Önskemål, m.m?

1. Vad tycker ni om min blogg?
2. Vad är dåligt med min blogg?
3. Har ni några önskemål kring vad jag ska skriva om?
4. Vad vill du läsa?
5. Vad är bra med min blogg?
6. Borde jag ha någon tävling?

Skriv precis dina åsikter! Bloggar efter jag fått många kommentarer, så jag vet hur jag ska göra så att bloggen blir så bra som möjligt! Vet att jag redan har ställt dom här frågorna, men nu gör jag det igen.


Varför kommenterar ingen?

Vad dåligt det har blivit med kommentarer.. Tråkigt! Jag har inte blogglust just nu, jag har skittråkigt iallafall! Har typ inte gjort något alls idag.. Har tränat lite på LC:2, sen har jag bara suttit datorn typ, och nu har jag ont i huvudet också pga att jag suttit förlänge. Lyckad dag, eller inte, sjukt tråkigt! Imorgon ska jag iallafall rida så det blir iallafall inte tråkigt (: Tur att det räddar dagen iallafall. Jag har typ bara bäddat min säng och gått & småätit, ups, det är ju måndag, haha, men ändå!

Tråkigt inlägg, men snälla, det glädjer mig om ni iallafall kan kommentera! Det är ju över 30-40 som besökare varje dag, varför nästan inga kommentarer?


Bildbomb!

Nu tänkte jag vara snäll & göra en bildbomb!















Vad tycker ni om bilderna? (:

Godmorgon

Vaknade ungefär halv 9, sen var jag tvungen att lämna Eric på dagis, så då gjorde jag det och jag kom hem för en stund sen. Just nu värmer jag baguetter i ugnen. Sitter och väntar på att dom ska bli klara, hehe.. Idag har jag inget för mig, ska väl slappa & träna kanske. Juste, jag måste plugga på LC:2 också, bäst att göra det idag. Ska tävla om typ 2 veckor, så det är ju bra om jag kan programmet också, haha!

Imorgon ska jag typ med Maja till Flox igen, senare på kvällen blir det av till Blåkulla och rida i hoppgruppen! :D
På onsdag ska jag nog med Nathalie och fota när hon ska rida, sen ska jag rida på Blåkulla, tror att jag ska rida Meja (:
Sen vet jag inte vad jag ska göra.. Har lust att åka till hööks, men jag har bara 488:-, typiskt! Det är ju bäst att åka dit på loven ju, haha! :D Fast jag kommer ändå få pengar den här veckan, så lär det bli runt 800:- kanske. Aja, vet inte vad jag ska blogga om, heh.. Bloggar mer sen då jag har något att skriva om!


Hehe, jag och Finess igår.

Finess

Mer bilder från idag kan jag väl ändå vara snäll att bjuda på!











Det blev typ dom bästa, nu är jag skittrött så jag ska borsta tänderna nu & sen lägga mig.
Godnatt!


Hiss & diss

HISS:

♥Sportlov
- Det är riktigt skönt faktist! Det behöver jag verkligen så trött som jag varit pga att jag gått upp så tidigt på vardagarna för skolan. Riktigt skönt att få skippa skolan! :D Såklart man hissar det!

♥Grönt kort - Jag är glad för att jag klarade provet för grönt kort! Det var bra att jag gjorde det nu, slippa göra det sen, haha! Kommer nog inte tävla så mycket än, eller inte direkt lokalt eller något. Men det är skönt att det är gjort iallafall!

♥Ponnyakuten - Jag tycker ponnyakuten är bra, man lär sig riktigt mycket på det. Fast jag tycker nog att förra året var roligare. Jag tycker inte att det händer så mycket nu, men det kommer väl, men jag hissar det iallafall!

DISS:

♦Snö -
Jag hatar verkligen snön, tror nog att det är många som gör det. Men nu vill jag verkligen ha vår! Fast det börjar faktist smälta, så det är jag glad över! :D

♦Prov - Hade mycket prov den här veckan. Jag hatar det! Jag blir så nervös och får hjärnsläpp. Ursh för prov! x'D

♦Att ridstövlar ska vara så dyra - Hehe, ja det är lite jobbigt, för jag måste även betala det själv isåfall, och det kostar ju mycket! Fast det är det väl värt men ändå (a)


Sööööndag

Idag red jag Finess, det blev inte Hilda för att det blev krångel med hästarna, orkar inte förklara. Det gick inte bra iallafall, hon lyssnade typ ingenting. Galoppen blev konstig också. Henne rider jag nog inte igen. Jag skulle fått ridit Aurora men kom lite sent så jag missade det, fan! Jag måste rida henne snart, hon verkar mysig! (:

Jag och pappa åkte sen hem, jag käkade lasange sen åkte jag med Maja till Flox. Vi mockade, gick ut med Smulan & Flox. Sen fixade vi höpåsar. Sen frågade Maria om jag var ridsugen och sa ja, så då fick vi rida lite. Jag red Flox och Maja Smulan, gick bra! Red kanske 15-20 minuter. Sen åkte vi hem och dom släppte av mig hos mig. Jag kollade lite på hästhoppning, det var fett kul! Fast det var en häst som typ hoppade men snubblade på hindret och ramlade med huvudet mot marken, såg asläskigt ut. Jag höll på att börja gråta, haha xd Sen käkade jag fläskfilé med pommes frites & bearnesås.

Om några minuter kommer ponnyakuten, så jag ska äta kladdkaka till det! :D Hehe, kan bjuda på några bilder från när jag red Finess.





Nu börjar ponnyakuten!

Nästa: Stallet!

Ställde alarm på 08:00, då gick jag upp. Jag käkade sen frukost och nu har jag precis sattit på mig ridkläderna. Ska snart iväg till stallet & rida Hilda. Tänkte öva på skänkelvikningar och även LB:1 (: Pappa kommer fota, så det kommer bilder sen!
Nu måste jag fixa mig, sen ska jag dra!


Bejeweled 3

Sitter nu och spelar Bejeweled 3. Jag ska snart lägga mig, för jag är astrött! Imorgon blir det som sagt ridning på Hilda en fjording med Emilie som ska rida Fandango, det är också en fjording. Jag ska upp tidigt iallafall så jag hinner fixa mig! Sen efter jag ridit Hilda & fixat klart allt ska jag hem & käka lunch. Sedan ska jag med Maja till Flox, vi ska typ borsta två hästar och gå ut med dom eller något. Kameran hänkar med dit iallafall. Sedan ska jag väl hem. Har inget annat planerat. Nu ska jag borsta tänderna, sen ska jag fortsätta spela lite sen drar jag mig mot sängen. Bloggar förmodligen imorgon innan jag drar iväg till Skutan.


