Time to sleep.

Har precis kommit ut ur duschen och ska nu ta fram ridgrejerna tills imorgon och sen ska jag lägga mig. Ska även tagga tills imorgon. Ska gå upp tidigt imorgon, så jag hinner, ska väl åka hemifrån runt kvart i 9. Pappa filmar och om Emilie kommer så fotar hon, så det blir nog både bilder och filmer! Då kommer dom upp imorgon, iaf bilderna isf. Kanske filmen också, om pappa laddar över den till datorn imorgon. Ja, nu ska jag sova iaf, godnatt på er. Får se om det blir något inlägg på morgonen, men jag tror att det kommer bli ganska tajt. Men det blir nog uppdatering efter stallet, så hoppas jag att jag kan lova att jag skriver om tävlingen sen, hehe, man vet aldrig med mig när det gäller bloggningen. Men jag tror nog att blogglusten har kommit tillbaka. Det är väl när jag inte pluggar som jag bloggar, hehe. Aja, dags att avsluta! Godnatt!


Glömde berätta att våra zebrafinkar har fått två ungar, döööör så sötaaa! :')


Lite nyheter.

Det har väl inte hänt så mycket under tiden jag inte bloggat, men iaf. Idag har det hänt massa bra saker! Anmälde mig på klubbhoppningen den 6/4, dock var Dillon upptagen så det fick bli Nobile ist, men det blir nog bra det med. Sen fick jag även reda på att jag får vara med på en lokaltävling den 29/4 (tror jag det var?) i dressyr. Antingen Fritz eller fjording, så jag valde lille Meja, blir sjukt kul! Mycket tävling för min del, galet roligt!


Nobile.


Meja.

Dillon.




Två bilder från första dressyrtävlingen på Dillon, haha, ursh.. Stolsits och förlåga händer, haha, vackert! Det gick skit, då han typ drog i galoppen och ja, det blev inget bra samspel alls. Hoppas inte den känslan kommer imorgon, jag får tänka positivt ist. Jag är nöjd om jag får ett bra tempo under hela banan. :P


Klubbdressyr imorgon!

Min dag har spenderas i stallet med tre knasbollar. Smörjde Dillons sadel och träns. Emilie hjälpte även mig med att borsta och sådant medans jag smörjde. Sedan knoppade jag honom, och dom blev väl ganska lyckade hoppas jag. Smörjde även mina ridskor och chaps och ska strax hoppa in i duschen, och därefter plocka fram ridgrejerna så är jag också redo! Börjar bli taggad nu, sen får vi väl se hur det går på banan, hehe.. Skulle vara kul om man kom bra till, gjorde inte det förra gången när jag red honom på en dressyrtävling. Fast, iochförsig behöver man motgångar för att nå fram till framgångarna. Aja, får väl se hur det går, hoppas på det bästa iaf.


Taggad nuuuuu! :D

Sista lektionen.

Tjao! Har bara en lektion kvar nu, så jäkla skönt! Har sen utvecklingssamtal klockan 5. Det är typ det ända som händer idag, ska sen bara slappa. Imorgon är det fredag och då blir det först skola sen fredagsmys! På lördag ska jag till stallet och borsta och knoppa Dillon. På söndag är det klubbdressyr på Dillon. Så ser resten av veckan ut. Nu börjar lektionen, chao!

Morsning korsning!

Hej på er! Torsdag idag då, gud vad veckan har gått fort. Är så satans trött nu, orkar verkligen inte gå upp.. Men jag stiger väl upp strax, och klär på mig lite snabbt och sånt.. Får se hur det blir med frukosten nu. Ska gå om ca en halvtimma, snacka om latmask! Idag händer inget speciellt tror jag, ska nog hem och sova eller nåt efter skolan haha.. Nu måste jag gå upp så jag hinner. Hörs!


-

Godkväll! Idag red jag Dillon och det gick sådär, han var lite spänd och stretade imot. Men i stort sett gick det relativt bra! Ska också anmäla mig på klubbhoppningen. Tog ett varmt bad när jag kom hem och nu håller jag på och somna i soffan.. Ska strax sova, så fort jag har ätit upp min glass.

Känslan av att jag är förstor för den här ponnyn gör så ont.. Men det är dags för mig att gå vidare. Älskar dig och kommer alltid göra!


