Gårdagens hopplektion

Red som sagt Frank. Blev väldigt taggad då det var några veckor sen jag red honom. Vi red fram självständigt i början, gjorde lite skänkelvikningar som inte blev så lyckade, haha. Vi red sedan på volter och flyttade ut mot väggen. Det gick inte sådär jättebra men han lossnade ganska fort därefter. Vi började sedan hoppa hinder på medellinjen, fast snett. Och det blev lite knas lite då och då, men jag lyckades få till det sedan. Surt med vägringarna. Men han hoppar bra när han väl hoppar, dock tappade jag stigbyglarna ett antal gånger, då det blev riktigt konstiga språng ibland. Vi hoppade sedan hinder på volt och det fungerade bra på rättuppståendet men på oxern kom vi fel. I slutet då jag gjorde om så gick det klockrent! Jag är nöjd iallafall, ävens fast det blev som det blev då och då.

Frank


Red Frank idag, skriver om ridpasset imorgon. Nu måste jag göra klart en mattestencil och plugga NO. Juste, så glömsk som jag är så glömde jag kameran, suck men pappa filmade med mobilen ;)

Saknar


Måndag

Dagen började med att jag försov mig. Fick stressa lite där på morgonen, men tur att jag inte blev försenad. Har nu en ganska lång rast, så jag gick hem och satte på mammas dator. Tänkte att jag skulle slänga in ett snabbt inlägg och göra lite tidsinställda. Slutar runt 14:50, ska därefter hem till min faster och påbörja en dräkt till på söndag (klubbhoppning). Tänker dock inte berätta vad jag tänker klä ut mig till. Har bara två lektioner kvar, så dagen går ruskigt fort.

Hoppträning ikväll, tror att det blir hästbyte. Ska se till att få med mig kameran. Måste börja avsluta inlägget, ska gå om ca 10 minuter.


En bild som jag fotade förra sommaren på Skansen.


Plugga NO

Sitter och läser om elektricitet och magnetism. Önska att det kunde fastna i hjärnan på en bråkdels sekund. Ska iaf läsa igenom alla sidor nu. Juste nu börjar Big Brother, det får man ju inte missa!

Summer <3

Just nu sitter jag på en filt och njuter av det härliga vädret! Har varit ute med min kanin också. Ska strax in och plugga. Nu ska jag fortsätta att njuta av solen.


Veckoplanering

Måndag: Skola, hoppträning.
Tisdag: Skola, antagligen plugga NO.
Onsdag: Skola, ridning.
Torsdag: Skola, slappa.
Fredag: Skola, åka till Linas landställe med US.
Lördag: Linas landställe med US.
Söndag: Ska nog vara med på klubbhoppningen men vet inte vad jag ska klä ut mig till..
För er som undrar vad US är så är jag med i Ungdomssektionen på Blåkulla, det förkortas US.

Söndag

Söndag idag, har inte planerat nåt speciellt. Tror att jag ska slappa, plugga NO. Kanske händer att jag fastnar i nåt tv-spel som igår eller nåt. Inte mycket till hästrelaterat.. Sitter och funderar över hur jag ska klara sommaren utan hästarna. Ett problem.. Jag är verkligen sugen på att skaffa medryttarhäst eller foderhäst. För er som inte vet så har jag aldrig haft varken medryttarhäst eller foderhäst. Funderar på om jag ska glo runt på lite annonser och se om man hittar någon. Nu ska jag nog kliva upp och käka frukost.

Trött och sliten.

Har inte haft tid att blogga på grund av att jag har haft så mycket i skolan. Dels en inlämningsuppgift och lite annat. Har även varit på US-möte i torsdags, så jag har inte hunnit sätta mig vid datorn förrän nu. Lördag idag, vaknade runt halv 12, men gick upp runt halv 1. Har bara slappat idag. Har huvudvärk och är så jäkla trött så jag kommer antagligen somna snart. Längtar tills på fredag, då sätts betygen. Är verkligen nyfiken. Inte många veckor kvar tills sommarlov, tror att det är ca 3 veckor kvar eller nåt sånt. Får se om jag sätter mig och pluggar lite NO senare, har prov på onsdag, så det är väl lika bra. Tror dock att det här blir det sista inlägget för idag. Får nog slänga in lite bättre inlägg imorgon.


