Ca 20 minuter kvar


Gjorde i photoshop nyss, ta inte är ni söta (: 

Ska fota lite från balkongen snart om 20 minuter, då smäller det! Vi får väl se om jag får några bra bilder, men har varit hos farmor och spelat wii med Jennie (: Gick hem runt 10 iallafall. Ah som sagt så är det ca 20 minuter kvar & då får vi välkomna 2011! :D :D Lägger nog ut bilder (ifall dom blir bra) imorgon (:
Hoppas ni får en bra nyårsafton! ♥

Nyårsafton,

Idag är det nyårsafton då. Alltså börjar 2010 gå mot sitt slut som jag skrev i förra inlägget & jag får väl välkomna 2011 dårå (: Nytt år, nya tag.. Förbättra bloggen ska jag försöka med också. Mer updatering, mer roliga saker & sånt där. Måste iallafall försöka!

- 2011 ska jag försöka tävla i ridningen så mycket som möjligt med Conquest, han är ändå c-ponny & jag är lång. Inte så kul sen om man inte skulle kunna rida han längre. Men jag kan väl säkert rida han i kanske 2 år till, eller kanske mer. Vem vet.. Jag kan iallafall rida han nu ♥

- På sommarlovet ska jag väl kanske ta mig ner till Skåne & hälsa på Neff finingen, ifall det går bra för ägaren. Saknar pållen enormt ♥ Ska väl isåfall åka med Maja & Amanda, men inget bestämt än, har inte pratat med ägaren, men det skulle betyda allt ifall man fick komma & hälsa på :') Får hoppas på ett ja iallafall (:

- Skulle kanske vilja skaffa sommarponny på sommaren, skulle vara nice. Fast inget bestämt nu heller, men en önskan iallafall som jag kanske skulle kunna göra.

- Ska försöka satsa gärnet i skolan, så jag når alla mål! Har iallafall G i engelska, det är riktigt bra, för jag suger ju på engelska x'd Alla andra ämnen ligger jag nog rätt bra till.

Juste.. På onsdag ska jag prova en ny ridgrupp, en svårare ;) Ska bli kul att prova en ny :) Lördagsgruppen jag gick i förut har spritlats :/ Fast ska nog ändå till stallet på lördagar ändå, så jag kan sköta Conquest (: Ska nog sköta på onsdagar då också, vi får väl se (:


Charming Curt | Redigerad | Fotograf: Jag | Canon EOS 1000D

-

VAD TYCKER NI OM MIN BLOGG? ^^

                   2010 börjar gå mot sitt slut.
2011 snart, nytt år, nya tag..
                            Vad ska jag förbättra i bloggen till 2011?

 K 
  O
     M 
       M 
        E 
          N 
           T
             E
              R
                 A!
 K 
  O
     M 
       M 
        E 
          N 
           T
             E
              R
                 A!


Juldressyr ♥

Tävlade Conquest igår i dressyr LC:1♥. Framridningen gick helt okej, red volter i trav/skritt, galopper i volt, tempoväxlingar, lite skänkelvikningar. Red fram i typ en kvart eller något, red sen till andra ridhuset. Jag skrittade runt lite tills det var min tur. När jag kom in på banan travade jag runt till dom sa ''Louise och Conquest, varsegod & rid'' tror jag dom sa, eller något sånt. Så började jag banan. Kändes helt okej. Försökte rida mitt bästa, ävens fast jag inte är världens bästa på dressyr.. Skulle haft längre stigläder, hade typ förkorta.. Det gick iallafall bra på banan, försökte rida noga vägarna & det. Skrittade av & tittade medans på Emilie som tävlade Dillon, hon var precis efter mig (: Såg bra ut för henne! Red sen till andra ridhuset och hoppade av. Tog av sadel & träns, sen var det prisutdelning. Jag kom 4:a tror jag (: 180poäng & 67 procent (: På programridningen i september fick jag 180poäng & 66,63 procent med Conquest tror jag det var. Lite bättre fick jag iallafall, det är jag nöjd över! ;D Kollade på när alla andra tävlade, sen gick jag & fixade Conquest och hämtade mitt schabrak i sadelkammaren. Åkte sen hem & käkade. Kollade sen på bilder & videon från tävlingen. Juste, Amanda fotade med min kamera, det blev asbra bilder, tacktack Amanda! ;D














Fotograf: Amanda Zetterlund | Oredigerad | Canon EOS 1000D (min kamera)

LC:1 idag då, taggad!

Idag ska jag tävla Conquest i dressyr LC:1, är taggad! Ska träna nu lite mera på banan. Känner mig rätt säker på den, men ska träna nu & ta fram lite grejer som jag ska ha med.. (: Jag updaterar när jag kommer hem ;) Ska kolla på när alla andra tävlar också. Hoppas det går bra för mig, fast det tror jag bara jag kan banan & inte rider lätt någon annan stans än där man får, och så måste man vara tyst också, haha får inte smacka eller något. Nu måste jag träna, sen ska vi väl åka (:


Vi ska se till att klara det idag, älskling♥

Jag älskar dig♥

Älskade häst, du betyder så otroligt mycket för mig. Jag skulle aldrig kunna beskriva riktigt.. Jag är glad i din närhet & jag får alltid ett léende på läpparna. Du gör mig glad. Jag har tävlat dig två gånger i hoppning, en gång i dressyr. Jag har ridit barbacka på dig en gång, haft dig på luciatåg. Jag är glad när jag är i närheten av dig. Jag tänker: Där är världens finaste.. Aww, vad söt han äär, t.ex när någon annan rider honom. Imorgon är det dressyrtävling LC:1, vi ska se till att klara det, för jag litar på dig♥. Jag vet att du inte kan läsa det här, men jag är så stolt över vad jag har gjort med dig. Vi har klarat en dressyrtävling gallant. Klubbhoppningen gick väl sådär, jag tappade stigbyglarna, mitt fel, men du hoppade iallafall. Du verkade ändå försöka. Varför jag skriver det här, är för att jag älskar den här hästen jättemycket. Conquest.. Namnet på min favorithäst. Önska du var min.. Någon gång kommer försvinner du, jag kommer.. spricka.. Utan dig, skulle jag nog inte vara lika glad som jag är idag. Jag har dig som tur är. Innan jag åker hem från stallet går jag alltid in till dig och kramar dig. Jag får dåligt samvete ifall jag inte gör det. Jag hoppas vi kan utvecklas genom tävlingar. Jag har tävlat dig en gång på klubbhoppning, men då tappade jag stigbyglarna plus att det blev en rivning, men nästa gång, måste jag se till att vi klarar det. På den tävlingen var allt mitt fel. Det är omhoppning på klubbhoppning & jag har tävlat det två gånger, jag lyckades inte. 2011 ska jag försöka klara det med dig♥ Jag är så lycklig över att du finns på jorden, jordens finaste hääst! Du är allt, du är bäst, du är sötast! Jag älskar dig, älskling <3


Barbacka♥


Blåbärshoppningen♥


Klubbhoppningen♥


Programridningen - dressyr♥

Imorgon ska vi klara det, bästa ponny! <3

Godnatt

Godnatt, ska lägga mig nu..
Imorgon är det somsagt juldressyr (: TAGGA, TAGGA, TAGGA!

Bildlöst inlägg eftersom att jag aldrig kan lägga in någon bild jag redigerat -.- Sjukt irriterande.. Sparar i JPG eller PNG, funkar inte att lägga in?
Jag som hade redigerat några fina bilder, men så dampar det :/

Därför jag aldrig vågar redigera bilderna från när jag rider, eftersom att det typ aldrig funkar ändå. Någon som vet vad problemet är? Jag dampar sööönder..