Mentorstid.

Nu sitter jag och väntar på att mentorstiden ska börja. Nästan halva dagen har gått, nice! Har matteprov idag då, känner mig rätt taggad till det. Får hoppas på det bästa! Jag har inte så mycket mer att skriva. Ska försöka fixa något roligare inlägg senare.

Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade precis och ska strax gå upp för att fixa mig och äta frukost. Börjar 08:45, så jag fick lite sovmorgon. Däremot är dagen lång och tråkig.. Slutar 16:00 så det var mindre bra. Ikväll är det ridning som gäller, tror att vi har markarbete. Nu ska jag kliva upp ur sängen och fixa frukost. Vi hörs förhoppningsvis lite senare, om jag mobilbloggar eller nåt.


Ojdå, kanske dags att sova?

Halloj! Idag var jag ledig från skolan, skönt! Fick sova ut dessutom, härligt! Har städat lite och pluggat matematik. Ursh, har matteprov imorgon. Hoppas det går bra, men jag fattar det mesta och röda kursen känner jag mig även säker på så det borde inte vara några problem. Har även ridning imorgon, hoppas på Dillon eftersom att jag tävla honom på söndag på klubbdressyren. Gick sjukt bra förra veckan så hoppas på att det går ännu bättre på tävlingen. Satt och pluggade matte tills nu ungefär, helt galet.. Klockan är snart 2 och jag är uppe, mycket ovanligt för att vara mig. Jag ska nog sova nu, så jag kommer upp imorgon! Godnatt!

Bakade muffins här om dagen, tyckte att dom blev rätt häftiga ändå. Kul med karamellfärger, hehe!


Torsdag.

Hej! Igår red jag Dillon och det gick väldigt bra. Han var lugn och han lyssnade bra. Vi övade på framdelsvändningar och det gick bra! Det var en väldigt lyckad lektion, hoppas att det går ännu bättre på klubbdressyren.Jag tävlade han för inte så länge sen och då drog han i galoppen och ah. Hoppas att han sköter sig. Nu börjar syslöjdslektionen, hörs!

Kanske dags att ta fram böckerna och börja plugga?

Ursh, vad lat jag känner mig just nu. Jag har inga krafter kvar, jag orkar inte plugga, ååh! Men nu ska jag tvinga mig själv att ta upp böckerna, tror nog att någon borde slå mig i huvudet med en stekpanna eller nåt, så jag vaknar.. Kag ska iaf fortsätta att glo på Big Brother nu och sen 90210.

Imorgon är det onsdag då, lång dag, inte kul.. :( blir iaf ridning på kvällen, undrar vem man får rida, om jag får ha kvar Chivas eller om det blir någon annan rolig filur!

Saknar dom gamla tiderna med den här underbara ponnyn, Curt.. <3


Biologi.

Strax ska man ha Biologi då, sista lektionen skönt! Det blir nog en pluggdag för mig idag. Jag ska nog träna lite också. Sen händer det nog inte så mycket.

Skola snart.

Godmorgon! Jag ska strax gå upp och fixa mig, orkar verkligen inte.. Jag har iaf inte så lång skoldag, det är tur det så jag överlever nog. Juste, jag skrev fel i inlägget under, jag läste fel om matteprovet, det var nästa onsdag fjuu! Då hinner man iaf plugga innan, haha, jag fick lite panik där.. Ja, idag är det tisdag och det händer nog inte så mycket efter skolan, jag ska väl hem och plugga som vanligt. Får se om det blir någon mobilbloggning under dagen, annars uppdaterar jag när jag kommer hem.
Juste, anmälde mig igår på Dillon på klubbdressyren. :)


Dionne.

Idag red jag Dionne på hoppträningen och det gick sådär, det kändes rättare sagt inte bra alls.. Vi red fram ganska länge och jag fick hålla på länge med skritten. Traven var springig och ursh. Det gick typ inte alls att rida ordentligt, släppte man tyglarna skulle hon nog blivit en kanon, men höll jag imot drog hon ännu mer, ja, jag kunde iaf inte slappna av i kroppen.. Krångligt som fan, ursh.. Hoppningen gick väl lite bättre, men ja, fick ingen bra känsla idag. Om jag rider henne nästa gång hoppas jag på att det går lite bättre iaf.
Nu kollar jag på Big Brother och tror att jag ska sätta mig med matten då jag kom på vi typ har prov på onsdag. Godnatt!