Nisse (:

Jag klarade provet för grönt kort!

Precis som rubriken säger, jag klarade faktist det! Fett grym man är alltså! :D :D
Jag trodde verkligen inte att jag skulle klara det, men jag hade tur! Efter provet ringde jag Skutan och kollade om man kunde fririda. Aurora fick inte gå, så jag tog Hilda istället. Ska rida med bästa Emilie och hon ska ha Fandango. Pappsen ska fota också, så det lär komma upp bilder om passet! Jag ska mest träna på min sits och sånt, kanske lite skänkelvikningar. Jag rida en halvtimma gratis som jag har på medlemskortet så det blir inte så långt ridpass, men ändå, det blir nog kul ändå! (:

Jag skötte iallafall Conquest efter jag hade ringt Skutan. Smörjde även sadel & träns. Sen åkte jag och pappa till en pizzeria och köpte pizza. Vi käkade när vi kom hem & sen har jag bara suttit här. Jag ska ta fram lite grejer tills imorgon & så! Nu ska jag slappa, kanske inte bloggar mer ikväll. Jag är redan trött, hehe x'D


Jag och Cilvia förra terminen.

Brunett!


Hehe, så blev resultatet! Love it ♥ Vad tycker ni? Passar jag i det? ;D

Nu måste jag plugga på grönt kort, sen drar jag till stallet. Imorn kanske jag ska fririda på Skutan med bästa Emilie, vi får se. (: Aja, nu måste jag gå!
Puss ♥

Jag ska bli brunett!

Jag har klippt min lugg lite & lite av håret också. Hehe, jag lyckades! Det blev faktist inte så fult som jag trodde! Fast i helgen kommer jag nog ändå klippa tapp kanske (a) Kommer nog bli asbra! Jag hänkade iallafall med pappa & handlade. Köpte en mörkbrun hårfärg, tror jag ska färga håret imorgon! :D Jag tror att det kommer passa mig asbra! Kollade även på Lyckås ifall det fanns några snygga chaps, men där fanns det inte. Det fanns bara ridstövlar som var snygga för typ 1999:-, ojoj, det är mycket pengar det! Sen åkte vi hem & käkade. Sen har jag tittat på Let's Dance. Nu ska jag käka godis och läsa på grönt kort! (:

Imorgon blir det nog att färga håret dåra, till mörkbrunt/chokladbrunt. Sen ska jag till stallet & sköta Conquest och även göra provet för grönt kort! (:
Godnatt!


Smilla, som stog på Blåkulla ett tag men som sen åkte tillbaka till Sindarve för att hon inte passade in.

Sportlov yeeeaah!

NU HAR JAG SPORTLOV! HEHE, ASNICE! :D :D :D
Har iallafall varit i skolan & det har väl inte hänt så mycket mer än att vi har haft no-prov & jag kan erkänna att det faktist gick bra! Det tror jag iallafall, för jag svarade på alla frågorna. Jag slutade 13:15, sen gick jag hem. Har nu bara suttit vid datorn. Idag blir det väl en slappdag, sen ska jag typ med pappa & handla. Ska plugga som tusan på grönt kort! Har prov imorgon på det, hehe xd Nu sitter jag och lyssnar på musik och tittar lite på tv.

Sportlovets schema:
Lördag:
Ska till stallet & sköta Conquest & så ska jag göra provet till grönt kort.
Söndag: Inget planerat.
Måndag: Inget planerat.
Tisdag: Inget planerat förutom att jag ska rida i hoppgruppen på kvällen :D
Onsdag: Inget planerat förutom att jag ska rida på kvällen :D
Torsdag: Inget planerat.
Fredag: Inget planerat.
Lördag: Stallet & sköta Conquest.
Söndag: Inget planerat.
Måndag: Inget planerat.

Hehe, jag ska typ inte göra något alls som ni ser.. xd Tråkigt sportlov förutom att jag ska rida & vara i stallet (; Kommer säkert på säker jag ska göra sen, annars blir det väl datorn hela dagarna & så ska jag föresten träna mycket också! (a)

Juste, den 13 mars ska jag tävla Conquest i LC:2, wiiie! :D :D :D :D


Jag saknar dig obeskrivligt mycket Neff.. ♥
Jag kommer aldrig någonsin glömma dig, aldrig!

Plugga, plugga, plugga!

Har pluggat ganska länge på grönt kort. Har läst lite och gjort lite övningar på en hemsida och kollat igenom massa frågor vi gjort på delproven. Sen har jag även gjort klart en skrivuppgift vi gör på språkvalet - sv/eng som jag går i. Just nu sitter jag med fysikboken i näet och försöker få in allt i min hjärna! Imorgon har jag prov i fysik, vilket jag tror att jag klarar men jag läser på ändå! Sen ska jag ta ett snabbt bad och sen lägga mig. Imorgon är det som sagt en härlig idag, det blir ju sen även sportlov, vilket är jättebra för då får man äntligen sovmorgon, dels för att jag aldrig brukar sova länge, så kan det vara bra!


Fotograf: Jag | Kamera: Canon EOS 1000D

Tränat

Har precis gått på vårat promenadsband i 20 minuter. Dels vill jag få bättre kondition och även muskler! Sen spelade jag lite WiiFitPlus, där jag gjorde lite Yoga, hehe (: Nu har jag träningsverk i benen xd

Nu ska jag plugga inför grönt kort-provet & no-provet!


Modell: Jag | Fotograf: Emilie Karlman med min kamera - Canon EOS 1000D

1 dag kvar

Godeftermiddag allihopa! Hehe, min dag har varit ganska bra. Vi hade teknik, svenska, lunch sen so, engelska och sista lektionen var musik. Jag kom hem för ca en halvtimma sen. Jag antar att det inte så kul att läsa om mina dagar i skolan, så jag skippar att skriva det.

Har inte gjort så mycket, ska snart äta mellis och vi har även glass hemma så jag kommer inte kunna låta bli att smaka! :D Idag har jag inte något planerat förutom att plugga no tills imorgon då vi har prov, sen ska jag plugga på grönt kort.

