canonryttaren.blogg.se

Jag vet inte vad det är för fel på min blogg just nu, den kronglar hela tiden & menyn är längst ner på sidan & det är fler saker som har ändrats.
 
Så, jag blev tvungen att flytta över bloggen till - www.canonryttaren.blogg.se!
Hatar egentligen att byta blogg, men eftersom att jag inte vet vad felet är och jag orkar inte böka och stöka med den här bloggen så fick det bli som det blev.
Kommer bli tråkigt att lämna lifeabouthorses </3
 
Men eftersom att jag vill fortsätta blogga & jag tycker att det är kul att blogga så får ni följa mig HÄR!

Skit på blogg.se

Eftersom att menyn ännu inte syns så får jag testa att återställa alla koder & stilmallen. Går inte det så byter jag portal, jag orkar inte med blogg.se, jag har redan fått nog. Men den kan få en andra chans iaf. Får se sedan om jag lyckas fixa det eller inte, går det inte slår jag sönder hela dataskärmen, nejdå, men så arg blir man nästan..

Menyn har gått på rymmen

Vart är min meny!? Ser ni den eller är den på rymmen för er också? Vore bra för mig att veta om ni också ser menyn eller inte. Nya systemet på blogg.se verkar inte vara det bästa just nu.. Och vissa saker på min blogg har blivit sämre! Funderar på att flytta över bloggen till någon annan portal, blogg.se kronglar hela tiden.. Återkommer till det lite senare, vi får väl se sen om det blir bättre eller inte.
 

Nu, duschen

Idag har jag inte gjort något speciellt alls. Seg & tråkig dag, dessutom har det regnat idag också, så det är väl bättre att stanna hemma. Nu ska ta en varmdusch och därefter blir det att fortsätta slappa & kanske kolla på film eller något. 
 

Tisdag

Idag vaknade jag halv ett, förvånad jag blev när jag tittade på klockan, brukar nästan aldrig sova så länge. Satte mig direkt här och kollar runt på bloggar och sånt. Idag ska jag inte göra nåt speciellt, blir väl samma som igår, bara slappa och ta det lugnt helt enkelt! Sitter väl fast här hela dagen förmodligen, haha. Datorn blir typ som en magnet. Ska väl strax hitta på nåt man kan käka till lunch också.
 
Två favoritbilder från förra året jag var på Fiversätraö.

Drömmar känns som verklighet

I had a boring day today. This monday was not funny! Bra engelska i know, men aja! Idag har jag inte gjort något speciellt, spenderat dagen vid datorn. Ibland behöver jag bara ha en dag där jag bara kan slappa och inte behöver känna någon press. Tur att jag kan ha sånna dagar ibland! Ska väl strax slockna, har varit trött hela dagen, jobbigt men nu väntar sömnen på mig. Hörs imorgon igen!

More birds


Gamla bilder

Gamla tider det på mig och Conquest, liten var man också.

L.O.V.E


Fågelfoton


Måndag

Idag fick jag en ganska rejäl sovmorgon. Somnade dock runt 2 igårkväll så det var bara skönt att sova länge! Har inte gjort speciellt mycket. Lagat lunch, legat och degat i soffan med IPoden. Datorn är min bästavän just nu, har ingen annan att vara med så jag får spendera min tid med den hela dagen idag. Kan ju faktiskt passa på att redigera bilder från Fiversätraö.
 
Fast, jag är ju inte alldeles ensam förstås, får ju inte glömma att jag har världens underbaraste kanin.

Söt liten fååågel

Bild från Fiversätraö, vill ni se mer bilder? :D

Midsommarhelgen

I'm back! Har firat midsommar på min kusins landställe. Åkte i torsdags och kom hem idag, därför har det blivit lite dåligt med uppdateringen. Vi hade det skoj där borta! Gick ut i havet till knäna som var svinkallt, typ 14-15 grader. Inte dirket badtermperatur, men vi hade kul och fotade lite på utsikten & sådant. Har även fått lite färg också, wiho! Kameran hängde även med & jag fick fina bilder! Kom iaf hem idag och har inte hunnit göra så mycket förutom att ta det lugnt och laddat över bilderna från kameran till datorn. Ska även redigera bilder så det kommer upp så småning om.
 