Hoppträning.

Godeftermiddag! Har ni haft en bra dag? Min har varit helt okej. Den var inte lika seg som den brukar vara, undra vad det kan bero på, hehe. Jag ska iaf åka till stallet nu, hoppträning som sagt. Vi hörs ikväll! ;)


Godmorgon!

Halloj! Vaknade precis och ska alldeles strax börja fixa mig och äta frukost. Idag blir det en ganska lång och tråkig skoldag men därefter ska man hem och sedan åka till stallet. Har hoppning idag om jag minns rätt. Jag ska nog rida Frank. Ska börja fixa mig nu, annars kommer jag nog försent. Hörs nog under dagen.
Jag och Cilvia för ett år sedan i hoppgruppen.

Hööks.

Hööks har 20% rabatt på alla schabrak! Kolla in för dom brukar alltid ha något roligt på deras hemsida!


Big Brother.

Hann inte med designen så långt som jag trodde att jag skulle hinna. Aja, det lär inte göra något ifall den kommer upp nästa vecka. Kollar iaf på Big Brother just nu, och ska strax sova tror jag, eftersom att det är skola imorgon.. Aja, hörs imorgon förmodligen, ja, om jag kan hålla uppdateringen, det får vi se, om jag är lika lat som jag varit eller inte, nejmen, jag ska skärpa mig, eller iaf försöka!


Jag älskar dig, finaste kanin! ♥

Next week.

Måndag: Skola, hoppträning på Frank (förhoppningsvis).

Tisdag: Skola, antagligen plugga.

Onsdag: Skola, ridning.

Torsdag: Skola, inget planerat, plugga (?).

Fredag: Skola, fredagsmys!

Lördag: Slappa (?).

Söndag: Slappa (?). 

Hehe, märker nu att det nästan är samma planering varje vecka xD

Designen kommer alldeles strax upp!

Kasta bort den gamla designen och upp med en fräschare!

Nu blir det lite renovering tänkte jag. Har haft samma design länge & så, därför ska jag göra en ny! Den kommer väl upp strax. Jag tror bara att jag kommer göra någon enkel, jag orkar inte sitta & göra en avancerad, men aja, den får bli som den blir! Strax kommer även nästa veckas planeringar!

Söndag.

Ojdå, upptäckte att jag inte har bloggat sen i tisdags, fast det var väl inte så ovanligt, haha.. Börjar känna att jag måste komma tillbaka nu, saknar bloggen & alla läsare försvinner.. Come back! Det har iaf inte hänt så mycket sen i tisdags. I onsdags red jag Chivas och det gick inte så bra. Vet inte varför riktigt, men jag var irriterad hela dagen, då det gick skit på ett NO prov och jag vet inte, det var inte min dag och det blev inget bra sammarbete. Synd, för han är så fin annars. Skänkelvikningarna gick bra mot slutet, när han blev lite lugnare och när jag red nogrannare. Hela helgen har jag pluggat, med en engelska uppgift, hoppas på att den blev bra.. Imorgon är det måndag igen, ny vecka. Det ända man längtar efter är ridningen och att vi får veta våra omdömen.
Ikväll blir det slapp, ska nog titta på Ponnyakuten, Big Brother och lite sånt. Har även tränat konditionen lite idag, känner verkligen att den skulle kunna bli bättre. Snart blir det att gå ut och jogga, när det blir lite varmare typ!


Senaste ponnycupsmatchen.

Tisdag.

Har inte varit så bra uppdatering av mig på senaste tiden.. Måste ta fram NO-boken och plugga eftersom att vi har prov imorgon, jag har typ panik.. :( Har på senaste tiden bara varit bra dagar för mig. Fick tillbaka SO provet igår och det gick super! Sen blev jag även vald som bäste elev bland alla åttor, eller att jag blev en elev som inte ger upp, aja, vet inte hur jag ska förklara. Men jag fick iaf gå upp på scen och fick diplom och biobiljett, lite nice! Nu måste jag läsa och allt vad man måste göra, ursh, jag orkar inte.. :(

Juste, igår red jag Frank och det gick super på slutet. Vi red markarbete, på bommar och slalom. Gick sådär, men i slutet skulle vi hoppa som en åtta på diagonalen och byta galopp, det gick över förväntan. Trodde inte att han skulle byta. Blev en gång han inte bytte, men jag är sjukt nöjd ändå!
Imorgon är det lång skoldag, därefter blir det stallet. Ska plugga hela kvällen, så jag hinner inte blogga mer idag, sorry..