Jag som hade hoppats på att vädret skulle vända, men det blir ju bara kallare och kallare.. Tråkigt, det var sjukt kallt idag, nu hoppas jag att det blir varmare!

Imorgon är det iallafall äntligen fredag, vilket betyder att det blir sportlov efter skolan. Jag slutar 13.15 sen får jag sportlov! :D :D :D :D
Har inget planerat under nästa vecka, jag vill till hööks och köpa nya ridstövlar som kostar 1499:-, fast jag har inte ens över 500:- så det kommer väl ta någon månad till tills jag får dom pengarna till att köpa det!

Idag blir det iallafall en slappdag och så plugg då. Nu väntar min mage på mat så jag måste ta något att äta! (:


Jag vill ha dom här ridstövlarna, dom här kanske ligger hemma om några månader, vem vet! :D :D :D

Godkänt

Idag är det onsdag, vilket betyder att det bara är 2 skoldagar kvar, sen är det sportlov! :D :D :D
Hehe, skolan gick bra & jag fick godkänt på so-provet också! (: Jag kom hem för ett tag sedan, och har bara hunnit sätta mig här framför datorn. Idag blir det stallet. Jag missar hoppningen, för att jag ska gå grönt kort-kurs.. :( Men jag kommer ändå få rida igen, som tur är! Nu måste jag käka mellis & sen ska jag plugga lite på grönt kort! (: På lördag är det prov typ, så jag måste kämpa för jag vill klara det! (:

Kanske bloggar innan jag drar till stallet, kanske kommer upp något roligt då! (:


Veckans planeringar..

Nu ska jag plugga no, so, engelska & grönt kort. Imorgon har jag so-prov :/ Fast jag kan det ganska bra, så jag tror att jag kommer klara det! (:

Veckans planeringar:
Onsdag:
Skola, grönt kort-kurs.
Torsdag: Skola, sen plugga antagligen.
Fredag: Skola, sen sportlooooov! :D :D :D :D :D :D
Lördag: Stallet, ska sköta Conquest och gå grönt kort-kursen, det är prov då (:
Söndag: Inget planerat.

Har inte heller något planerat under nästa vecka.. Vi får väl se! (:


Björnar på Skansen 2010.

Tisdag

Idag är det tisdag då, en kort skoldag. Vi började 08:05, och vi hade bara tre lektioner. Sen hade vi lunch och sen åkte vi iväg till Tungelsta Ridklubb. Jag fick rida Valentin, det gick asbra! Vi typ red ridvägar och galopperade på volt. Det gick iallafall fintfint, och Valentin var jättemysig idag! (: Jag är jättenöjd iallafall!

Gud vilken härligt väder det är idag då, eller inte, det kan jag knappast tro. Jag gillar inte snö.. Jag vill ha sommar & bort med snön. Hatar kyla och allt! Ge mig bara sommar, tack, haha! :D Nu får vi hoppas på att vädret lyder mig, haha! (a)

Hehe, jag har lite tråkigt.. Men idag är det inte hoppgrupp :/ Ska plugga när pappa kommer hem så han kan hjälpa mig. Nu ska jag äta glass & vänta på pappsen! (:


Bara för att du är världens finaste ponny! ♥
Jag älskar dig obeskrivligt mycket!
Tack för att du finns bästa ponny ♥♥♥♥


Svar på kommentar..

anonym* om Hot or not!:

Du missar ju jätte mycket fel!? ;o
Jag hittar jätte många men du skriver ju mest bara.. annars fint!

Svar; För det första så skulle du kunna skriva ditt namn! Vad missar jag som är fel? Om du nu ser jättemånga, kan du ju kommentera det. Sen skrev jag ju inte bara ''annars fint'', jag skrev ju också vad jag tyckte. Plus att det här är min första hot or not, så det är väl inget fel med att om jag skulle missa något. Det är ju bra att du säger till, men skriv gärna vad det är som jag missat & ditt namn tack! (:

Hot or not!


Ryttarens sits: Hot
Fin sits, kolla rakt fram istället för ner, annars fint!
Hästens undertramp/form: Hot
Det ser fint ut, hästen verkar gilla att hoppa. Ser ut att ha bra hoppteknik!
Helhet/Outfit: Medium/Hot
Det skulle nog vara fint om du hade ett blått schabrak det skulle passa till luvan på hästens huvud. Om man ska vara petig skulle det nog passa bättre om du hade blå tröja också.


Ryttarens sits: Hot
Det ser jättebra ut, men blicken upp bara!
Hästens undertramp/form: Hot
Det ser bra ut, hästen verkar vara uppmärksam.
Helhet/Outfit: Hot
Det ser jättefint ut, det passar jättebra!


(fick dock inte bilden större..)
Ryttarens sits: Hot
Låt fötterna peka rakt fram istället för utåt, annars fint!
Hästens undertramp/form: Medium/Hot
Jobba honom lite mer, annars bra!
Helhet/Outfit: Medium/Hot
Det skulle vara fint om du hade blåa ridbyxor och svart/blå jacka, det skulle nog passa!


Ryttarens sits: Medium/Hot
Upp lite med händerna och blicken upp. Låt fötterna peka framåt istället för utåt och hälen ska peka neråt, annars bra!
Hästens undertramp/form: Medium/Hot
Försök att jobba lite mer, han ser lite stel ut.
Helhet/Outfit: Hot
Fin träningsoutfit, men om man ska vara petig så skulle det nog passa bättre med ljusa ridstrumpor.


Ryttarens sits: Hot
Låt fötterna peka rakt fram istället för utåt, annars fint!
Hästens undertramp/form: Medium/Hot
Jobba honom lite mer, annars bra!
Helhet/Outfit: Medium/Hot
Det skulle vara fint om du hade blåa ridbyxor och svart/blå jacka, det skulle nog passa!


(jag fick dock inte bilden större..)
Ryttarens sits: Hot
Låt fötterna peka rakt fram istället för utåt, upp med blicken och upp med händera lite, annars bra!
Hästens undertramp/form: Hot
Ser fint ut, jobba lite mer med bakbenen så dom kommer med också, annars bra fintfint!
Helhet/Outfit: Hot
Fint outfit, passar tycker jag!