LC:1 imorgon på bästa ponnyn ♥

Imorgon ska jag rida LC:1 på juldressyren på bästa Conquest :D ♥ Ska bli nice, kan banan också. Har ridit den förut med Conquest, men är taggad! :D Har några fotografer som kommer & fotar, samt pappa som filmar & fotar dårå, så det lär komma upp mycket bilder/videor på bloggen & facebook ;)

Dagens ridpass - Hoppning: Kom till stallet som dom andra dagarna, alltså en halvtimma före ridningen. Fixade Nobile, satte på benskydden, sadlade & tränsade. När alla var klara gick vi till ridhuset. Vi fick värma upp själva, gick väl bra antar jag. Gick bättre att få stopp på honom i galoppen idag än igår. Framhoppningen gick helt okej. Vi hoppade sen bana en & en, typ 40 cm, sen dom som ville fick hoppa högre. Låg väl på runt 70-80 ungefär tror jag. Rätt högt var det iallafall & jag hoppade det. Gick bra (: Fick till ett galoppombyte i banan, haha fett grym ju (: Lyckades fixa det med Charming Curt också sista tisdagen i hoppgruppen, som jag inte ens märkte. Hoppningen gick bra, kul var det också :) Fixade sen Nobile och hälsade på Conquest & Charming Curt, söta ponnyer.

Har tränat lite på LC:1, känner mig säker på den, eftersom jag har ridit den flera gånger. Dessutom en gång redan på Conquest, det går nog bra. Det ända jag är rädd för när jag rider dressyr är att jag ska glömma bort hur jag ska rida, och att rida lätt. Jag har råkat rida lätt förut där man inte skulle det, haha.. Men jag fixar nog det, eftersom jag har ridit LC:1 förut, så.. ;p Fick 180 poäng förra gången med Conquest, så ska försöka slå det imorgon. Fick typ då 66%, rätt bra va? (: Var typ en av dom bästa då, sa Monica. Stolt jag blev då. Haha, nu ska jag väl inte skryta mera, ska kämpa hårt imorgon för att slå mitt eget poäng.


I måndags


I igår (tisdags)


Idag

Sista julkursen idag,

Idag är det sista dagen på julkursen :/ och vi ska hoppa idag! :D Ska vi sjukt kul! :D :D Emilie kommer och fotar igen, med min kamera. Pappa kommer nog filma :) Jag längtar iallafall & vi ska åka om ca en timma, så ska börja göra mig iordning.

Spelade lite Mario Galaxy 2 för en stund sen, körde några banor. Ligger på värld 3 (:

Har inte så mycket mer att skriva, kan lägga in lite bilder får igår ;p








Fotograf: Emilie Karlman , oredigerade.

Kan bjuda på lite bilder från i torsdags då jag tävlade Dillon





Ska käka något litet nu sen ska pappa och jag lämna Eric (lillebrorsan) hos farmor, sen drar vi till stallet :D

Jag klarade bossen!

Vaknade halv 10 imorse, asskönt med lite sovmorgon. Käkade lite frukost sen spelade jag Mario Galaxy 2. Klarade bossen, fett grym jag är (a) Den var skitsvår, men som tur klarade jag den efter ett tag & kom vidare till en ny värld. Körde några till banor, sen käkade jag en till macka. Klädde på mig ridkläder och satte på Eric (lillebrorsan) kläder. Åkte sen vidare till stallet.

Kom dit typ en halv timma innan vi skulle rida. Vi hade markarbete, gick bra! Han var pigg & framåt. Det var roliga övningar, men även lite svårt. Imorgon blir det hoppning, längtar som in i tusan! :D :D Innan vi åkte borstade jag Nobile & kratsade hovarna. Gick sen till Conquest fina ponny♥.

Sitter nu här och har precis laddat över bilderna, kan ladda upp några här. Emilie fotade, det blev bra bilder! :D Sen ska jag & pappa sätta upp en spegel jag fick i julklapp (:




Älskar bilden, fast jag ser muppad ut (:


Fotograf: Emilie Karlman

Dampar på spelet!

Haha, jag fick nyss damp på spelet, låg på bossen, men sen dog jag flera gånger så jag sket i det. Blev skitsur, haha, men har lugnat ner mig lite nu.. xd Ska bada nu.. Sen ska jag träna lite på LC:1 och typ läsa någon bok..

Vaknade ju runt 6 imorse, inte undra på att jag är så trött.. Ska förmodligen lägga mig tidigt idag.
Får väl försöka klara bossen imorgon..
Kort inlägg, men har inget annat att skriva.

Dagens ridpass - dressyr

Sov över hos farmor igår. Jag och Jennie somnade typ 12 igår. Assent, enligt mig som somnar typ 10-halv 11 xd Vaknade sen vid 6, bara för att Jennie och hennes mamma väckte mig, bajs också.. Så då var man vaken vid 6 tiden för jag kunde inte somna om sen xd Jag och Jennie satt & spelade wii runt 6, lyckat ;d Vi åt frukost vid halv 11 och gick hem runt 12. Jennie hänkade på. Spelade wii och käkade fruktsallad. Åkte sen till stallet (:

Dagens ridpass: Kom till stallet ungefär en halvtimma innan vi skulle rida. Skulle rida Nobile, så fixade honom och när alla var klara gick vi till ridhuset. Vi förberedde oss för markarbete & hoppning. Vi skulle svänga hästarna genom kroppen, alltså att flytta höften. Rätt svårt, men gick rätt så bra sen! Vi red som en bana om & om igen, så vi skulle rida rätt upp sen i mitten som en volt efter den övningen la Ida till galopp där som en båge, lite svårt, för han skulle fatta fel galopp, haha, jag fattade typ inte.. xd Sen fick jag det i hjärnan att fatta fel galopp, för jag förstog inte ibörjan. Gick iallafall bra! I slutet galopperade vi så hästarna fick springa av sig lite, gick skitfort, så fick hålla in honom. Han var duuuktig :') Vi skrittade av & gick in i stallet. Tog av sadel & träns, sen borstade jag Nobile och kratsade hovarna. Hälsade sen på Conquest & åkte sen hem. Var askul idag, längtar tills imorgon, då ska vi ha markarbete, sen på onsdag HOPPNING! :D :D :D Asnice!

Ska snart äta, sen spela Wii - Mario Galaxy 2 (: Sen ska man väl ta & badaaaaa (:

Pappa fotade idag, men har inte sätt dom än, tror vi ska kolla på dom snart, eller så kollar vi på dom imorgon. Lägger självklart upp dom sen! ;D


Jag och Nanook förra terminen.

Ny header


20 juni, minns dagen väl, hoppas du har det bra i Skåne älskling♥
Gjorde nyss klart header jag har uppe nu. Den blev väl ganska bra, eller vad tycker ni? :)

Kom hem för en stund sen efter att ha hänkat med Maja till Floxen. Vi borstade honom och sen gick vi ut med honom. Vi åkte sen hem & sitter just nu vid datorn & har precis lagt in headern.

Ska snart till farmor & sova där. Jennie & jag ska typ spela wii & datanörda, hon har fått en dator i julklapp (: Bloggar säkert där, har det bra för jag ska ha det bra nästa vecka! ;d Haha, den var dålig!

Nejmen, imorgon drar jag & pappa till stallet vid 1, ska på julkurs på Nobile. Ska bli asnice! ;d Ska ha bästa ridläraren också (enligt mig), så det är ett plus!

Bild-länkar i menyn

Har precis gjort bild-länkar i menyn. Vill du vara med & har min msn, säg till mig & skicka bild du vill ha, så lägger jag till dig vetja! ;D

Tänkte göra en ny header med ljusblå bakrund, det blir nog bra! Ska fundera hur den ska se ut. Jag har så dåliga fantasier när det gäller headers. Sen ska jag ändra lite annat också. Ska kolla på
designadinblogg.se så kanske jag hittar något kul att fixa på bloggen ;)
Gjorde en header igår till Emilie, såhär blev den!


Klicka HÄR för att komma till hennes blogg!

Veckans planeringar

Måndag: Kombikurs på Nobile.
Tisdag: Kombikurs på Nobile.
Onsdag: Kombikurs på Nobile.
Torsdag: Dressyrtävling LC:1 på Conquest.
Fredag: Kanske träffa bästaste Linda som jag inte träffat på flera månader.
Lördag: Någon som vill va?
Söndag: Någon som vill va?


En bild från lucian, haha, jag håller upp lucialinne för annars skulle jag snubbla på det ;) Igronera min min!
Bajs kvalité!

Skräckfilm

Har ni haft en bra jul? Jag har haft en helt okej jul! Firade hos farmor det var trevligt! Jag var tomte, haha.