Senaste Ponnycupsmatchen.


Fullspäckad helg.

Den här helgen kommer nog att vara ett minne för livet! Igår (lördag) vaknade jag runt 9 tror jag det var, ungefär 10 minuter efter ringde Lotta mig och frågade om jag ville vara med och ställa upp i Skogslotten för att en i laget hade blivit sjuk. Jag tackade självklart ja, men det blev en sjukt förvånad, chockad, stressad Louise, haha. Blev tvungen att packa på ca 10 minuter. Men som tur hjälpte mammsen mig. Blev upphämtad av Alvas mamma, sen åkte vi mot Norrköping som tog kanske 1 timme och 40 minuter. När vi kom fram var det samling för lunch och jag hälsade på några kompisar i laget. Efteråt var det dags för dressyrtävling. Jag fick rida en C-ponny vid namn Blackburn. På framridningen gick det sådär, lika så på banan. Jag red slarvigt och jag vet inte vad jag gjorde. Det blev lite konstigt, men kom på delad 6:e plats med Therese och någon till (om jag minns rätt), så på det sättet är jag nöjd, men inte hur jag red, jag kunde ha satsat mycket mer, men det är ju redan försent sagt, hehe. Skogslotten vann över oss i dressyren. Efter alla ritterna åt vi middag och sedan åkte man hem till den man ska sova hos. Jag hade det jättekul och hela bunten var sjukt snälla. Det är inte alltid man hoppar studsmatta i pyamas klockan 10 på kvällen, haha, det var riktigt roligt! Somnade nog runt 12, och vi gick upp sedan igen vid 7-tiden.

Vi åt frukost, fixade oss och sedan åkte vi till stallet igen för hopptävling. Jag var nog lite mer taggad idag, Blackburn var sjukt fin och inne på banan gick det otroligt bra! Satsade nog lite förhårt på sista hindret, det blev en konstigt sväng så han hoppade konstigt och jag hamnar framför sadeln, hahahaha, mycket lyckat verkligen. Men rundan blev iaf super! Resultatet var bra, jag kom på 4:e delad plats med en från Skogslotten. Där blev det förlust för oss, men som sagt, huvudsaken man har roligt. Jag är sjukt nöjd med hoppningen, jag kunde ha ridit nogrannare i dressyren, men jag hade iaf sjukt roligt! Fick massa priser och sånt, och detta fick jag med mig hem:
- En röd och vit rosett.
- En tävlingsskjorta.
- En mössa och sen tröja som det står 'Skogslotten Blåkulla 2012' på.
- Godis (som jag fick av domaren, av att jag ramlade framför sadeln på sista hindret och satt kvar, haha) och ett par snoddar.

Lyckad helg, verkligen! Jag fick även veta att jag fick vara med när det Skogslotten kommer till Blåkulla, blir roligt. Bilder kommer när jag har fått dom. Ska även tjata på pappa att fixa bilderna från Ponnycupen.

Nu kollar jag på Ponnyakuten, och ska strax äta middag, ska sedan ta en snabbdusch och därefter glo på Big Brother. Härligt slut på veckan. Imorgon blir det en ny dag och även skola, livet är hårt..


Jordgubbar.

Tjaba tjena hallå! Har för en stund sen ätit chokladpudding med jordgubbar och grädde, otroligt gott! Kollar också på The Voice Sverige. Juste, fick pappas iPod idag, så jag har laddat ner lite grejer och ska strax fixa lite låtar tror jag. Fredagsmys för min del! :3 Imorgon kommer bilderna och videon från senaste Ponnycupsmatchen. Nu ska jag spela lite spel och sånt och kolla på tv.