Knåpade ihop en liten fräschare design, då jag nästan spydde på den jag hade innan. Haha, jag blir aldrig nöjd med mina designer, men denna jag har nu tyckte jag blev helt okej! Bättre eller sämre än den förra?
 Gamla
  
Nya

Fiversätraö

Hello! Sitter nu ute på Fiversätraö och har det najs. Jag har även åkt båt, kärlek! Kom nyss fram, ligger och solar just nu på tomten, åh det går inte att beskriva hur härligt det är här! Tur att det går att blogga :)

Tess & Izor del 1


Therese och Izor

Idag hängde jag med Therese till Izor och fotade & red lite. Bra väder = bra bilder! Kameran var duktig idag, love it!
 

Fullt upp

Jaha, här har man inte bloggat, fy skäms! Dom har ju även ändrat blogg.se, och jag fattar nästan ingenting. Det är verkligen annorlunda. Tar nog ett tag att förstå allting.
 
Igår åkte jag iaf till Grönan med Jennie och Jennie, hade en sjukt rolig dag. Sket även på mig, haha dog i frittfall som jag tvingade mig in på för första gången. Sjukt roligt var det! Skrek så jävla mycket så jag nästan har tappat rösten nu, ont gör det i halsen iaf!
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Träffade Jennie och Jennie på eftermiddagen och gick till Rudan och ''nästan'' badade, nej men gick i vattnet upp till knäna kanske. Håller nu på att dö så trött som jag är. Måste strax kliva i säng innan jag kanske svimmar eller nåt. Imorgon ska jag slappa så det blir nog uppdatering!
 
Hahaha, dööör så fina vi är!

Sommarlov!

Igår fick jag sommarlov! Galeeeet skönt! Sjukt nöjd över betygen också. Nästa termin är det nian, lite nervös inför det, men jag har ett helt sommarlov nu framför mig, gud så härligt! Hände mycket igår på samma dag. Träffade min kusin, åkte med henne och cyklade till Port 73 med min faster och farmor också. Vi kollade runt i lite affärer, käkade på Nancys också (om det nu stavas så?). Cyklade sedan hem och därför cykade vi till ICA och handlade lite mat, och sedan cyklade vi hem och käkade. Hon sov över hos mig igår, så vi slappade och åt Ben&Jerry's framför datorn.

Idag vaknade jag av att pappa väckte mig. Så jag är typ på dåligt humör och trött är man också. Haha, men efter man får sig i lite mat går det över. Fick iaf höra att Chivas inte kommer gå med på Pay and Jump den 29/6, så får se om jag kan ta någon annan häst. Idag blir det nog bara slapp och tillbringa dagen med min kusin Jennie och hennes bästa kompis. Nu ska jag fortsätta att vänta på att dom ska komma hit, hehe.


Imorgon!!!!

Hej på er! Är så trött så jag kommer snart att somna. Men kör på ett snabbt inlägg här nu på kvällskvisten. När jag kom hem från stallet hoppade jag in i duschen och därefter valde jag kläder till skolavslutningen imorgon. Inget speciellt egentligen, men det blir ett par leggings, shorts & antingen ett linne eller en topp, har svårt att bestämma mig. Vi får se vad som passar bäst imorgon. Ska även våffla håret imorgon, fick låna min super snälla kusins våffeltång. Ja, som sagt skolavslutning imorgon, så galet taggad! Snart sommarlov, woohoooo! Ska gå och sova nu, imorgon ska man upp vid halv 8, så det är lika bra att jag stänger av. Får se om jag hinner uppdatera på morgonen. Annars blir det nog mer under dagen!


Amanda och Chivas idag, vill du att jag ska ta bort bilden så gör jag självklart det!


Barbacka lektion på Dillon

Red Dillon idag, och det gick riktigt bra faktiskt! Vi fick även rida barbacka, så jag gjorde självklart det. Han var fin idag, sammarbetsvillig! Bra känsla när det går så bra. Han blev dock lite spänd när vi red över cavalettivbommar, men sånt som händer. Han var iaf fin för övrigt! Galoppen blev lite sådär, då jag fick så jäkla ont i rumpan, shit vad hård manke han har. Har typ skavsår nu, ajaj..


















Tagga

Tagga till skolavslutningen imorgon!

Haha


Tycker det är lite kul att ett par ridbyxor heter Conquest, min favoritponny på Blåkulla heter Conquest, haha. Sen har jag även sett på en annan sida att ett par ridbyxor heter så, galet. Måste även berätta en till rolig sak, haha, vi har ett tvspel hemma som heter Conquest, haha mycket intressant. Ja, jag tyckte det var lite roligt. Kanske lite onödigt, men ääärsh!