Igår hände inget speciellt, slappade för det mesta. Jag och pappa kollade på en skräckfilm för 15 år, upps x'd Drag me to hell, asbra! ;) Läskig var den, men jättespännande! Jag kanske inte kan rekommendera den, för den är ju för 15 år, men den var grymt bra faktist! ;) Märkte att den var från 15 år efter att vi kollat klart på den, haha xd Vi kollade sen på en komedi superhero movie, den var bra också. Kollade sen på natt på museet, somnade i mitten typ, för det var så lång reklam dessutom, så jag orkade inte kolla. Kunde inte hålla ögonen öppna xd

Idag ska jag nog bara slappa, om jag inte hittar på något roligt (: Kanske ska renovera bloggen lite. Som ni kanske ser har jag skrivit om mig & min kamera i menyn. Jag blev nöjd med det & funderade om jag ska göra länkarna jag har som bilder istället, det är svårt, har gjort det förut, men det är lite coolare (: Ni får se sen vad jag hittar på, kanske får några jättebra idéer.


Mina julklappar

♥ tre jeans
♥ ett par mjukisbyxor
♥ en bikini
♥ en tjocktröja
♥ tröjor
♥ en skrivbok
♥ näsdukar med hästar på
♥ en spegel
♥ trosor & strumpor
♥ kameraväska
♥ presentkort 150:- på H&M
♥ smycken
♥ smink
♥ en sorts halsduk/mössa man kan ha när man rider om det är kallt ute
jag fick typ det, kanske har glömt något xd

Varför ska alla vara så negativa?

Anonym om Julhoppning med bästa Dillon <3:

du trampar ner hälen överdrivet mycket

Svar: För det första, varför är du anonym? Står du inte för det du säger? Haha, överdrivet onödigt att kommentera det. Jag vet redan att mina fötter är cp när jag rider? ;s Varför ens kommentera?

Varför ska alla vara så negativa & kommentera onödiga kommentarer hur JAG rider? ;s
 Det är inget ni behöver bry er om igentligen? Skitirriterade f*n.. Låt mig bara va!

Tisdags


Jag och Curt i tisdags (:

Svar på tal!

Sara om Julhoppning idag då...:

Färlåt men vill bara påpeka att det är rått så onödigt att svära i inläggen jag tycker sådant är sjukt tråkigt speciellt i din ålder.

Svar: Hmm.. det är många som gör det ;) Det kanske är onödigt, det kan jag väl hålla med om, men det är bara något som jag alltid skriver, som bara kommer upp. Det väl många som skriver det som är yngre än mig till och med.. Jag brukar inte tänka på sånt, men om du inte tycker om min blogg för det, behöver du inte läsa den heller. Jag kan väl därimot tänka på att inte svära i mina inlägg ;)


Jag och Dillon igår ;D ♥

-

Anonym om Julhoppning med bästa Dillon <3:

Glöm inte att jag har fotat alla bilderna förutom den första! ;)

Svar: Vem är du? Emilie? Isåfall fotade du bara den sista, pappa fotade dom andra ;)

Julhoppning med bästa Dillon <3









Gick asbra idag, red felfritt & fick medalj! ;D Mer bilder kommer sen, för jag har ont i ögonen, har suttit för mycket vid datorn. Men tävlingen gick suuuuuper! :D Han är ju väldigt framåt, men det gick bra! ;D

Julafton imorgon, granen är uppe, julklappar är inslagna! Snart är klockan halv 8, snart juuuulafton! ;D


Julhoppning idag då...

Idag ska jag tävla Dillon, andas andas andas! :D Jag är rätt taggad nu. Har inte fixat mig & vi ska åka snart, fett smart jag är. Måste skynda mig nu, bloggar ikväll ;)

JULAFTON IMORGON, FAN VAD DET HAR GÅTT SNABBT! :D

Bildbomb från när jag rider


Jag och Charming Curt (:


Jag och Nobile (:


Jag och Nobile (:


Jag och Trestenas Sir Antique (: R.I.P ♥


Jag och Neff, saknar dig mest underbaraste gotlandsruss ♥


Jag och bästa Neff ♥


Jag och Silver efter en hopptävling (:


Jag och Lexus, hoppkurs (: R.I.P.


Jag och Charming Curt (:


Jag och Charming Curt (:


Jag och Myzak, jag har finaste minen! :D

Blev en liten bildbomb, nu ska jag lägga mig. Imorgon är det tävlig, tagga tagga tagga! :D


Handlat julklappar

Idag har jag handlat julklappar med söta Maja (: Köpte till Jennie, lillebror, Emilie och min hamster (haha, köpte mat till han, för det var slut). (: Handlade i Centrum och Port73. Vi åkte sen hem, hennes pappa hämtade oss. Sen följde jag med pappa & handlade. Vi typ storhandlade haha, blev asmånga kassar x'D Vi åkte sen hem & har käkat & slagit in julklappar.

Imorgon blir det julhoppning på Dillon i 60 cm! :D Vi får väl se hur det går, men det går väl säkert bra x) Köpte röda rosetter, asfina, som jag ska imorgon (: Han kommer säkert bli asgullig. Emilie kommer & fotar (: Sen senare ska jag med Maja till Farsta, kanske får med mig något fint hem där med till Maja (min bästavän), hon är utomlands typ, saknar henne!


Söta Dillon (:

Trökigt test

Är du...
Arrogant: Nej, jag är inte en aromat! :D (vet inte vad arrogant är O_o)
Osäker: Ibland, det beror på vad.
Trött: Alltid trött ;)
Intressant: Inte vet jag, fråga någon som känner mig? ;)
Smart: Klart jag är!
Barnslig: Näää, aldrig! :D
Skoltrött: Haha, det menar du inte ;)
Rolig: Deklart! ;)
Pratglad: Nja, ibland.
Frågvis: Ibland.
Organiserad: ?
Hälsosam: Ja.
Blyg: Lite ;)
Attraktiv: ?
Lätt uttråkad: Haha, oftast.
Vegetarian: Nej, såklart jag inte är, kött kan man inte missa ;)
Besatt: Av hästar ;)
Pålitlig: Ja.
Filosofisk: Vadå fisk? :D

Har du..
För många vänner: Nejdå, för många vänner kan man inte få ;)
Förföljelsemani: ?
Tvångstankar: Vet inte vad det menas? O_o
Färgat håret: Nää, men slingat ;)
Brutit några ben: Nope, jag är inte klantig ;)
Några piercings: Öronen.
Gjort bort dig rejält: Ja, det kan man väl säga att jag har gjort, haha x)
Bra självförtroende: Ibland.
Komplex: Japp.. (;
Kysst någon: Conquest ♥
Sagt jag älskar dig till någon idag: Kompisar och hästar.
Blivit kär i någon på nätet: När jag ser bilder på Conquest, Neff, Charming Curt, Silja, Trestenas Sir Antique blir jag kääär säger vi! :D
Gjort något olagligt: Ja, en gång faktist, fast länge sen.

Vem..
Saknar du: Neff ♥
Ska du gifta dig med: Conquest ♥
Vill du döda: Haha, ingen, bara reklamer som är konstiga xD
Kramade du senast: Lillebror.
Skrev du till sist: Emilie på msn ;)
Sårade dig sist: Vet inte..
Gjorde dig riktigt glad senast: Maja :)
Fick du sms från senast: Maja tror jag.
Ringde dig senast: Mamma tror jag.
Får dig att skratta: Människor med bra humor! :D


Bildbomb


Frida & Saga, Nathalie & Freyr.


Nathalie & Freyr.


Frida & Saga.


Båda två.


Nathalie & Freyr.


Frida & Saga.


Frida & Saga.


Nathalie & Freyr.

Alla bilderna är fotade av mig med Canon EOS 1000D. Dom är oredigerade, jag kunde inte lägga upp redigerade i bloggen tydligen O_o

-

Dåligaste updateringen, jag har försökt hinna med att skriva. Jag skriver bara lite sen gör jag massa andra grejer  & så hinner jag inte.. Haha, dålig jag ääär! Men jag har iallafall jullov nu, så kan updatera bättre tror jag! :D

I söndags åkte jag och Maja inte till Flox, det var typ försent eller något. Vi var istället ute och åkte snowracer. Hände typ inget annat på söndagen.