Ryttarens sits: Hot
Låt fötterna peka rakt fram istället för utåt, upp med blicken och upp lite med händerna, annars fint!
Hästens undertramp/form: Medium/Hot
Ser fint ut, hon verkar börja mjuka, fortsätt så!
Helhet/Outfit: Hot
Skulle nog passa bättre om du hade en mörkare tröja, annars fint!


(jag fick dock inte bilden större..)
Ryttarens sits: Hot
Upp lite med händerna och låt fötterna lite mer inåt, annars fint!
Hästens undertramp/form: Medium/Hot
Hästen ser lite stel ut, jobba h*n lite mera!
Helhet/Outfit: Medium/Hot
Fin outifit, passar bra tycker jag!


(den här bilden blev jätteliten, det får väl vara så iallafall, hoppas det är okej xd.. får försöka bedömma ändå, ävens fast den är så liten!)
Ryttarens sits: Hot
Upp med händerna, annars bra!
Hästens undertramp/form: Medium/Hot
Ser bra ut, försök jobba lite mer!
Helhet/Outfit: Medium/Hot
Skulle passa bättre om du hade en mörkare jacka och mörkare ridbyxor, annars fint!

Hehe, sådär ja! Min första hot or not.. Hoppas ni blev nöjda! Om det är något är det bara att kommentera!
Hehe, det blev mycket tjat på att jobba hästen mer xd. Men kommentera gärna vad ni tycker om mina åsikter eller om det känns fel någonstans eller något!

Måndag

Idag är det måndag igen då, inte så roligt, men ah, det blir iallafall sportlov på fredag så det är bara att kämpa! Jag har även två prov + grönt kort, så jag måste verkligen plugga den här veckan, det kan bli dåligt updatering då skolan går före datorn. Vill inte gå IG på so-provet och no-provet, så, men det lär nog bli bloggning ändå tror jag, för jag måste ju vara snäll nu när jag har varit så dålig på att uppdatera.

Hehe, var tvungen att berätta det bara! Skoldagen har varit väldigt lång, jobbigt! Vi började 08:00 och slutade 15.25, inte kul alls.. Gick iallafall hem efter jag hade slutat och har käkat mellis för en stund sen. Ikväll ska jag till stallet, det är grönt kort-kurs igen. Sen måste jag ju plugga också.. Kanske inte blir någon updatering ikväll, men jag bloggar iallafall nu så det är bra det!

Eftersom att jag varit så seg med hot or not så får det komma i nästa inlägg, hehhe.. Förlåt att jag inte har hunnit att göra det, jag ber om ursäkt ni som verkligen längtat!


Fotograf: Jag | Canon EOS 1000D | Fotad på Tynningö + att bilden är redigerad.

Ny header!

Äntligen har det kommit en ny header på bloggen! Jag blev nöjd.
Vad tycker ni? :)

Förlåt, men hot or not får nog komma imorgon istället, måste plugga nu och stänga av datorn.. Skolan går före tyvärr..


Fotograf: Jag | Canon EOS 1000D | Oredigerad

Dålig updatering

Haha, jag är verkligen sämst på att blogga! Men jag har typ inget att skriva om..

1. Gillar du min blogg?
2. Skriver jag bra inlägg?
3. Vad vill du läsa i bloggen?
4. Vad är det som är dåligt med min blogg?


KOMMENTERA vad ni tycker, så lär min blogg bli mycket roligare för er läsare!

Juste, jag håller på med en ny header också, så det lär väl komma ikväll antagligen! ;D


Fotograf: Jag | Canon EOS 1000D | Oredigerad

♥Stallet

Idag åkte jag och pappa till stallet runt halv 12. Grönt kort-kursen började 12, så vi hann precis tills det började! Vi pratade om hur man skulle förbereda sig till tävling och så kollade vi på hur man skulle bli medlem på en sida typ. Sen hade vi delprov också. Sen när det var klart, så skötte jag Conquest ♥ Borstade, ryktade, kratsade hovarna, borstade ansikte, redde ut man & pannlugg, tvättade vattenkopp & krubba, tvättade nästan hela spiltan & smörjde sadel & träns. Vi åkte sen hem & då käkade jag och sen har jag typ pluggat resten av tiden. Har pluggat matte, no och lite engelska. Jobbigt.. Men har två prov nästa vecka, buuhuu :(

Ska plugga vidare nu på engelska glosorna. I nästa inlägg kommer hot or not!


Jag älskar dig bästa ponny! ♥

♥Fredag

Idag är det äntligen fredag! Jag började 08.10 och slutade 13.15, superskönt! Gick sedan hem med sällskap av Frida. När jag kom hem tränade jag i 20 minuter. Jag tränade armarna och gick på promenadsband, i like! (: Muskler här kommer det, hahaha x'd  Sedan lagade jag mat, det blev köttbullar med potatis & brunsås och jag klarade det hahah.. Det var första gången jag kokade potatis, dock blev dom lite hårda men det var okej ändå, hehhe..

Snart ska jag till stallet, jag ska ta bussen, buhuuu :( Men jag ska iallafall fota Johanna & Cajsalisa, dom ska hoppa (a) Ska typ dra om en halvtimma.

Hot or not kommer i helgen antagligen så håll utkik!


En cool bild från KM-dressyr tror jag det var (: Fotograf: Jag | Kamera: Canon EOS 550D (pappas kamera!)

Hot or not!

Nu tänkte jag köra lite hot or not! Bilden ska alltså föreställa dig & en häst som du rider! Kommentera om du vill vara med (om du inte har min msn), så kan du isåfall lägga in bilden på din blogg som du vill vara med på!

Jag kommer bedömma:
Sits m.m.
Hästens undertramp/form.
Outfit.

Skulle vara roligt om du var med! :)

Torsdag

Hehe, förlåt för att jag inte har updaterat så bra.. Jag har varit mycket i stallet & så, så det är anledningen xd..

Men idag hade jag sovmorgon, vilket var skitskönt, så jag började 10.20 istället för 08.15. Vi hade sen inte musik heller, så då slutade vi tidigare också! (: Jag gick iallafall sen hem & har käkat mellis, städat lite i mitt rum & suttit vid datorn xd. Idag blir det en pluggdag, hehe.. Sen ska jag träna lite också (:

Imorgon är det iallafall fredag, asskönt! Ska sen till stallet & fota Johanna när hon hoppar (a)

Nu ska jag träna sen plugga, updaterar nog mera senare! :D



1. Vad ska jag förbättra i bloggen?
2. Vad vill ni läsa?

Kommentera vad ni tycker, så lär bloggen bli roligare!