Right now

Började 10:30 och slutade runt 10:50, haha onödig skoldag! Mötte mamma och lillebror. Gick dock inte och åt på resturang som var planerat utan vi var på gården istället. Solen var framme ett tag också, tummen upp! Ska strax laga lunch och bara ta det lugnt. Ska även kolla om jag har några fina avslutningskläder tills imorgon.


Hiss till detta träns

Hööks har fått in detta gröna träns, vilket jag tycker var snyggt! Coolt med grönt. Och jag skulle absolut kunna tänka mig att rida med grön outfit, skulle vara häftigt! Jag hissar detta träns, verkligen!


Vad tycker ni om detta träns? Hiss/diss?


Onsdag

Godmorgon! Redan onsdag, vilket betyder att det bara är en dag kvar tills skolavslutning! Idag ska vi bara städa klassrummen typ, hoppas vi får gå sen. Tror att jag ska möta mamma och lillebror och då ska vi väl käka lunch någonstans efter skolan. Ikväll blir det även ridning, sista för terminen. Eftersom att det är sista lektionen så tror jag att vi ska göra nåt vi inte brukar göra i vanliga fall, kanske lekar eller nåt, kommer inte riktigt ihåg vad våran ridlärare sa. Det är väl det som händer idag tror jag.

Imorgon är det skolavslutning, gud så skönt! Vet dock inte vad jag ska ha på mig. Kommer kännas konstigt om alla går i klänningar och man själv kommer typ i jeans eller nåt. Men jag passar verkligen inte i klännningar, ursh. Får se vad jag hittar på. Nu ska jag käka frukost, och därefter går jag till skolan.


Livet leker

Skum känsla, men har verkligen börjat inse hur mycket jag saknar dom gamla tiderna. Man vill ju bara tillbaka dit.. Slapptisdag har det varit idag. En skön dag, har bänkat mig framför datorn hela dagen. Hehe, så får det bli ibland. Nu när skolan typ är ''över'' så är det ju läge för lite fritid. Ska väl fortsätta att sitta här och ruttna. Nejdå, har varit flummig kväll, haha. Måste ha varit för att jag har pratat lite med Maja, alltid flum då! Nej nu blir det nästan ett fluminlägg, skyller på att jag är trött. Ska väl strax gå och lägga mig, det är väl kanske lika bra. Sista inlägget för ikväll tror jag, men har inlägg på G som kommer imorgon!


Tess och hennes fina ponny Izor i måndags.

Redigera bort träns

Tänkte ge ett litet tips om hur man redigerar bort ett träns t.ex. Valde en bild på Johanna och Loona, och redigerade bort tränset och rosetten, var medveten om att jag förbättrade ljussättningen och konstrasten också.


Före och efter

Steg 1. Börja med att leta upp en bild du vill redigera.
Steg 2. Klicka på klonstämpeln 

Steg 3. Välj ett område där du vill börja redigera. Först måste du ha musen på hästen hals om du ska redigera bort tyglarna t.ex och därmed klicka på Alt samtidigt som du har musen på halsen. Anledningen att man måste klicka på Alt är för att man måste ange en källpunkt (det vill säga, att man väljer ett område där man vill börja redigera bort något). Därefter är det bara att börja redigera.

Steg 4. Det är viktigt att när du har redigerat klart tyglarna och ska gå över till ett annat område som t.ex ridstöveln, så måste du ha musen på ridstöveln och klicka på Alt igen, annars blir det knasigt.

Tänk alltid att när du ska byta område så måste du klicka på Alt varje gång, och det är egentligen det som är det svåraste tror jag. Det gäller att ha tålamod!

Det tog sin tid för min att lära mig att redigera bort saker och ting i Photoshop men när man har kommit in i det lär man sig tillslut.

Har du frågor så är det bara att kommentera så kan jag försöka förklara bättre!


Fler bilder från gårdagens hopplektion












Mer bilder






Så grymt söt, älsklingsplutt

Tisdag

Halloj! Vaknade precis och ska väl strax tvinga mig upp och börja göra mot iordning. Idag händer inget speciellt, tror nog att det blir en kort skoldag. Sen ska jag nog bara slappa. Ja, så ser min dag ut i stort sett. Har inte så mycket mer att säga. Mer inlägg kommer under dagen!