I måndags var jag i skolan, det var en lång skoldag, för vi började 08:00 och slutade 15.25 O_o Sen var jag ett tag med Jennie (kusin) & hennes&min kompis Jennie. Vi spelade Wii Party. Sen gick jag hem, vi åt pizza till middag, asgott! Sen var jag ute med Maja och åkte snowracer (:

Igår (tisdag) var jag i skolan, vi började 08:05 och slutade 11.45 typ. Det var skönt för vi fick sen jullov! :D Gick sen hem och åt upp sista biten av pizzan, som igentligen var till min lillebror men jag tog den iallafall. Hänkade sen med Frida och Nathalie till deras medryttarhästar, Freyr & Saga. Fotade dom & fick bra bilder (: Dom red ut, så jag fick lite bilder när dom galopperade i snön (: Åkte sen hem & tog ett snabbt bad för jag frös. Åkte sen till stallet, red Curt. Vi hoppade & det gick riktigt bra! Vi hoppade blåbärshoppningen alltså banan, gick bra :) Sen hoppade vi en omhoppning, haha det som gick fel var att jag höll på att flyga in med huvudet i ett hinderstöd så jag duckade haha, ser ASROLIGT ut på videon som pappa filmade. Men hindret efter missade jag för jag ramade inte in ordentligt, det var mitt fel, för jag höll ju på att åka in i ett hinderstöd innan också, sen i en konstig sväng tappade jag ena stigbygeln, typiskt mig! O_o Så jag hoppade två hinder med en fot i stigbygeln, fast det gick bra, för jag har bra balans säger vi! :D Det var sista hoppgruppen för terminen :( Men det gick iallafall asbra! :D

Idag vaknade jag halv 9 O_o Hade förväntat mig att få en riktig skön sovmorgon för nu är jag trött. Idag ska jag kanske handla julklappar med Maja (: Skriver mer sen!

Svar på tal!

Anonym! om 'Jag ser det snöar, jag ser det snöar...:

på den 2a och 3e bilden:

på den andra, försök att krama och inte dra ner henne på tygel, + spänn dig inte så mkt i benen ;)

3e: Ha bättre yttertygel, eftersom du drar ganska hårt i tygeln där, om du håller ett stöd i yttertygeln tappar ni inte och du drar henne inte så mkt i munnen ;)

Svar:
Alla har ett namn, så vad heter du för det första? Jag vet inte hur jag ska svara.. Jag vet inte om den där kommentaren vad bra eller dålig, men du kanske skrev det för att vara snäll & säga vad jag kan förbättra? Isåfall, tack!

'Jag ser det snöar, jag ser det snöar...

Det var väl roligt hurra!'

Jäklar vad mycket snö det är ute..
Mötte Jennie och farmor vid bussen och höll på att ramla på vägen dit, HAHA! Asmycket snö, det var upp till knäskålarna x) Följde med dom till centrum. Jennie köpte Wii Party, så vi gick till henne & spelade det. Askul! :D Fanns ett med hästar, haha, jag var grym på det (a) Det var iallafall kul, och jag önskar mig det i julklapp, plus Wii Sport Resort som Jennie också har! Vi spelade Wii Party ganska länge, sen skulle hon dansa så jag gick hem. Har bara suttit vid datorn nu. Kanske ska med Maja till Flox, fast det är ganska sent, så det kanske inte blir något. Vi får väl se.. x) Ska spela lite Wii nu, för jag har ont i huvudet, bäst att sluta sitta vid datorn, innan det blir värre.. Jag sitter alldeles förmycket vid datorn, borde bara sitta lite ibland.. Annars får jag väl dåligare syn också. Men aja, slutsnackat om det tråkiga, bloggar när jag vet om jag ska hänka med Maja eller inte ;p








Jag och Cilvia igår, fotograf: pappa


Ge mig!

 
JAG VILL HAAAAA!


Dagens ridpass

Idag red jag Cilvia. Blev lite besviken, för vi skulle hoppa men vi gjorde typ någon bana.. Lite tråkigt att vi inte hoppade. Hade sätt fram imot det faktist. Men som sagt, lektionen gick väl bra. Fick henne ganska lugn. Fast jag fick inte felfritt för jag välte en kona :/ Ingen skulle rida henne efter så tog av sadel och träns. Amanda fotade mig med min kamera och pappa också, så bilder kommer sen plus bilder från luciatåget! :) Emma och jag bytte sen att jag fick fixa Conquest och hon Cilvia. En tjej skulle sen rida honom så jag borstade snabbt klart honom, sen när dom hade gått ut så tvättade jag hela spiltan, vattenkopp & krubba. Jag åt sen lunch. Därefter smörjde jag bara tränset, hann inte smörja sadel för det var ponnycup-hoppning vid två. Gick nog bra för alla, eller det såg bra ut. Men Blåkulla förlorade :/ Dillon rev, han brukar aldrig riva, vad jag sett tror jag, det var lite skumt. Sa hejdå till Conquest och Curt och åkte sen hem. Har varit med Jennie ett tag och spelat wii. Gick sen hem och har laddat över bilder från idag. Kan iallafall lägga in någon från idag och någon från luciatåget förra söndagen.

Imorgon ska jag kanske till stallet. Antagligen ska jag rida med Maja, eller bara följa med henne, om inte det blir av kanske jag ska till Blåkulla om jag har lust, det är ponnycup i dressyr då. Om jag inte åker dit så får jag kanske vara med Jennie x) Vi får väl helt enkelt se för Maja har inte hört av sig ännu om det blir någon ridning.

Jag ska prova en ny grupp nästa termin på onsdagar, ska bli spännande! Ska vara skötare på lördagar iallafall, kan inte bara dissa lördagarna, kommer sakna det! Så jag ska rida i samma grupp som två knäppisar, Amanda och Frida :] Hehe.. Nu ska jag lägga mig, godnatt!


Jag är till höger på den bruna söta ponnyn :) ♥ Det var förra söndagen. Fotograf: Emilie


Jag och Cilvia idag ♥ Oredigerad, fotograf: Amanda


⁄ Novell del 1

Vad är det för mystiskt hus? Vem skickar dom mystiska smsen? Vad är det för speldosa som låter mitt i natten?

Jag vaknade med ett ryck och flög upp i sängen. Klockan var 12:35 på natten, jag darrade men somnade snabbt om på något sätt. Jag vaknade sedan klockan 09:48, jag tittade på mobilskärmen som lyste rakt i ansiktet på mig.
- Åh, klockan är bara 09:48, fan!
Jag suckade men gick upp ur sängen & borstade håret. Jag gick ner för trappan till köket där mamma stod och gjorde iordning frukost på köksbordet.
- Godmorgon gumman, sa mamma glatt.
- Godmorgon mamma, sa jag.
Jag tog två mackor och hällde upp mjölk i ett glas. Jag brädde snabbt smör på mackorna och åt snabbt upp dom.
- Jag går ut ett tag, jag tänkte ringa Emilie och fråga om vi kan hitta på något kul, sa jag snabbt.
- Jaha okej, ha så kul, sa mamma.
Jag gick raskt upp för trappan och tog mobilen. Jag slog upp Emilies nummer.
- Hej, det är Emilie.
- Hej, sa jag glatt.
- Vad ska du göra idag? Kan vi hitta på något? sa jag.
- Hmm.. Ja, det skulle vara kul, kan du komma till mig snart? sa Emilie.
- Ja, jag ska bara klä på mig och borsta tänderna, vi ses.
- Okej hejdå, sa Emilie och la på luren.
Jag snappade åt mig en tröja och ett par jeans. Jag skyndade mig ner till toaletten och borstade tänderna.
- Hejdå mamma, jag går till Emilie ett tag, sa jag & tog på mig jackan och stängde ytterdörren.
Jag gick raskt till Emilie, det tog 5 minuter max. Jag plingade på dörren och Emilie öppnade snabbt.
- Hej sa jag och kramade om Emilie.
- Hej, det är lite stökigt här, men kom in, sa Emilie.
Vi gick upp på Emilies rum. Emilie satte på sin dator och jag satt bredvid.
- Du vet det där huset en bit bort, det där vita? Är det någon som bor där? sa jag fundersamt.
- Jaha, det där huset. Jag tror inte att det bor någon där, men det verkar spöka där. När jag gick förbi förra veckan tändes en lampa och släcktes några gånger. Jätteläskigt, sa Emilie och darrade.
- Vad läskigt, sa jag och slutade tänka på det och fokuserade på datorn istället.
- Spökar det hos dig? frågade Emilie fundersamt.
- Nej, jag tror inte det, varför undrar du? sa jag tyst med stirrande blick.
- Jag bara undrade eftersom att du frågade om det där huset, sa Emilie.
Jag sa inget, men tänkte efter. Tänk om det spökade i det där huset, tänkte jag för mig själv? Jag kunde inte tänka på det, men jag kunde inte låta bli.
- Kan vi inte gå ut och hitta på något istället? Måste du alltid sitta vid datorn? sa jag irriterat.
- Jovisst, men sitt inte där som ett fån då, kom då! sa Emilie och skrattade.
Vi gick ner för trappan och gick mot ytterdörren. Jag satte på mig jackan snabbt och satte på mig skorna. Vi stängde ytterdörren och Emilie låste ena låstet.
- Kan vi inte gå till det där läskiga huset? frågade jag, fast jag ingentligen inte borde frågat det.
- Vågar du verkligen det? Jag vill faktist det! sa Emilie och log.
Vi gick på gatan mot det vita huset. När vi var tillräckligt nära och stirrade in i fönstret såg vi inget. Efter ett tag tändes en lampa och snabbt släcktes den igen.
- VI GÅR HÄR IFRÅN, DET SPÖKAR FAN! skrek jag och sprang ifrån.