Plugga, plugga, plugga!

Vi hade som sagt teori idag, jag lärde mig iallafall mer om galoppsprången och hur hästen hoppar hindret, alltså HUR den kommer på hindret & lite sånt. Jag skötte sen Conquest. Jag borstade, ryktade, borstade man/pannlugg, kratsade hovarna och tvättade vattenkopp och krubba. Sen kollade jag lite på hoppgruppen som red efter våran grupp, dom var duktiga! Sen åkte jag & pappa hem.

Ska nu plugga på engelska-glosor och läsa en bok om Grönt Kort (: Klockan är snart tio så jag måste börja förbereda mig för sängen & borsta tänderna.. Hinner kanske plugga i en halvtimma så, jag måste gå nu.

Imorgon missar jag ridningen, vi har markarbete.. Ska gå Grönt Kort-kursen då också, men Gröna korten är ju viktigare men ändå..

Har inte så mycket mer att skriva än att jag faktist måste lämna datorn nu. Godnatt!


Johanna Ahlström
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Teori

Idag har vi teori i hoppgruppen. Det är bra för mig, då lär jag få veta mer om hur man räknar galoppsprången, om vi nu pratar om det, men det borde vi göra! Ska åka om ca en timma. Tiden som är kvar ska jag nog plugga. Juste, ska sköta Conquest idag också, tror inte att det blir någon bloggning ikväll, för jag måste även plugga på Grönt Kort.
Har inte så mycket mer att skriva, men jag kan bjuda på några bilder från söndags (:


Brisk (tror jag det är) på Skutans Gård.


Kemir på Skutans Gård.


Ett får på Skutans Gård.


Erica och Lydia.

Blåa converse

Jag fick tre skor i söndags.






Hehe, i like! ♥

Nu ska jag plugga!

Svar på tal!

Olivia älskar Eric Saade om Alla hjärtans dag ♥:

det är trååkigt när du bara lägger in bilder på hästar

Svar:
Jag lägger inte ALLTID in bilder på hästar, så där har du faktist fel. Om du nu tycker att min blogg är så tråkig för att jag lägger in bilder på hästar behöver du inte läsa min blogg. Det här är trots allt mest en hästblogg och på fritiden rider jag ju, jag håller inte på med så mycket annat, så det blir ju mest på hästar.

Jag lägger ju faktist in bilder på natur också, jag har inte så mycket att fota heller, eller jag har som sagt inte tid för att hästarna går ivägen, jag hinner faktist inte fota så mycket för jag lägger ju mest min tid på hästarna/ridningen + skolan.


Idag har jag varit skolan, bara tre lektioner sen hästkunskap. Vi hade teori på hästkunskapen, vi typ tränade på hästarnas tecken och kollade i tidningar och kolla efter tecken i tidningarna och klippa ut och sätta i våran skrivbok. Vi slutade lite tidigare än vad vi brukar (tror jag), heh.. Kom hem för en stund sen, och har inte gjort så mycket, jag har hunnit käka mellis iallafall..

Juste, igår var jag i stallet. Gick ju på Grönt Kort-kurs, det var svårt tycker jag, så jag måste verkligen plugga på! Vi höll på till typ 21.00. Vi kollade på en film också, & gjorde delprov och pratade om typ föreningar & sånt. För mig är det bara att sätta igång att plugga!


Den här bilden fotade jag igår
Vad tycker ni om den? :)

Alla hjärtans dag ♥

Idag är det måndag då, & alla hjärtans dag! Har inte hänt så mycket i skolan. Slutade iallafall 15.25.. Har sen bara varit hemma & slappat. Jag ska snart till stallet & gå på grönt kors-kurs, jag är nervös! Måste gå nu, bloggar förmodligen när jag kommer hem..

Veckans planering:
Tisdag:
Skola, sen rida på Tungelsta, & sen åka till stallet & ha teori i hoppgruppen.
Onsdag: Skola, sen till stallet & gå på grönt kors-kurs, missar markarbetet :/
Torsdag: Skola, sen vet jag inte.. :p
Fredag: Skola, sen kanske åka till Hööks :)
Lördag: Stallet (:
Söndag: Kanske fririda (:


Skutan

Skriver lite kortfattat, jag är otroligt trött.. xd

Igår var jag iallafall på Blåkulla. Jag skötte Conquest som vanligt (: Åkte hem runt fem sen hände det inte så mycket mer.

Idag var jag på Skutan. Jag fotade Erica när hon red Lydia, det såg asbra ut verkligen! Sen fotade jag lite när Julia red Zefyr och när Emilie red Fandango. Jag träffade även Maja också, vi hade askul! Vi hoppade i värmestugan, haha, vi byggde upp hinder xd Jag skjuts av Majas mamma hem sen & har sen badat & käkat middag, sen har jag bara suttit vid datorn (som vanligt), hehe..

Är grymt trött just nu, jag orkar inte sitta längre..
Imorgon är det iallafall skola & sen på kvällen ska jag till Blåkulla & vara med på Grönt kort-kurs ;D

Datorn segar skitmycket så det kommer ingen bild idag.. :/

Lördag

Blev inte så bra updatering igår som jag trodde..

Igår kollade jag iallafall på Orphan, asbra film. Rekommenderas verkligen, ävens fast den är för 15 år.. Jag klarar den så! Sen har jag haft fullt upp med att fixa en som beställde en header, så jag fixade iallafall hennes blogg. Jag orkade som sagt inte blogga igår, jag varför lat.. :/

Idag är det iallafall lördag, jag är grymt trött.. Idag ska jag iallafall till stallet tror jag, jag ska sköta Conquest (: Förra lördagen fick jag migrän så jag fick åka hem tidigt, men idag får jag hoppas på att jag klarar dagen, annars får jag damp xd Jag tror att jag ska åka runt 11, så jag måste fixa mig nu (:


Jag älskar dig mest ♥

Ingen skola!