Sweet dreams

Godkväll! Sitter och gråter över att det var sista hoppträningen för terminen, nejdå nu skojade jag bara, det gör jag faktiskt inte, men måste erkänna en gång till att det är tråkigt. Ska alldeles strax hoppa i säng, imorgon får jag lite sovmorgon igen, börjar 09:30. Vi ska typ kolla på någon film & sen får vi sluta vad jag förstår, hoppas det iaf! Har inte planerat nåt speciellt inför imorgon, tror det blir en slappdag. Godnatt kära läsare!

Bilder från dagens hopplektion






Haha, här hoppar man höööögt!












Hoooppla heeest

Frankieboy

Idag var Frank nästan som en annan häst kändes det som, kanske beror på att jag red Marco Boy förra veckan. Hade ridspö idag, brukar annars aldrig ha det på honom. Gud vad han blev pigg och spänd.. Kan ju inte bero på ridspöt egentligen, men det kändes nästan så idag, då han annars brukar vara avslappnad och lugn. Blev lite knasiga språng, höll på att flyga av några gånger och tappade även stigbyglarna, hehe. Ja, en sisådär ridlektion, men Frank är ändå mysig liten ponny så jag är nöjd ändå! Sista ridlektionen i hoppgruppen för terminen, ursh, kommer sakna det under sommaren, men gud vad jag kommer längta tills höstterminen börjar (inte att skolan börjar såklart, utan för att jag inte kommer ha tillgång till att rida under hela sommaren).


Mer bilder kommer strax!

Old pictures

Hittade dessa gamla bilder när jag red en islandshäst för ett tag sedan.






Gamla bilder på hästarna i hagen












Min fina lilla plutt










Dessa bilder blev inte så bra dock, men jag bjuder på dom ändå! Snart kommer mer bilder.

Bullen

Var nyss ute med min kanin Bullen. Kameran hängde med också, fick grymma bilder! Laddar upp dom snart.

 

 






Dyrt för en borste?

Reagerade på en sak när jag tittade in på Hööks hemsida. Denna borste ↓ kostar 119:-, jag tycker att det är lite väl mycket, eller..? Jag trodde att borstar kostade 10-30:- minst :o Även om det är en borste med kvalité, haha, bara jag som reagerar, eller är det normalt att en borste kan kosta 119:-?


Godmorgon

Goodmorning everybody! Måndag idag, blir nog en ganska lugn dag. Börjar senare och slutar ganska tidigt idag, så det är skönt! På kvällen sen blir det stallet. Ska på US-möte också innan ridningen. Vi har hoppning och det är sista gången för terminen i hoppgruppen :( Får se om jag slänger in några inlägg i skolan.


Godnatt

Nu ska jag nog kliva i säng, börjar bli trött. Har suttit och fixat och trixat med bloggen hela kvällen, men nu får det vara nog, haha. Imorgon får man lite sovmorgon, börjar 09:45. Ingen lång skoldag, så det är bara skönt för min del. Får hoppas på att uppdateringen blir bra imorgon, nu när det inte är något mer pluggande borde jag ju hinna. Skönt att prov & sånt är över, man kan äntligen slappna av. Nu som sagt ska jag börja avrunda inlägget, annars lär jag sitta här hela natten. Godnatt!


Två gamla bilder från en hoppkurs på Skutans Gård.


Kan inte fatta att tiden går så fort

Den 20 juni är det 2 år sedan jag såg dig. Det är helt otroligt.. Jag saknar dig..














Ååh, blir tårögd när jag kollar dessa bilder.. ♥

Bloglovin/länkbyte?

Jag gör gärna bloglovin/länkbyte! Vill ni göra ett bloglovinbyte eller länkbyte så är det bara att kommentera! ;)


Nyrenoverad blogg

Sådär ja, nu ser nog bloggen lite mer normal ut, eller..? Kände för att fräscha till den lite, kanske lite somrigare för den delen också. Ganska nöjd, så bloggen får se ut såhär ett tag framöver!

Funderar på om jag ska sätta igång med veckans blogg igen, och lite annat kul! Håll utkik.


Angående ''presentationen''

För er som undrar varför jag skrev en presentation i inlägget under var för att ni läsare ska kunna klicka på bilden på mig (i menyn) och komma till min presentation. Och en andra anledning är för att ni nya läsare ska få en uppfattning om vem jag är.