Nästa novell kommer kanske i helgen.
KOMMENTERA VAD NI TYCKER? :D


Noveller?

Tänkte skriva lite noveller? Det blir väl roligt att läsa, så en novell kommer i nästa inlägg då! :D

Jogging!

Har varit ute & joggat typ i 20 minuter. Fick träningsvärk, sen har jag gjort armhävningar & gått på vårat promenadband i 10 minuter, haha. Det var kul faktist! x) Har träningsvärk nu..

Sitter & väntar på att Jennie ska komma, hon är seg (a) Idag är det iallafall fredag, skitnice! Dock har vi inget godis vilken jag är sur över för jag är så himla godissugen! Pappa ska handla idag & förmodligen ska han handla lite :)

Imorgon är det sista ridningen för terminen & vi ska hoppa. Jag ska förmodligen ha Cilvia för jag har fått henne typ 4 gånger på raken nu. Skulle vara kul om jag fick hoppa henne, annars vill jag rida Conquest eller Dillon.
Jag ska tävla Dillon på torsdag! :D Har ridit han några gånger, har aldrig hoppat han. Han är väldigt framåt men hoppar allt. Men det går nog bra ifall jag får honom lugn.

Jennie har fortfarande inte kommit -.-' Haha, men nu skrev jag inte om min skoldag men slutade tidigare idag iallafall! :D


Bara för att jag älskar julmat :'D ♥ Slumpad bild x)

Fråga till er läsare!


Önskelista


Ipod touch eller iphone 4

 
SSS byxor & tröja

 
Adidaskofta & skinchaps

 
Tröja & jeans

Finns mycket mer, men det är iallafall lite x)

Pluuuuuugg

Idag har jag varit i skolan, vi hade teknik som första lektion. Vi håller på med broar, vi kollade på film om broar & sen kollade vi på bilder på broar. Sen hade vi svenska & vi hade typ någon tävling, haha sämst det gick för mig! xd Sen hade vi lunch, det blev tomatsoppa fast det var jättestarkt så jag tog två mackor istället. Sen hade vi so & vi kollade på häxdansen. Sen var det engelska & vi hade typ tävling igen, det gick bättre. Konstigt nog så suger jag på engelska, men det var svåra frågor i svenskan. Vi slutade sen, jag gick till slöjden & gjorde klart min sak, säger inte det här, för det blir en julklapp till mamma & pappa. Sen gick jag hem, satte mig vid datorn & lyssande på musik på spotify. Sen fick jag reda på att det inte blev någon ridning, så det kanske blir i helgen istället. Vädret orsakade att det inte blev ridning :/ Men det blir kanske i helgen :) Jag har pluggat, jag har gjort klart min serie vi gör vi bilden. Sen ska jag typ måla ifall jag får, för vi har redan påbörjat en annan grej, så.. Har inte gjort så mycket mer.. Ska snart bada, sen ska jag väl glo på tv:n..

Imorgon är det iallafall fredag, vilket är skönt! Slutar på tisdag då får vi jullov! :D
Vi har hoppning på lördag i ridgruppen, kommer antagligen få Cilvia eftersom jag har fått henne typ 4-5 gånger i rad x)


Utan hjärta är vi bara maskiner

Godmorgon, har precis ätit frukost. Ska snart byta om. Pluggade matematik igår, ska göra lite idag också. Idag slutar vi 14:15 fast jag ska vara kvar i skolan för jag ska göra klart en grej jag gör på slöjden. Sen ska jag väl hem & sen ska jag iväg till stallet med Maja. Vi ska typ tolka :'D Hahha, fett roligt :] Har inte så mycket annat att berätta.. Jag ska väl till skolan om ett tag iallafall. Vi har teknik, booring x/ Jag kan plugga lite innan, för jag har inget att göra haha, var snabb att äta upp min smörgås. Aja, ska klä på mig nu sen kolla en sak på datorn till en sak vi gör på tekniken.


Roligt hästtest

Nämn en häst du:
 
Bockat med: Neff ♥

Ramlat av: Neff, Rekyl, Myzak, Charming Curt ♥

Galopperat barbacka över en sommaräng med: -

Hoppat 70 cm med: Charming Curt, Conquest ♥

Ridit i hagen: Neff ♥

Galopperat över ett snöklätt fält med: -

Longerat: -

Duschat: Milla

Förlorat: Silja & Trestenas Sir Antique ♥

Badat med: Neff ♥

Blivit sparkad av: Verona, Chip/Trestenas Sir Antique

Blivit lite lätt biten av: Skrållan 

Skenat med: Polly

Hoppat högst med (häst) : -

Hoppat högst med (ponny): 75 cm 

 Tävlat hoppning med: Silver, Konsum, Conquest, Charming Curt, Polly, Neff, Myzak.

Tävlat i annan kategori: Silver, Conquest, Charming Curt, Neff.

Bäst: Conquest, Charming Curt, Neff ♥

 Största hästen du ridit: En kompis medryttarhäst, den hette Mirage

Har inte badat ännu, så ska göra det nu, haha fastnade vid datorn såklart, typiskt mig! xd

<3




















I will love you until my heart stops beating ♥


Dunkar techno

Sitter & dunkar techno.. Idag har jag varit i skolan, trååkigt! Har inte hänt något speciellt idag.. Tänkte bada nu..
Nästa tordag den 23 december ska jag tävla Dillon i 60 cm, kulkul! Han är verkligen framåt, så vi får väl se hur det går :)
Sen ska jag på julkurs 27-29 december, ska rida Nobile, får hoppas att han är bra då, han har visst blivit sparkad i ansiktet ;( Annars får jag väl ta någon annan i värsta fall.
Den 30 december ska jag tävla Conquest i dressyr, LC:1, nicenice! :D
Imorgon ska jag & Maja typ tolka med Flox :D

 
♥♥♥♥♥♥♥

Ny fräsch header!

Sådär ja, lyckades fixa till en bättre header, rätt nöjd! Vad tycker ni? :)

Idag har jag som sagt varit i skolan. Har haft tre lektioner sen blev det vidare till stallet, jag red Cosmos. Vi red barbacka, wiiie! Gick jättebra! Vi tränade typ balansen i traven. Det var roligt och Cosmos var mjuk att sitta på barbacka, jag skumpade inte, inte vad jag märkte iallafall. Det var sista gången för den här terminen. Har sedan bara varit hemma & slappat.

Imorgon har vi sovmorgon, vi skippar engelska & svenska, vad lyxx! :D Jag vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon, men ska antagligen plugga.. :/

Nu ska jag lägga mig, godnatt!


Gammal bild på mig.

Måndag

Kommer en kortsammanfattning om dagen då, sen ska man packa ridgrejer tills imorgon sen borsta tänderna, byta om till pyamas & sooova!