Åh gud, vilket väder, jag vill ha SOMMAR! Nu har det kommit mycket snö igen då, inte bra, inte bra! Jag som trodde att snön var påväg att försvinna..
Jag gick iallafall till skolan, sen visade det sig att det inte var någon undervisning idag, så då fick man gå hem igen då i det ''fina'' vädret igen då.. Jättemysigt verkligen, eller inte, men skönt att komma hem iallafall & slippa alla lektioner!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag stannar väl hemma hela dagen. Jag ska iallafall göra en header till en som har beställt (:

Blir nog bra updatering under dagen eftersom att jag lär sitta vid datorn förmodligen hela dagen. Så det kommer nog upp några inlägg sen, nu ska jag hitta på något att göra! ;D
Helgens planering:
Lördag:
Åka till stallet & sköta finaste Conquest, om jag nu kommer iväg, alla bussarna är ju inställda, så jag får hoppas att det blir bra tills imorgon (:
Söndag: Åka till Skutan förmodligen, (om det inte är för dåligt väder) och fota Julia & Emilie när dom fririder (:


Svar på tal!

Mhy om Godnatt söta läsare:

Hur kan det vara fyra år sen, när du skrev nyligen att du började rida på skutan -08?

Svar; Jag började rida 2007 tror jag det var. Jag har råkat skriva fel på typ alla bilderna med inlägget 'Saknar dom gamla tiderna <3'. Dom flesta bilderna tror jag är från 2007, men det är också från 2008 tror jag, hehe, håller inte riktigt koll.. xd Så jag råkade skriva fel.. ;)


Amigo

Hehe, igår fick man rida Amigo då, Blåkullas äldsta häst (tror jag). Första gången jag red honom. Det gick segt som tusan, men ah, det gick väl helt okej ändå. Vi hade som läxa att man skulle säga vad man var bra på & inte var bra på. Jag sa att jag mina axlar var dåligt, eftersom att typ alla säger att jag ska dra bak dom, haha.. Sen sa jag typ att mina händer var bra eller något, jag vet inte riktigt, men jag försöker ju alltid ha tummarna som högsta punkt. Men Carro tyckte iallafall att jag är lugn när jag rider, det kändes bra att höra det (: Hon sa också att Amigo var riktigt fin i slutet, att han var mjuk typ, hehe, jag kände inte direkt det, men hon verkade vara nöjd, så jag var också det ävens fast det gick som slowmotion!

Idag har det inte hänt så mycket, har varit i skolan. Har inte hänt något speciellt. Slutade sent :/, sen var jag med Jennie ett tag. Sitter nu här & ska snart logga ut.

Imorgon är det fredag & jag slutar tidigt, yeah! :D Får hoppas på att jag orkar blogga imorgon, ska logga ut nu..


Nu ska jag skärpa mig!

Ursh på mig, nu har jag updaterat dåligt hära! Nu ska det bli ändring.. Anledningen till att jag inte har bloggat är för att jag varit för lat helt enkelt.. Har inte haft någon blogglust iallafall..

I måndags hade vi iallafall idrottsdag & jag valde bowling med Frida och Cajsalisa. Amanda var sjuk så hon kunde inte vara med :/ Men vi andra spelade bowling iallafall. Det gick dåligt för mig ibörjan, men jag fick iallafall massa strike! Jag kom iallafall 2:a, det är väl okej, haha (: Sen käkade jag lunch på donken med Emel och Esra, sen hände inget speciellt den dagen, eller jo!

Drog till Skutans Gård med pappa & anmälde mig på tävlingar där. Blev dressyr LB:1 på Aurora & hoppning på Hilda (fjording) i 50 cm & eventuellt 70 cm. Fanns bara fjordingar kvar, men aja.. xd Så det blir mycket tävlingar för mig det här året, jag älskar att tävla så! Det blir också massa tävlingar på Blåkulla såklart, men ska kanske vara med på KM på Skutans Gård också förmodligen.

Igår var det tisdag då. Var i skolan som sagt, hände inget speciellt. Vi åkte iallafall till Tungelsta & jag red Niclas (en stor häst), gick väl helt okej. Vi tränade på skänkelvikningar & tempoväxlingar typ. Vi skulle öka & minska och så. Det gick riktigt bra igemfört med förra veckan, så jag är verkligen nöjd!

Idag var det en lång skoldag, vi började 08:00 och slutade 14.20 tror jag xd Ska snart käka och ska dra till stallet runt 5. Blir nog Nobile idag förmodligen. Bytte ju med Amanda så jag fick Conquest förra veckan, men vi får väl se. Har lite läxor ikväll också, så jag kommer nog inte sitta vid datorn, men kanske blir updatering (:

Juste, jag fixade en enkel header till Frida i måndags, så här blev den!


Så blev den & hon blev jättenöjd iallafall (: Klicka HÄR för att komma till hennes blogg! (:

Trötter

Dålig updatering idag, har varit väldigt slapp idag.

Mamma fyller år idag, så det blev väl att fira henne, men det blev inte så mycket att ''fira'', vi har ute på promenad, men sen hann inte vi inte äta kladdkakan vi bakade igår, haha, men trevligt blev det nog iallafall..

Har inte gjort så mycket mer idag, eller jo suttit vid datorn dårå, det är ju mest det jag gör på dagarna, eller juste, jag har faktist tränat lite idag också (:

Imorgon ska man till skolan ganska sent. Det är idrottsdag & jag ska bowla med Amanda, Cajsalisa & Frida (: Det blir nog kul det, haha, jag suger på bowling, det var länge sen, men ah, hoppas på att jag vinner, haha fast det tror jag inte x'd

Funderar på om jag ska vara med & tävla på Skutans Gård, tror nog i dressyr LC:1 & hoppning 70 cm. Ska kanske boka mig (: Länge sen jag var där nu, ni som inte vet så red jag där förut & så då bästa Neff stog där.

Är sjukt trött nu, så ska borsta tänderna & lägga mig. Hare bra!
Det lär bli updatering imorgon innan bowlingen! (:


Gammal bild på mig & Neff.
- Jag saknar dig, otroligt ♥
(det blev dock liten bild, vet inte varför :/)

Migrän

Förlåt för att jag inte bloggade igår...

Åkte till stallet igår 09:42 bussen & gick hela långa vägen.
Kollade på en grupp som red sen gick jag ner till stallet & borstade, ryktade & kratsade hovarna på Conquest, sen skulle han gå prova-på-ridningen så då fick jag sadla & tränsa också. Då började jag få ont i huvudet & konstiga stjärnor eller något var i vägen så jag såg typ inget, det blev suddigt. Då fick jag sen migrän & ringde pappa så han fick hämta mig.. För att vara snäll mot Conquest så tvättade jag snabbt vattenkoppen & krubban och lite av spiltan, sen åkte jag & det var runt halv 1.. Hann inte ens ge ponnycupen vilket jag hade velat för Conquest skulle vara med också :( Men aja, sånt händer..