Så om ni klickar på bilden på mig kommer ni till min presentation, ganska smart va?

Presentation

Louise heter jag då, jag är en tjej på 15 år. Denna blogg handlar om mitt hästliv och även livet inom fotovärlden.

Jag rider på ridskola två gånger i veckan på en ridskola som heter Blåkulla Ridskola. Där har jag ridit ett par år nu, och jag trivs väldigt bra där! Jag rider i hoppgrupp (hoppspecial) på måndagar och i vanlig ridgrupp på onsdagar. Jag är även med i US (Ungdomssektionen) på Blåkulla, vilket är väldigt roligt!

Jag är också en tävlingsryttare, jag verkligen älskar att tävla! Jag är med i Ponnycupen i dressyr och tävlar mycket på ridskolan, mest klubbtävlingar. Jag har även startat en lokatävling i dressyr på en fjording som heter Meja, vilket inte gick så bra dock men huvudsaken man har roligt!

Min favorithäst heter Conquest, en liten C-ponny. Nu är jag förlång dock, men vi hade en väldigt rolig tid tillsammans. Jag önskar att man kunde spola tillbaka i tiden, men jag har nu gått vidare till större hästar..

Jag använder mig av Canon EOS 550D, och det är en riktigt bra kamera. Jag har haft den i ett par år och jag är sjukt nöjd med den! Jag tycker om att fota t.ex natur, djur. Fotografering tycker jag är väldigt roligt och något jag hoppas på att jag kommer fortsätta med i framtiden.


Veckoplanering

Måndag: Kort dag i skolan, därefter hoppgruppen på kvällen.

Tisdag: Kort dag i skolan, inget planerat.

Onsdag: Kort dag i skolan, ridning.

Torsdag: Skolavslutning, därefter sommarlov! :D :D :D

Korta skoldagar som sagt, skönt! På torsdag får jag även sommarlov, åååh taggaa! Vet dock inte vad jag ska göra i början av sommarlovet, därför har jag ingen planering inför fredagen och helgen. Inte bara glada nyheter utan har en dålig nyhet också.. Sista ridningen för mig den här terminen på onsdag.. Hur ska jag klara mig utan hästarna i sommar..? Har skrivit flera gånger att jag funderat på att skaffa medryttarhäst eller foderhäst, men det blir nog inte av, skulle ha planerat det tidigare isf :( Fast min sommar blir nog bra ändå, eller den MÅSTE ju bli bra! Hoppas bara att jag överlever, kommer bli så sjukt tomt utan ridningen.. :(

Nu ska jag ta tag i bloggen, fixa ny header och ja, det blir en liten renovering!

Slappsöndag

Goddag! Här sitter jag och slappar för fullt! Min helg har bara varit slapp, har inte orkat göra nåt speciellt. Tror att jag bara ska sitta och spela tvspel idag, kanske fixa till bloggen lite.. Ursh, måste verkligen fixa en ny header! Måste fixas innan sommarlovet iaf! Har inte så mycket att säga. Veckoplaneringen inför nästa vecka kommer. Nu väntar lunchen på mig, ciao! ;)


Min kamerautrustning


Jag använder mig av Canon EOS 550D som är en riktigt bra kamera enligt mig! Jag har haft denna kamera i några år, men det tar sin tid att hitta dom rätta inställningarna. Men jag brukar köra på det som funkar mig bäst. Canon EOS 550D rekommenderas starkt för de som tycker om Canon såklart. Jag är verkligen nöjd med min kamera. Kärlek till den! <3


Det lilla objektivet är 18-55mm och det lite längre objektivet är 70-300mm. Jag använder näst intill aldrig 18-55mm objektivet. Däremot använder jag 70-300mm objektivet väldigt ofta. Det objektivet är bra att fota i t.ex ridhus. Jag har fått enorma bilder med detta objektiv. Jag tycker att den fungerar riktigt bra! Och om jag minns rätt finns den modellen både till Canon och till Nikon!


Julen 2011 fick jag denna godingen. Ett 50mm objektiv är det. Älskar verkligen detta objektiv när man t.ex ska fotografera natur. Bilderna blir väldigt ljusa och skarpa. Love it! <3


Mina kära kameraväskor, riktigt bra båda två! Använder mig mest av den lilla då den stora kan bli lite klumpig att ha med sig. Men den stora använder jag mig mest av om jag ska ha med mig matsäck eller liknande till stallet t.ex. Den har stora utrymmen och man får plats med flera objektiv i den. Den lilla är lämplig och bra i alla tillfällen!