Två lektioner kvar

Halloj! Dagen har gått ruskigt fort! Har bara två lektioner kvar, kommer nog sluta tidigare från NOn som vanligt, vilket är skönt då vi slutar 16:00 egentligen på onsdagar. När jag kommer hem blir det att skriva klart alla kapitel på boken om mig själv och därefter blir det stallet! Ska strax på lektion så jag ska börja avsluta detta inlägg. När jag kommer hem blir det troligtvis mer uppdatering.

Gammal bild från förra sommaren.

Onsdag

Godmorgon! Vaknade precis så jag ska väl strax kliva upp. Måste plugga lite. Börjar 11:10 idag, skönt! Dock slutar jag sent idag.. Ikväll är det ridning, eftersom att kameran inte fick hänga med förra onsdagen så tar jag med den idag. Tror att jag ska rida Dionne. Händer nog inte så mycket mer idag. Ska väl plugga en massa också! Nu måste jag upp och plugga innan jag drar till skolan. ;)

Saknar den där tävlingen. Minne!

Video från förra måndagen


Märkte att jag kom väldigt lång åt höger på hindret i mitten x'D

Sommarväder

Slutade skolan runt 1, gick sedan hem och stack sedan ut på gården med lillebror. Det var verkligen varmt ute, nästan för varmt måste jag nästan påstå! Men härligt var det iaf! Kameran hängde med, kände för att fota lite blommor och sånt! Somnade sedan när jag kom hem, och nu sitter jag här. Har precis redigerat lite bilder från idag. Efter detta inlägg blir det att plugga stenhårt. Har inlämningsuppgifter och ett prov nästa vecka. Längtar till skolavslutningen, haha, orkar inte plugga längre. Kommer bli galet skönt med sommarlov. Dock vet jag inte när jag slutar, men det ska jag ta reda på i veckan, kan ju vara bra att hålla koll på ;)










Tisdag

Godmorgon! Sitter och väntar på att vi ska börja SO lektionen. Idag blir det nog en pluggdag tror jag. Kort och onödigt inlägg men jag bloggar när jag kommer hem.

Markarbete

Det var galet varmt idag, love it! Sommar snart, kan verkligen inte beskriva den känslan, slippa plugga till prov, slippa gå upp tidigt på morgonen för att hinna i tid till skolan. Den här sommaren hoppas jag kommer bli sjukt bra! Längtar redan och man blir verkligen sugen på att bada, fota, rida ute i skogen (dock har jag ju inte någon medryttarhäst eller nåt, så det kan ju bli ett problem), ingen ridning för mig i sommar.. Kommer jag verkligen klara det? Fastnade för det här ämnet, det var ju inte riktigt meningen.
Dagens ridpass åtegår jag till istället. Red med bara kortärmad tröja, snacka om härligt. Nobile gick lektionen innan så jag tog det lugnt innan vi skulle bygga med bommar och sånt till markarbetet. Dagens ridlektion gick nog ut på att få hästarna uppmärksamma, dels för att vi skulle göra halt och även få med bakdelen. Även jobba mycket med ställningen. Vi red också på mycket volter för att få igenom ställningen och rida rakt på några bommar och även hitta ett tempo som fungerade. Och det gick bra! Jag är riktigt nöjd med dagens ridpass och Lotta verkade nöjd också! Måste träna mer på ställningen speciellt i höger varv tror jag det var och sedan skänkelvikningarna som jag nu glömde berätta om. Det gick helt okej med skänkelvikningarna, måste träna på det mera för det sitter inte riktigt. Lyckat ridpass idag! Nästa vecka blir det förmodligen hästbyte undra vem man sitter på då..? ;)

Ärevarven från maskeraddressyren

Ärevarvet från LC:2.
Ärevarvet från själva maskeraden. HAHA, DÖR PÅ SISTA VIDEON!

Summer feelings


Åh, känner verkligen för att gå ut och fota när det är så fint väder ute!

Veckoplanering

Måndag: Skola, plugga & hoppgruppen på kvällen, har markarbete.
Tisdag: Skola, plugga.
Onsdag: Skola, ridning.
Torsdag: Skola, US-möte.
Fredag: Skola, slappa kanske.
Lördag: Inget planerat.
Söndag: Inget planerat.

Gammal bild på mig och Neff.