Fredag! <3

Hellu! Jag sitter nu på rast, slutar om ca 3 timmar. Skönt att det är fredag idag iaf. Blir nog fredagsmys, tror att jag ska baka och kolla på film. Får nu hoppas att tiden går fort för jag är helt slut efter den här veckan. Just nu vill man nästan bara hem och sova, haha. Vi får se om det blir uppdatering när jag kommer hem. Blir ett kort inlägg men jag ska tjata på pappa att ladda över bilderna från ponnycupen, så jag kan visa filmen. Avslutar inlägget på samma vanliga satt, ' vi hörs'! :3

Prao.

Just nu sitter jag på rast, ska strax tillbaka till avdelningen och 'leka' med barnen. (Jag praktiserar på dagis). Igår red jag Chivas och det gick bra, han var lite pigg då och då. Vi red mycket bågar och volter, det gick helt okej. Fick sedan vänta på pappa som var på styrelsemöte. Så jag borstade lite på Conquest. Saknar den lilla filuren.. Slutar 3 och då ska jag hämta min lillebror och sedan gå hem. Imorgon är det sista dagen för prao, kommer nog sakna det lite, för jag har haft det väldigt roligt. Nu ska jag spela lite Wordfeud som tidsfördriv. Hörs!

Frankie Boy.

Idag praktiserade jag på min lillebrors dagis och det gick riktigt bra, blev nog populär bland barnen, hehe.. Imorgon ska man dit igen, och resten av veckan. Känns bra! Hade hoppträning idag också på lille Frank och det gick riktigt bra bortsett från vägringarna, det måste vi träna på, då det går så sjukt bra när vi väl fixar det! Blir nog att hoppa honom ett tag då Lotta tyckte att jag rider honom bra och så, det var kul att höra! Det går nog bara bättre och bättre för varje gång med honom så det är bra med framgångar, men ibland blir det motgångar, men det får vi slipa på! Jag ska strax ta något och äta, sen ska jag glo på Big Brother! Hörs imorgon!

Ponnycupen igår.

Hej! Igår var det ponnycupsmatch, och det gick riktigt bra för vårat lag! Vi tog hem segern, borta vinst äntligen! Red en liten C-ponny vid namn Pippi. Föll för den filuren på en gång, sjukt fin ponny. Det var verkligen nåt speciellt med den ponnyn som jag fastnade för. Det började med att när hemmaryttarna (motståndarna) red var det möss/råttor i ridhuset. De blev nästan så att man satt och fokuserade på mössen ist för ryttaren som red, haha. Framridningen kändes helt okej. Det var några grejer jag var tvungen att rätta till, mest var det nog att få ut hästen i hörnet, vilket jag hade lite problem med. Galoppen var lite problem också, han/hon (haha, vet inte om det var ett sto eller en valack xD) sköt ut ytterbogen ut ur volten, så jag fick kämpa med det också men tillslut gick det. På banan kändes det bra, några få missar bara, men det kändes bra och jag var nöjd efteråt. Bilder och filmen kommer så fort pappa har laddat över dom!

Hemma.

Nu är jag hemma från mormor. Är helt slut nu. Håller iaf på och skickar bilder och sånt. Ska strax åka iväg igen för ponnycupsmatch hos Mälarhöjden, hoppas på vinst för oss, då blir det vår första vinst på en bortamatch på den här säsongen. Skumt att vi vunnit alla hemmamatcher, men förlorat alla borta matcher, vi får se till vinna idag iaf!

Kan berätta att vi tittade på bio i torsdags, blev som en överraskning för mig och vi såg War Horse, sjukt bra film! Man satt där och grät som jag vet inte vad, den var så sorlig, men ändå var den grym! Rekommenderas verkligen!

Nu ska jag fortsätta att skicka bilder till Johanna. Sedan drar jag iväg för ponnycupsmatch, tagga!


Oredigerad bild från i onsdags.

Mot mormor.

Nu sitter jag på bussen med mamma. Ska åka till min mormor. Lite nice med dubbeldäckare och att man sitter högst upp och längst fram. Ska iaf vara där till söndag. Har inte uppdaterat så bra pågrund av att har har haft väldigt mycket att göra. Men jag kanske bloggar från mobilen, vi får se, annars blir det nog på söndag när jag kommer hem om jag hinner. Hörs sen!

RSS 2.0