Kom iallafall hem & jag typ dooooog, seriöst, migrän är inte roligt alls... Jag vilade iallafall mest på dagen och mirgränen gick väl bort runt 4 kanske.. Sen somnade jag runt 6 och vaknade nu idag vid 8, hehhe.. Ontressant inlägg kanske, men aja, det var gårdagen..

Idag fyller mamma år iallafall, igår bakade vi också kladdkaka, den blev lyckad också! Så idag blir det att fira mamma.. Skulle igår ha köpt present till henne men det gick ju inte...


Lördag

Idag ställde jag alarm på åtta, & gick upp runt halv nio. Ska snart äta frukost, sen ska jag dra till stallet & sköta Conquest. Åker tidigare idag än vad jag brukar, sen ska jag hem tidigare också förmodligen. Men jag hinner nog göra allt jag ska (: Nu måste jag äta frukost, sen ska jag till bussen, bloggar mera ikväll!


♥♥♥♥♥♥♥

Nattinatti <3

Nu ska jag lägga mig, ska upp tidigt imorgon. Jag ska som sagt till stallet imorgon & sköta Conquest. Ska nog åka ganska tidigt så jag hinner fixa allt & så. Ska nog hem lite tidigare än vad jag brukar. Har ju fortfarande ont i halsen, jag vet inte om det är halsfluss (som min lillebror har), men jag har iallafall inte feber som tur är. Aja, måste lägga mig nu, nattnatti ♥


Fotad i somras av mig med min kamera - Canon EOS 1000D (:

Finn fem fel!


Orginalet


Ändrad bild

Sådärja, nu blir det lättare än förra finn fem fel. Den som kommenterar rätt får länkning för sin blogg. Om det är flera som svarat rätt så kommer jag att lotta ut vilka som får länkning (:

Lycka till! ;D


Saknar dom gamla tiderna <3


Jag och Blue 2008


Jag och Flox 2008


Jag och Bamse 2008


Jag och Neff 2008


Jag och Silja 2008


Jag och Zombra 2008 - första gången jag red på Skutans Gård


Jag och Mulle 2008


Jag och Zombra 2008


Jag och Silja 2008

Fredag ♥

Äntligen fredag! Hur härligt som helst, nu kan man njuta! Känner mig lite dålig, det är det ända som är dåligt just idag.. Min lillebror har halsfluss & typ öroninflammation, bara inte jag är smittad också, jag har skit ont i halsen, kanske är halsfluss då.. Hoppas inte, för jag pallar inte vara sjuk, ävens fast jag varit förkyld & sånt, menmen.. Hade tänkt dra mig till stallet idag, men så blev det inte eftersom att jag mår som jag gör.. Skolan gick iallafall bra, jag slutade 13:15, härligt för mig!

Haha, i nästa inlägg kommer det lite gamla bilder & senare kanske en överraskning! Håll utkik! ♥


En söt katt jag fotade i somras (:

Godnatt söta läsare

Har precis badat & nu sitter jag här. Har för en stund sen skickat gamla bilder från min förra dator till den jag använder nu. Haha, flera år sen är bilderna tagna, det är tillexempel från när jag rider.

Ska iallafall lägga mig nu. Imorgon är det ÄNTLIGEN fredag, härligt härligt! Jag slutar iallafall tidigt, så det är tummen upp för mig (: Har lust att dra till stallet imorgon, men vi får se hur det blir men den saken. Jag ska ju ändå till stallet på lördag, men ändå ^^

Nu kan jag bjuda på en gammal bild!


Jag och Silja, ungefär fyra år sen. Saknar den här lilla ponnyn, R.I.P ♥

Vill ni se mer gamla bilder, isåfall kan jag bjuda på några imorgon? :D

Svar på frågestunden!

Postat av: Johanna
Gillar du mig som vän? <3

Svar;
Ja, jag gillar dig jättemycket ♥ ♥

Postat av: Majaa ♥
1.Vad är det bästa/sämsta med mig ? :D
2.Varför valde du just Conquest som sköthäst?
3.Hur ser din drömponny/häst ut?
4.Vad är din högsta önskan just nu?
5.Barbacka eller sadel?
6.Hur många gånger har du tävlat i hela ditt liv ?
7.Vad önskar du dig i födelsedagspresent?
8.Vad tänker du på precis.. NU? :D

Svar;
1. Det bästa med dig att din humor är bäst ;D Det sämsta med dig är inget (a)
2. Jag valde Conquest för att han hade ingen skötare typ (:
3. Den ska nog vara vit, typ arab, bra hoppteknik & ah.. :p
4. Ha egen häst såklart (a)
5. Hmm.. Beror på (:
6. Hmm.. måste räkna.. ehm.. mer en 10 gånger iallafall (:
7. Peeeengar, en ny kamera, typ foderhäst eller något, presentkort, läderchaps, ridbyxor & sånt (:
8. Jag tänker på vad jag ska svara på den här frågan, haha x'D

Postat av: Jennie

1.vad gillar du att göraom du inte fick välja att vara i stallet och så :)
2.hur många har du på msn ???
3.glass elr godis ?
4.tv elr data ?
5.hund elr katt?

Svar;
1. Haha, datan x'D
2. Någonting över 100 st.
3. Hmm.. beror på (:
4. Datan, haha :D
5. Hmm, katt.

Postat av: Anonym

vem är din favorit häst?
favorit godis?

Svar; Conquest är min favorithäst.
Mitt favoritgodis är nog .. hmm .. choklad ;D

Postat av: matilda :)

vad tycker du om storbloggarna? tex kissie,dessie,paow och resten xd

när du blir äldre, kommer du att vilja ha egen/egna hästar då? (:

vad tycker du är det bästa med ditt liv?

Svar; Haha, jag tycker att dom är tråkiga xd
Japp, det tror jag ;D
Att jag har bra familj, bra vänner (:

Postat av: Fanny

Dina mål i ridning under 2011?
Vilken är Conquest sämsta sida?

Svar; Att få någon placering i klubbhoppning & börja starta klubbdressyr typ (:
Att han blir sur när jag går in till han ibland, nejmen jag vet faktist inte .. 