Gick med Frida till skolan, det var luciatåg i aulan så det började (kommer inte ihåg, haha xd).. Vi hade ingen matematik, så vi började sen med idrott, vi hade biptest eller vad det heter. Fan vad dåligt det gick. Dålig kondition, trött & seg resultat = dåligt! Kom till 4 nivån, hahha, sääääämst! I femman kom jag bättre till. Vi hade sen sv/eng & vi hade läsförståelse. Sen var det lunch det blev gröt, tog lite iallafall, sen tog jag två mackor. Vi hade sen mentorstid så vi pratade lite om allt & så. Vi hade sen no & då kollade vi på film & fikade med lussebullar, pepparkakor & festis, nice. Sedan hade vi so & vi kollade på film. Vi hade sen svenska men fick sen gå för jag skulle kolla på min lillebrors luciatåg. Han var tooomte, asgullig! :'D Fotade lite, sen fick man fika med lussebullar, pepparkakor & saft. Jag tog två lussebullar x) Sen gick vi till ICA & handlade. Sen har det inte hänt så mycket.

Jag ska packa ridgrejer nu sen byta om, borsta tänderna sen sooova!

Juste, vill ni att jag ska skriva noveller kanske? :D


Älskar bilden! Hehe, sötponny, han tog sin mule mot mitt ansikte :') Fan vad jag saknar dig bebis.. ♥

Fotograf: Lina Carlsson :)

Luciatåg

Dålig updatering, förlåt, men har varit i stallet hela helgen.

I lördags när pappa och jag skulle åka till stallet hade vi punka i bakdäcket.. Men som tur kunde Emilies pappa hämta oss, skitsnällt! Annars hade jag typ inte kommit till stallet :/ Men iallafall, kom precis när dom gick till ridhuset så jag tog över Sandra som hade fixat Cilvia åt mig, tacktack! Vi hade markarbete, det gick bra! Galoppen gick sådär, galoppfattningarna blev misslyckade.. x'D Vi hoppade typ ett 10 cm hinder, och Cilvia tog ett stort skutt över det, så jag höll på att ramla av, haha. Ganska nöjd över lektionen, hon var ganska pigg. Vi hade sen julpynt i stallet. Vi pyntade läktaren, sen gick jag, Matilda och en till och hämtade granris & Matilda ramlade i ett dike, hahahha, jag doooog! x'D Sen jagade hon mig och ville kasta i mig i diket också, haha, fast jag sprang undan :D Sen pyntade vi i stallet & jag pyntade mest till Conquest. Sen smörjde jag sadel & träns. Fick sen skjuts till vh-station av Emilies pappa & tog sen tåget där med Matilda, sen gick jag hem. Hände inte så mycket sen, tränade på luciasånger & sånt.

I går söndags så åkte jag och pappa till stallet runt halv 12, han hade fixat sitt däck som tur. Vi hade genrep eller vad det heter. Vi sjöng i ridhuset utan häst sen tränade vi med häst & jag red Conquest, gick bra! :) Kollade sen på en kadriljshow, dom var asduktiga! Sen red vi igen och då tränade vi, sen red red vi luciatåget. Gick jättebra & jag är nöjd! Första gången jag var med på luciatåg på Blåkulla, så är nöjd! :D Borstade sen Conquest och kratsade hovarna, sen fikade jag och pappa och köpte kalender på loppisen. Vi åkte sen hem & det hände väl inte så mycket då. Skriver om min dag idag i nästa inlägg, satt inte det här inlägget blir så långt.


Haha, jag och Emilie xd

Nästa stallet

Ska snart till stallet, vi har markarbete. Måste äta upp frukosten nu, sen ska vi åka.


Jag och Polly, hopptävling 60 cm, 2:a placering, det var nog i våras.

Fredag ♥

Igår red jag med Maja :) Jag red Flox & Maja red Hrönn. Flox hade fått en ny sadel, så jag var den första som satt i den :) Han hade lite svårt för skänkelvikning så det blev svårare. Fick jätteont i benen x) Vi bytte typ halva lektionen så jag fick rida Hrönn & Maja Flox. Det gick bättre, hon gick ganska fint & det blev nog ganska bra skänkelvikning också. Vi tog av sadel & träns, sen släppte vi ut dom i hagen. Vi åkte sen hem.

Idag är det äntligen fredag. Har kollat lite på Idol & Cirkus Möller. Senare kommer den som vinner av Jay & Minnah, och jag hejjar på Minnah, men Jay kommer nog överlägset vinna ;) Imorgon ska jag till stallet & rida, det blir markarbete, kulkul, sen blir det julpynt och jag ska nog pynta till Conquest. Sen på söndag är det luciatåg, jag ska ha Conquest då. Hoppas jag kan låtarna ordentligt, jag ska träna mer imorgon.. xd Nervös inför imorgon & söndag. Ska vänta tills Idol kommer igen, om jag inte råkar somna innan, jag är trött hehe.. Aja, säger godnatt nu iallafall, så goodnight everybody!


Jag och Lexus på hoppkurs. Vad kan det vara, 60-70 cm kanske? :) Foto: Therese Back

My heart belongs to you.. ♥

Rubriken har inget med inlägget att göra, jag skrev bara något ;)

Har pluggat & det har gått bra
, hann nästan klart med matematiken men hinner nog göra lite imorgon för det är tills fredag. Engelskan var tills imorgon & jag har gjort klart det. Duktig jag är ^^ Nu ska jag ta fram kläder tills imorgon sen borsta tänderna & lägga mig.. Jag är redan trött. Vaknade halv 1 inatt av någon anledning men somnade om ganska snabbt. Nu ska jag fixa det jag ska göra, sen lägga mig. Imorgon ska jag föresten rida med Maja ifall det inte blir andra ändringar, ska höra med Maja imorgon :) Tänkte lägga in lite bilder på Maja och Flox, sen ska jag soooooovaaaaaa! :)








Maja & Flox i söndags, så söööööta ♥


Frågor till er läsare!

Vad tycker ni om min blogg?
Skriver jag bra inlägg?
Skriver jag förlånga eller förkorta?
Ska jag ha någon tävling, frågestund, bildbomber?
Skriv era åsikter vad ni tycker om min blogg & vad jag ska förbättra eller vad ni vill läsa! :)


Nu har jag iallafall börjat updatera bättre som ni kanske märkt. :) Idag har jag haft 25 besökare än så länge, kom igen nu! :D


Jag och Myzak 50 cm :]

Onsdag

Idag är det onsdag, halva veckan har gått redan. Två dagar kvar sen är det helg igen! Gud, vad det går snabbt.. Vi började 08:00 med engelska, då skulle vi typ jobba med en stencil, jag var trött & seg.. Tog dator till hjälp fast det gick inte att gå in på ett program där man översätter.. Om man inte var klar med det blev det läxa :/ Så jag måste göra det snart.. Vi hade sen svenska & då skrev jag kallt allt på min dator (alltså en dator man kan ha hjälp av ifall man har svårt i något ämne).. Jag använder inte den så ofta, men brukar ibland skriva ut saker från den, som jag gör i svenskan. Vi skulle skriva om en film, vi skulle skriva om den & jag blev klar. Sen hade vi idrott, & då dansade vi typ, haha, vi skulle göra en egen dans. Jag gjorde med Amanda & Cajsalisa, vi hann typ inte komma på någonting.. xd Seeeeeeega! :D Sen hade vi musik & då svarade vi på några frågor & sjöng. Sen var det lunch & det blev julbord, ganska gott! Förra året var det nog godare. Fast det blev god dricka, typ någon jucie (stavning?). Sen hade vi slöjd & jag gör en skylt, men jag fick typ damp för jag gjorde fel hela tiden O_o Jag skulle såga små bokstäver & det blev fel, assååå shiiiiit! xd Asdålig jag var, haha.. Slutade sen & gick hem. Har käkat två muffins & två chokladkalender för glömde öppna en typ igår.. Just nu är jag med Jennie, hon kom nyss & hon sitter bredivd. Ska plugga lite snabbt sen ska vi typ ut & åka pulka eller spela wii :D

frida om Svar på tal!:

vilken skola?? vad får ni göra eftersom du går i häst klass?? verkar super kul!!!

Svar: Som jag svarade i ett inlägg förut, jag säger inte vilken skola jag går i, det är nog lite privat kanske, tyvärr.. Vi får rida & ha teori ;) Ja, det är kul! :)

Dagens två ridpass

Kort sammanfattning på dagen.