Videon från maskeraddressyren


Hoppningen i måndags












No life

I onsdags red jag Dionne och det gick bra fram tills att vi skulle göra skänkelvikningar, haha, failade lite. Men det var en bra övning för skänkelvikningar. Kameran fick inte hänga med som jag hade planerat.. Menmen, jag får ta med den på onsdag (onsdagen som kommer) istället!

I torsdags var jag i stallet och höll i en rykttävling, vilket var roligt! Alla var verkligen duktiga och det blev en bra rykttävling med lite frågesport och sådant! Fick migrän när vi delade ut priserna, blev suddigt vid ena ögat. Fick skjuts till stationen, vilket verkligen var snällt! Fick vänta på bussen dock, men jag överlevde ävens fast jag höll på att dö där ett tag. Huvudvärken blev bara värre och värre. När jag kom hem slängde jag mig i soffan och somnade. Ja, det var väl exakt så det var, haha.

Igår var jag ute med min kanin på bakgården, märks att han älskar att vara ute. Cyklade sedan till centrum med Jennie och Jennie. Handlade ett par jeans och två tröjor på Gina Tricot för mitt ena presentkort. Därefter cyklade jag till ICA Maxi med pappi och handlade lite. Sen träffade jag Jennie och Jennie igen och vi spelade fotboll ute, haha.

Det är väl det jag har gjort tror jag, hehe. Idag blir det en slappdag, tror nog att jag ska plugga lite också. Kan vara bra då massa grejer ska in nästa vecka, betygen sätts också nästa vecka tror jag, så inget F (IG) här inte.




Köpet igår.

Boring

Halloj! Jag har riktigt tråkigt just nu, jobbar med läxor - Boken om mig själv. Är näst intill klar med den. Dock är jag typ död, kom knappt upp ur sängen imorse. Men nu är jag väl vaken tror jag. Tror att jag slutar 14:00 idag. Ska även till stallet idag. Juste, hade med kameran i måndags så jag kommer så småning om lägga upp dom, eller jag hinner nog göra det idag. Kameran ska hänga med idag, så det lär väl komma lite bilder ikväll eller imorgon. Nu ska jag fortsätta med mitt arbete.

Hemkommen från stallet

Igår hann jag inte blogga, satt & spelade tvspel tills jag skulle till stallet, hade hoppträning och därefter pluggade jag på matte. Så jag har haft fullt upp, dock kunde jag ju ha skippat tvspelen, menmen. Har liv utanför bloggen också. Hoppträningen gick bra, vi red för Lovisa. Red Nobile. Vi skulle räkna galoppsprång, vilket gick helt okej. Ibörjan hittade jag inte honom riktigt, utan jag skulle ha haft mer ben för hoppen blev nog inte speciellt snygga. I slutet gick det bättre då jag fick bättre tempo och då hoppar han även bättre, så om jag tar tillbaka blir det knas märker jag, så det blir mer ben. När jag rider Frank så måste jag hålla imot mer, därför måste jag våga lita mer på Nobile, känns som att jag är mer försiktig när det gäller Nobile ävens fast han är säkrare än vad Frank är. Det gick iaf bra, och är mest nöjd med banan i slutet.

Idag var jag i stallet igen. Hade US-möte, vilket gick bra! Det är mycket eget ansvar och jag är väldigt blyg så det här är nog bra för mig. Nytt folk = läskigt i mina ögon, haha nejmen. Det går nog bra, tror att det kommer bli riktigt kul när det väl kommer igång. Nu var det bara uppstartsmöte. På torsdag ska jag vara med och hålla i en rykttävling, ser fram imot det!

Kom iaf hem från stallet för någon timma sen. Ska nog strax sova. Imorgon har jag skola från 09:00 till 14:00 ungefär. Därefter är det ridning, hoppas på Dionne, då det gick så bra förra veckan. Kameran ska med iaf!


Min första bortamatch i ponnycupen. Kommer aldrig glömma hur nervös jag var den gången. Längtar tills det börjar igen nästa termin!


Jag och Chivas
















Grattis Ellen!

Juste, får ju inte glömma länkningen av den som gissade först på vad jag skulle klä ut mig till. Och det första blev... Ellen! :D Grattis, och ännu en gång grattis till 2:a platsen idag på maskeraddressyren! Jag var som sagt utklädd till Super Mario!

Klicka HÄR för att komma till Ellens blogg!