Postat av: jossan :D

1 . vem var den första du red i ditt liv ?
2 . vart isåfall ?
3. favoritfärg :D ?
4 . vem är din bästis ?
5. Hur långt vill du komma inom ridningen ?
6 . dressyr\hoppning ?
7 . barbacka\sadel ?
8 . hur hög statestik har du ?
9 . vem betyder mest för dej förutom din mamma och pappa (famlijen) ?
10 . hur mår du xD ?

Svar;
1. Någon på Skansen eller Kolmården. Annars på ridskola var det nog Zombra.
2. Det var på Skutans Gård.
3. Blå typ (:
4. Maja Lindberg ♥
5. Jag vill komma så långt som man kan komma typ ;D
6. Hoppning ;D
7. Beror på (:
8. Runt 20-30-40 ..
9. Conquest & Neff, person så är det nog Maja Lindberg ♥
10. Jag mår väl bra antar jag x'D

Postat av: Hanna :)

Skutan / Blåkulla ?
Hund / Katt ?
Sadel / Barbacka ?
Hoppning / Dressyr ?
Ridhus / Ridbana ?
Donken / Max ?
Brunt läder / Svart läder ?
Schabrak / Vojlock ?
Chaps / Ridstövlar ?
Box / Spilta ?

1. Högsta du har hoppat?
2. Mål med Conquest?
3. Bästa bilden på dig & Conquest? (VISA!)
4. Om inte Conquest fanns.. vem skulle va din favorit då?
5. Hur gammal var du när du började rida?

Svar;
Skutan / Blåkulla ?
Hund / Katt ?
Sadel / Barbacka ?
Hoppning / Dressyr ?
Ridhus / Ridbana ?
Donken / Max ?
Brunt läder / Svart läder ?
Schabrak / Vojlock ?
Chaps / Ridstövlar ?
Box / Spilta ?

1. 75-80 cm ungefär (:
2. Placering i klubbhoppning ;)
3. Bästa bilden.. ååh, det är många, men det kan komma en bild i slutet av inlägget!
4. Alltså, jag har ju Neff som favorit också, men han står ju i Skåne :(, tja, om Conquest inte fanns.. jag vet inte.. :p
5. Jag var typ 10 år när jag började rida (:

Postat av: Sofia - Fälttävlansryttaren

- Har du något mål för 2011?
- Har du tävlat utanför klubben? Alltså lokalt, regional osv?

Svar; Att få någon placering i klubbhoppning & börja starta klubbdressyr typ (:
Nej, det har jag inte.

Tack för alla frågor, ni är guldvärda! ♥ Hoppas ni med nöjda med svaren!


Min favorit bild på mig & Conquest kanske är det här, jag vet faktist inte, jag har så många bilder jag gillar på mig & Conquest, men aja, nu fick det blir den här! (:

Conquest, ponnyn med hjärta av guld ♥ Jag älskar dig mest, bästaste ponny.


Bildbomb - tävlingsbilder


Jag & Myzak


Jag & Neff


Jag & Flox - min första tävling då jag kom på 3:e placering


Jag & Polly - då kom jag på andra plats


Jag & Neff


Jag & Dillon


Jag & Conquest


Jag & Curt


Jag & Conquest

Så nu bjöd jag på lite bilder från när jag tävlat.
Jag älskar att tävla, det är skitkul! :D ♥

Tooooorsdag

Idag är det torsdag då, snart helg, yeeey! Har inte hänt något speciellt idag, har varit i skolan & mått dåligt xd Har haft lite ont i huvudet, ont i halsen & skittrött. Klarade iallafall skoldagen helt okej, fast det blev ju lite jobbigt att jobba menmen.. Får hoppas på att jag blir bättre tills imorgon, pallar inte ligga sjuk.. Det går någon vinterkräk-sjuka i skolan, så det kanske är det då..

Sitter nu hemma & har ätit mellis för en stund sen. Finns typ inget roligt på datorn heller.. Så jag ska typ vila, läsa eller något.. Får se vad jag hittar på.

Ikväll svarar jag iallafall på frågestunden! (:


Jag och Myzak, tävling på Skutans Gård 50 cm, för typ ett år sen kanske x'D

Conquest, bästa ponny <3

Idag skulle jag ridit Nobile men bytte med Amanda så jag fick rida Conquest (: Vi typ tränade på halvhalter & sånt och att få med hästens bakdel typ. Gick väl helt okej! :) ♥ Hoppas jag får han nästa gång också, annars blir det väl antagligen Nobile eller någon (;

Nu ska jag hoppa in i duschen eller badet, sen ska jag lägga mig. Är redan trött så kommer inte vara inne mer ikväll.


Jag och Curt igår ♥


Jag och Conquest idag ♥

Charming Curt

Igår red jag Curt (: Vi tränade på galoppsprång, så vi skulle räkna hur många språng det var från hinder till hinder (svårt tycker jag!) x'D Vi red typ någon bana också så skulle vi räkna galoppsprången. Gick väl helt okej, det blev bara en vägran, så det var bra!

Idag var jag i skolan, trååååkigt, tänker inte berätta om skoldagen, det är nog inte så intressant.. Aja, ska snart äta & sen dra till stallet ;D Ska förmodligen rida Nobile & då får jag hoppas att det går bättre den här gången än förra onsdagen då jag red honom x'D Vi kommer antagligen rida en häst tre gånger, så isåfall blir det idag andra gången ;p

Jag vet inte vad jag ska skriva! Kom med förslag!


Jag och Nobile, hoppkurs 2010 (:

Hoppgrupp ikväll

Hejsan svejsan! Idag var jag som sagt i skolan, tråkigttråkigt! Hade prov idag på matten, ursh, gick väl sådär. Kan iallafall tro att jag fick G iallafall ''kanske''. Aja, red iallafall Niclas på Tungelsta. En stoooooor hääääst! Vi typ hoppade ett hinder ett par gånger, gick väl bra, men när jag skulle rida lätt kändes det skitkonstigt, haha x'D
Orkar inte skriva, är trött....

Ska snart till stallet iallafall, det blir hoppgrupp ikväll & jag får träffa Johanna också ;D Ska nog rida Curt som vanligt ;p Skriver kanske när jag kommer hem om jag orkar, tror inte jag hinner men då skriver jag imorgon..


Curt i hagen (:

RSS 2.0