Skolan:
Idag började vi 08:05 med sv/eng, vi jobbade med läxor & jag jobbade med matematik, gick jättebra! :D Sen hade vi so och vi kollade på en film om typ häxor O_o Sen hade vi matematik & det gick bra! Börjar fatta det där med bråk & sånt där :] Sen hade vi lunch & det blev något med kött typ.

Ridning med skolan: Idag red jag Cosmos ♥, en c-ponny tror jag det är. Jättegullig & mysig att rida. Sammarbetsvillig & gick bra hela lektionen. Galoppen, skänkelvikningarna & det. Jag är jättenöjd! & jag fick beröm på skänkelvikningen *stolt*! Han var underbar verkligen. Säger inte nej till att få rida han igen :] Han är nog den roligaste jag ridit hitills faktist.. :)

Hoppgrupp: Jag red Charming Curt, gick bra! Han vägrade inget fast vägarna blev lite konstiga. Galoppen i svängen blev lite failat x) Gick bra iallafall & jag är nöjd! Han var jätteduktig :') ♥

Nu har jag något att säga här! :'D
Jag ska prova i en ny ridgrupp nästa termin, den är hundra gånger bättre än den jag går i nu :'D
Sen är det luciashow eller vad det kallas på söndag, så måste öva låtarna :'D
Jag ska tävla Dillon den 23/12 i 60 cm :'D
Jag ska tävla Conquest i LC:1, minns inte vilket datum.
Sen ska jag på julkurs också med Nobile :'D
Rooooooooooligt! :'D Lääääängtar till allt!

Måste duscha nu, sen ska jag lägga mig. Imorgon måste jag plugga låtarna till lucian på söndag :'D

Svar på tal!

Anonym om Matematik är svårt!:

vilken skola går du i?? går du typ i hästskola?? vilken klass??

Svar: Varför är du anonym? Det kanske är lite privat om vilken skola jag går i, jag säger nog inte det på bloggen, tyvärr.. Men jag går i hästklass & 7:an.

Matematik är svårt!

Har för ett tag sen packat mina ridgrejer tills imorgon & försökt få in hur man räknar matematik i min sega hjärna. Bråk är skitsvårt enligt mig! Det vi gör nu, assååå shiiiit, fattar ingenting.. Har typ pluggat gärnet. På nästa prov måste jag fan få bra, då måste jag typ plugga på bråk varje dag. Tycker ni att bråk är svårt i matematik? Skulle vara kul om ni skrev vad ni tycker om det.. Jag har skitsvårt för det.. Gjorde ett so-prov idag vilket var svårt, men det var ändå ett oförberettprov, antar att det kan vara därför det gick som det gick. Hoppas jag iallafall fick godkänt. Matematiken ligger jag nog ganska bra till, hoppas iallafall.. Fick godkänt på senaste provet iallafall *stolt*, fast 16 av 32 eller vad det var är igentligen uselt, men ah.. bättre än under 16 iallafall. Inte kul med omprov. Men jag ska fan kämpa för i årskurs 8 är det riktiga prov, betyg & sånt, aaaahhhhh! Jag måste kämpa som fan för att klara allting! Måste iallafall få MVG i någonting.. Svenska är jag iallafall bra på, bild kommer jag nog på G på också. Jag är lite orolig för matematiken.. Jag ska jobba, jobba, jobba, jobba! Nog med det, jag blir på dåligt humör..

Ska lägga mig nu efter att ha pluggat ganska länge, men har typ inte fattat talen. Kollade i facit & såg ifall jag hade räknat rätt, sen försökte jag få rätt, men ååh, jag döööör! Jag kan inte skriva mer, kommer fan dö på riktigt då.. Jag ska fan klara det här, kämpa, kämpa, kämpa Louise!

Godnatt!


Jag & Ronja, länge sen :)

- Saker du kanske inte visste om mig:

♦ Jag red med utsläppt hår förut, men nu har jag alltid uppsatt när jag rider.

♦ Jag typ dör när vi har prov i skolan

♦ Jag är skiträdd för hissar

♦ Jag är alltid trött

♦ Jag blir ganska lätt sur

♦ Jag försöker få bra betyg i skolan

Nu måste jag ta fram ridkläder & plugga. Kanske bloggar när jag är klar ^^


Skola

Började 08:00 idag med matematik, det vi gjorde var svårt, ingen typ fattade någon på genomgången.. Vi jobbade i boken iallafall med bråk & sånt. Sen hade vi idrott & vi typ dansade, hahahaha.. Sen hade vi sv/eng, då gjorde vi en skrivuppgift eller läsförståelse eller vad det heter. Det var ganska svårt. Sen var det lunch, det blev något konstigt, så jag tog en macka. Sen var det mentorstid & då pratade vi om negativa saker, hehe.. & jag hade fått en ogiltig frånvaro, kom försent typ i fredags, dumma mig! Fan, gå upp tidigare din gris :) Hehe, sorry, men jag hatar mig själv, jag får typ stressa, men idag var jag fett braa! :D Hann tillochmed äta frukost & blogga :) Iallafall, vi hade sen no & vi pratade om hur vi i klassen ska göra för att det ska bli bra. Sen hade vi so & vi gjorde prov, läskigt, men det gick nog ganska bra.. tror jag.. O_o Hoppas det iallafall! Sista lektionen var svenska & vi skrev om en film som heter Capricciosa. Jag håller på att renskriva på en minidator jag har för att få mer hjälp typ i engelska, men ska skriva ut & så på den. Vi slutade sen och jag & Dajana gick på läxhjälp, vi jobbade lite i matematik, hehe.. Vi fick läxa :/ Har lite kvar att göra, så det är lika bra att göra det nu ;) Sen ska jag packa ridgrejer tills imorgon :)


Jag saknar dig älskling.. Hoppas att jag snart kan träffa dig, innan jag spricker.. Skulle vara världens lyckligaste om jag fick träffa dig.. Snart så, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas! ♥

Måndag ≈ morgon

Godmorgon! Idag hade jag alarm på 6 och gick upp halv 7. Bytte om, sminkade mig, sen åt jag nyss 2 mackor & drack obóy. Börjar 08:00 idag & slutar 15:25 :/ Ska gå till skolan om några minuter. Idag ska jag inte göra något speciellt, typ plugga.. Juste, jag ska öppna chokladkalendern också, hade glömt det, men kom nyss på det ;) Måste borsta tänderna & så nu..

Veckans planering:
Måndag - Skola, plugga
Tisdag - Skola, rida i hoppgruppen & typ med skolan
Onsdag - Skola, typ plugga
Torsdag - Skola, rida med Maja
Fredag -  Skola, ta det lungt
Lördag - Riiiiidaaaa & vara i stallet ett tag, sen kanske vara med Linda & Maja typ
Söndag - Kanske vara med Linda & Maja

Hehe, för att inlägget inte skulle bli så kort fick det bli veckans planering.
Nu ska jag fixa mig, sen ska jag gå.


Bildbomb → Horse Show
































Vad tycker ni om bilderna? Kanske inte direkt dom bästa, men jag har inte världens bästa kamera, vilket jag önskar att jag hade.. xD
Hehe, det blev en bildbomb från horse show, men nu ska jag lägga mig, godnattis!


♥♥♥♥


Titta vad söta :'D ♥

Nu tänder mamma ljus för andra advent, måste gååå till vardagsrummet.
Skola imorgon, suck! Godnattis!

Jag ♥ helger

Igår red jag Cilvia, vi red kadrilj. Kulkul :) Jag fick rida sist, hehe, vi var ogämna.. x) Det gick bra! Hon var pigg & frammåt, men hon gick fint i slutet :) Fixade sedan med Conquest, han var fett läskigt för han försökte naffsa mig rakt i anstiktet O_o Läsklig häst! Jag kan ju inte vara rädd för min sköthäst, men vaf*n, han var skitsur & ville bitas. Men haha, fick lite hjälp, Frida gick in till honom & borstade honom, så när han försökte naffsa henne så pussade hon Conquest, hehe, det verkade typ funka för mig också. Men han var lite läskig som sagt. Han verkar inte gilla att bli borstad, annars är han liksom skitgosig :o.. Tvättade vattenkopp & krubba, sen smörjde jag sadel & träns. Jag smörjde också Cilvias träns. Fick sen skjuts av Emilie till bussen, åkte sen hem. Duschade & käkade.