Såhär såg man ut idag


Lite pinsamt var det att gå runt med det där.. xD

Super Mario

Kom till stallet ungefär en kvart innan samling. Testade schabraket, mitt vita schabrak som jag hade skrivit Super på och andra sidan Mario (ni kommer få se bild sen). Dock var det lite litet, och det hade passat bättre om det var ett dressyrschabrak eftersom att jag hade dressyrsadel. Kollade även att Luigi-hatten till Chivas passade, och det gjorde den! Därefter var det samling och då byggde vi även dressyrstaketen. Började sedan förbereda mig för att gå ut. Klädde på mig dräkten och målade snabbt på mustachen och satte på Luigi-hatten till Chivas.

Kändes lite kul, för när jag kom in i ridhuset började alla asgarva, hehe.. Framridningen gick bra, kände att han var pigg. På banan fick jag sätta på inspänning då han hade huvudet i taget och var verkligen skittaggad. Men han blev iaf lugnare sedan och det gick bra.

Därefter var det prisutdelning och jag kom på 1 plats med 72,500% och 203 poäng. Vart verkligen förvånad, trodde inte att jag skulle vinna. Var iaf skitkul och gick därefter runt som Super Mario resten av tävlingen, jobbigt för att det var så varmt.. Kollade sedan på LB:1 och LA:1. Därefter var det placering för maskeraden, och där vann jag också, hehe, kan inte säga annat än att jag har haft en kanonbra dag! Chivas var verkligen duktig och jag är skitnöjd!

Bilder kommer strax!


Maskeraddressyr


Kan ni gissa vad jag ska klä ut mig till? Den första som gissar rätt får en länkning!

Finfina Chivas

Kom till stallet runt halv 10. Hjälpte Frida med att mocka och fodra. Därefter käkade vi lunch, och jag gjorde dagens fail idag! Värmde en Billys pizza och skulle pizzan på tallriken, men vad gör man istället? Tappar tallriken, maten och allt på brallorna, fyllningen och allting åkte av pizzan. Snacka om klantmaja! Sjukt pinsamt då det var folk runt omkring. Smörjde därefter sadeln, tränset och benskydden, snacka om skillnad! Borstade Chivas, redde ut svansen pannluggen och manen. Gjorde en misslyckad inbakad fläta i svansen och sen knopparna. Sprang sedan till bussen och gick sedan hem till farmor och fixade kvar allt till maskeraddressyren. Allt klart nu, känns sjukt bra! Tagga till imorgon.



Före och efter bilder på sadeln idag, haha skillnad va?

Lördag

Idag ska jag iväg till stallet, om en stund. Ska smörja Chivas sadel och träns och även knoppa (tror jag iaf). När jag kommer hem ska jag fixa det sista till maskeraddressyren. Bild kommer imorgon innan jag åker på vad jag kommer att vara, jag kommer inte avslöja än, det får bli en överraskning. Nu ska jag äta frukost, och därefter går jag till bussen. Uppdaterar i stallet sen, om jag hinner.


Gammal bild på mig och Chivas


Dionne

Idag stog jag uppskriven på Dionne. Vi red för Lovisa och även Lotta, vilket var riktigt kul! Till en början var hon seg, så jag fick trycka på. Hela ridpasset gick i stort sett riktigt bra, vilket förvånade mig riktigt mycket. Trodde inte att det skulle gå så bra som det gick idag. Hon blev som en helt annan häst, gud vad det var roligt att rida henne helt plötsligt. Dom andra gångerna jag ridit henne har det inte ens varit i närheten av bra, utan idag var det skillnad. Borde ha tagit med mig kameran, men det får bli nästa vecka. Hoppas jag får rida henne igen då, isf ska jag lägga upp skillnaden från ganska länge sedan jag red henne och nu. Vi red mycket backdelsvändningar eller om det var framdelsvändingar (?), dåligt minne tror jag. Kan inte säga mer än att jag är sjukt nöjd över dagens ridpass.

Skola, joggat & pluggat.