Och sist men inte minst får jag inte glömma mina stativ. Stativet till vänster är ett enbensstativ och stativet till höger är ett trebensstativ. Jag brukar sällan använda mina stativ, men det kommer nog blir oftare nu. Stativet till höger är bra att fota t.ex djur eller liknande. Fungerar riktigt bra när jag skulle fotografera fåglar, dom blev riktigt bra och skarpa! Den till vänster används mer till ridlektioner t.ex. Båda två är riktigt bra tycker jag!


Fredag <3

Äntligen fredag! Skönt men dagen går segt.. har två lektioner kvar. Slutar runt 14:20. Gick upp till Centrum på rasten och kollade runt i olika affärer. Mest för att tiden ska gå fortare, hehe. Nu ska jag väl fortsätta att ha tråkigt. Juste.. Lillebror fyller 4 år idag, så vi ska ha kalas med släkten, nice! Det är väl det som händer idag. Seg fredag menmen.. Får se om det blir bättre uppdatering senare.

Ovisade bilder från måndagens ridpass










Sveriges nationaldag.

Kändes skönt att vara ledig idag. Tog min tid till att möblera om mitt rum, vilket blev ett strålande resultat i slutändan. Det blev mycket snyggare, tror att jag kommer trivas mycket bättre så som det ser ut nu. Jag tycker att det är lite kul att ändra lite då och då. Jag tog det mest lugnt idag om man bortser från att jag har möblerat om mitt rum. Den här veckan har gått sjukt fort, det är torsdag redan imorgon. Har inget planerat imorgon, först skola, sen skulle jag egentligen gå på US-möte, men det blev inställt. Hoppas på att vi får sluta tidigare imorgon. Egentligen är det onödigt att vi har lektioner den här veckan. Hellre att vi skulle fått sommarlov idag eller nåt. Slutar på torsdag nästa vecka, så det är inte så långt kvar, jag överlever nog. Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg, nu ska jag sova!


Fixade nyss min bästaväns blogg, såhär blev det! Har inte fått veta än vad hon tycker om den, men jag hoppas att hon blir nöjd! :D
Hennes blogg - www.oskdos.blogg.se!


Video från igår


Maskeradhoppningen 3/6


















Jag och Meja i söndags.

Marco Boy

Red Marco Boy idag, jäklar vilken mysig häst! Han är en unghäst och grov dessutom. Härlig ponny verkligen! Vi hade markarbete, och jag tycker att det gick riktigt bra för att vara första gången jag rider honom. Hoppas att jag får rida honom fler gånger, det var något extra i honom som jag fastnade för.




Så otroligt fin ponny! Fler bilder och en video kommer!

Precis innan jag ligger på marken




Haha, på videon ser det verkligen roligt ut, lägger upp den så fort den är inne på youtube!

Jordgubbe med grädde


Jag och Meja igår

4 juni

Förra veckan hade jag väldigt mycket att göra. I fredags skulle betygen in, och jag hade en hel del att göra. Därför har jag inte hunnit uppdatera, men nu är man väl ''fri'' nästan från läxor/prov och sånt. Snart sommarlov!

Igår var jag med en klubbhoppning (maskeradhoppning) 70 cm på Meja. Klädde ut mig till en jordgubbe med gräddklick på huvudet, haha. Fick stressa lite då jag var första start i 70 cm. Framridningen kändes bra. Dock kändes det konstigt att hoppa fjording än t.ex Frank eller Nobile. Det var skillnad faktiskt. Gick inte sådär bra på banan. På 3:an och 5:an blev det stopp, även på 6:an blev det en tvärnitning. Mejas huvud försvinner och jag hinner inte alls tänka och jag flyger över hennes huvud och tränset flyger av. Besviken jag blev på mig själv efteråt, men sånt händer, det kan inte alltid gå bra. Fotade sedan i stort sett alla som red efter mig. Kom delad 2:a i maskeraden också!
Video och bilder kommer senare!

Måndag idag, sitter hemma och har tråkigt. Gick hem då vi hade mer än 1 timmas rast. Ska nu gå tillbaka. Har två lektioner kvar, skönt! Mer uppdatering senare + bilder från igår kommer upp lite senare!