Sen kom Maja :D Vi datanördade, spelade wii, handlade godis, typ dog, kollade på film, videor & sånt. Haha, askul! :'D Haha, precis när hon hade kommit typ dog vi :] Vi kolla på en video av en film jag sett i skolan på so:n, hhahahaha! Sen filmade pappa fyrspann på horses showen, haha, oooleeeehhh! :D Kanske bara jag & Maja som fattar (a) Sen kollade vi på She's the man, hehe, asskön film, alltså vissa saker är asroliga, haha jag döööör! Sen efter She's the man kollade vi på tv & somnade.

Idag vaknade vi runt halv 9, om jag inte minns fel x'D Sen kollade vi på en film som Maja hade tagit med sig, den var lite skuuum men rooolig! Sen åt vi frukost, & satte oss vi datorn. Efter åt vi lunch, & stack ut och åkte pulka med Maja (en annan alltså, som jag känner) ;) Hehe, det var ruuligt! Nu blev det lite kronligt här, båda heter Maja, men får väl säga StorMaja & LillMaja, ta inte illa upp nu Major, haha! :D Kan då förklara att jag det var StorMaja som sov hos mig, haha, alltså det låter asroligt, StorMaja & LillMaja, hahahaha! Men iallafall, så hänkade vi sen med LillMaja till Flox så StorMaja fick träffa honom :') Jag blev nästa tårögd hehe, fast StorMaja har inte träffat han på länge, men hon började inte gråta ;) Vi åkte sen hem & vi köpte sen mjöl & mjölk. Sen bakade vi chokladmuuufiiins! :D Gott blev det. Vi åt sen middag, & sen åkte Maja heem :( Saknar henne reeedaan ♥

Hehe, miffat inlägg, jag kunde bara ha skrivit efternamnen men ah, ibland måste det få vara roligt! :D Kan länka doooom! Maja & Maja, haha det blev också miffat men aja.


Haha, fiiiinaaa vi äääääääär! (a) ♥

Sover över hos bästaste lillasyster inatt, gilla! ♥

Hejsan svejsan! Just nu sitter jag vid Emilies minidata & tittar lite på idol. Nu har vi fastnat vid datorerna. Tänker på finaste Neff .. :/ Drömde om han för någon dag sen ♥ Iallafall, ska sova hos Emilies inatt & imorgon ska vi till stallet, hehe ;D Hoppas jag får Conquest, Cilvia eller Dillon ;D Hoppas jag får någon jag inte ridit typ också, fett coolt isåfall! Sen ska jag fixa Conquest & såklart vara med Emilie i stallet. Ska borsta, rykta, kratsa hovar, borsta svans, tvätta vattenkopp & krubba, tvätta spiltan, smörja sadel & träns ska jag försöka hinna med :) Sen senare imorgon kommer finaste Maja, hon ska sova över, som jag skrev i ett annat inlägg. Men vi har bestämt att vi typ kommer dö, för det gör vi alltid, men ääändåå! :D Aja, vi ska snart kolla på Cirkus Möller när nu det kommer, haha håller inte koll x'D Aja, bloggar imorgon när jag kommer hem från stallet typ, eller på kvällen för nu ska vi kolla på tv typ :)


Älskar diig lillasyster ♥


Jag <3 dig


Åh, fina ponny, jag saknar dig så jävla mycket .. Om jag fick träffa dig snart skulle jag .. ja vad f*n skulle jag göra om jag fick träffa dig? Jag skulle spricka, skrika, åh, fyfan vad härligt det skulle vara om jag fick se dig .. Tänkt om jag aldrig få se dig? Du lämnade mig förtidigt .. Det var bättre för dig, men fyf*n vad jag saknar dig .. Saknaden är enorm .. Jag drömmer om dig ganska ofta, jag orkar inte längre .. Jag vill se dig så snart som möjligt, men hur ska det gå till? Hur ska jag komma till Skåne, tänk om jag inte ens får för ägaren? Varför måste du vara så långt bort? F*n, du betyder så j*vla mycket .. Du är så speciell .. Snälla, kom tillbaka för jag orkar inte längre .. Världens finaste fux, jag kommer aldrig glömma dig. Du är en ponny man aldrig kan glömma .. Jag älskar dig som in i helvete, alla våra minnen, allt, jag minns allt. Hur j*vla kul vi hade, när jag tävlade dig, när jag lekte med dig på volten, när jag frired dig, ridläger 09. Tänk att jag suttit på den här fina ponnyn barbacka och i vatten, f*n vad coolt, jag har inte fattat det själv, så jäkla stolt att jag varit med om det med dig. Jag älskar dig så j*vla mycket, du är den bästa gotlandsrusset som finns, den finaste fuxen jag sett, det bästa! Du är allt, mitt liv, mitt syre, f*n, kom tillbaka!
Älskar dig, älskar dig, älskar dig, älskar dig, älskar dig, älskar dig, älskar dig! ♥

♥ Maja finaste Lindberg


Hehe, bild från typ sommaren, älskar diiig festis ♥ Imorgon ska jag vinna dig på Wii i bowling! :D Försök slå mig du :'D ♥ ♥

Galopp i snön med islandshäst ♥

Skriver lite kortfattat nu...
Igår red jag med Maja :) ♥ Jag red Nisse & Maja red Hrönn :'D Vi skrittade fram på vägen, sen tränade vi på att få hästen i form & skänkelvikning. Sen galopperade vi också. Det var fett kul! :'D Sen fixade vi hästarna & åkte hem.
Idag har jag varit i skolan, hände nog inget speciellt. Idag ska jag sova hos bästa Emilie så jag ska åka till henne runt 6 :'D Sen ska vi till stallet på lördagen (imorgon), vi ska nog rida märke 2. Pappa kunde inte skjutsa mig imorgon för mamma ska jobba så pappa måste vara med Eric min lillebror. Han är bara två år :') Så jag ska sova hos Emilie :)
Imorgon efter stallet så ska finaste Maja komma hit :'D Längtar! Länge sen jag såg den sötisen :]
Ska till Emilie om en timma ungefär, så ska äta lite middag innan sen möter hon mig på vägen & vi ska hända goooodis :'D Nu måste jag börja packa & så.
Bloggar kanske hos Emilie sen [:


Gammal bild, typ 2 år sen .. Jag saknar dig enormt , älskling ♥

Svar på tal!

Postat av: Sandra R
Vet du vad Emilies blogg heter?
Tacksam för svar :)

Svar: Hej, vem är du? :) Emilies blogg heter:
www.usmilee.blogg.se.

Bilder under glömde jag skriva Fotograf Louise PJ © som jag alltid brukar skriva på mina bilder, men som ni kanske visste, TA INTE, DET KAN NI FÅR BETALA FÖR.

Sovmorgon för mig, nice!

Dålig updatering.. Nu får jag skärpa mig va? Jag tror nog det.. Jag ska iallafall försöka.. Dom dagarna jag inte bloggat har det faktist inte hänt så mycket, jag har varit skolan iallafall. Igår bakade jag chokladmuffins med chokladbitar i, det blev ett bra resultat! Juste, det är ju 2 december idag, vilket betyder att man får öppna chokladkalender, yeey! :D Sen är det inte långt till julafton heller! Conquest var upptagen på julhoppningen :'/ så jag kanske tar Dillon istället.. :) Han är jävligt pigg, vad jag har sett när andra tävlar honom, så jag får hålla in asmycket. Jag vet ännu inte hur högt jag ska hoppa, men skulle vilja hoppa 60 eller 70 cm. Fast det blir ju första gången jag hoppar honom, men vi får se vad Lotta eller Lisa säger, dom vet väl ändå bäst. Sen ska jag vara med på en julkurs efter julen, då ska jag rida Nobile för Conquest var upptagen där också..

Idag har jag sovmorgon, asskönt! Jag börjar 10:20 och slutar 14:15 :D Sen blir det ridning med Maja :D
Just nu sitter jag och äter frukost och ska gå till skolan om en halvtimma.


Bild från globen horse show


RSS 2.0