Rubriken beskriver min dag med tre ord. Slutade runt 1 ungefär, kort och skön idag, love it! När jag kom hem tog jag en macka och stack sedan ut och joggade en sväng. Satan vad jag fick ont i benen efteråt, trodde nästan att jag skulle ramla ihop, benen hängde inte alls med där på slutet. Har därefter pluggat resten av dagen/kvällen. Skönt att få det mesta gjort! Nu ska jag glo på Big Brother på datorn, har missat programmen sen i förra måndagen tror jag det var, iiihh.. Lite efter :/

Imorgon har jag sovmorgon, börjar 10:00 och slutar runt 16:00. Guud så skönt att få sova lite längre än vanligt! Har ridning imorgon också. Skulle vilja rida Chivas då jag ska tävla han på söndag, men det är nog en ganska liten chans att jag får honom.. Tyvärr sista inlägget för ikväll, men jag ska se till att försöka hinna uppdatera innan jag knallar iväg till the school tomorrow.


Slumpad bild på mig och Konken

Frågestund

Länge sedan jag hade en frågestund, så jag tänkte att det får blir en nu!


Avslutar frågestunden när jag har fått tillräckligt med frågor!

Överlever man en till lektion?

Känslan som uppstår när man bara har en lektion kvar! Skönt att dagen går fort! Försov mig imorse så det var inte en såndär bra morgon direkt. Nu är det som tur bara NO lektion kvar, sen slutar jag. Har bestämt mig för att gå ut och jogga en sväng när jag kommer hem. Ibland är det bara skönt att rensa tankarna med musik i öronen medans man joggar. Därefter måste jag plugga så vi får se hur det blir med uppdateringen när jag kommer hem.
Right know, hehe bjuder...

Lokaldressyren, del 2








Måste inskaffas


Har alltid velat ha en, och måste ju också medge att det är snyggare! Kommer förmodligen beställa snart!

Godmorgon

Tisdag idag då, ganska kort skoldag, vilket är skönt! Tror att jag slutar runt 1-tiden. Om jag hinner, vilket jag borde göra så drar jag nog ut på en joggingtur. Och därefter blir det att plugga. Har gjort lite tidsinställda inlägg som kommer att komma upp under dagen! Nu måste jag göra mig iordning och äta frukost, hörs senare!


Min älsklingsplutt var verkligen glad när han fick komma ut för första gången, var nog för någon vecka sen tror jag. Det kommer nog mer bilder från den dagen, får se om jag orkar redigera också, hehe.. ;)

Trött tjej

Nu ska jag nog läsa lite i svenskaboken - ''Hur kär får man bli?'' och därefter ska jag nog sova. Man blir alltid lika slut efter måndagarna. Lång skoldag, vilket tröttar ut en jävligt mycket. Vi hörs imorgon, jag har några inlägg på ge som kommer under morgondagen så bloggen inte står så tom. Känner att bloggsuget kommer tillbaka! Nu är vi på rätt väg igen!

Vad skulle ni säga om jag började med veckans blogg igen..? :D


Galet taggad till tävlingen på söndag!

Lyckat ridpass på gulingen

Stog uppskriven på Nobile idag. Vi hade markarbete och vi red mycket på volter. Gick riktigt bra i ena varvet, det andra blev dock lite svårare. Jag fick med yttersidan, och ställningen kändes bra och det blev som jag hade planerat att rida volterna. I ena varvet blev det lite som det blev, lite förstora volter då och då. Men det fixade till sig rätt bra sen. Vi galopperade därefter på små volter, och det gick över förväntan. Trodde att galoppen inte skulle bli bra alls, men vi lyckades fixa volterna. Mot slutet red vi på två bommar på långsidan och sedan vända rätt upp på en bom och det gick super! Väldigt lyckat ridpass, och det kändes mycket bättre idag än förra veckan! Hade nog mer kontroll över honom idag, dock blev han lite pigg mot slutet. Men jag är riktigt nöjd!

Anmälde mig till maskeraddressyren, den 13 maj, nu på söndag. Fick bli Chivas, varierar tävlingshästar, hehe. Men det kommer bli sjukt roligt att tävla honom, han är verkligen trevlig! Föresten har jag kommit på en väldigt bra grej som jag kan klä ut mig till, om det går med planerna. Det kan bli lite krongligt att fixa till det, men jag hoppas att det bli bra! 


Jag och Chivas för ett tag sedan


Lokaldressyren, del 1










Veckoplanering

Måndag: Skola, hoppträning.
Tisdag: Skola, ut på joggingtur, plugga.
Onsdag: Skola, ridning.
Torsdag: Skola, ut på joggingtur, plugga.
Fredag: Skola, slappa.
Lördag: Kanske stallet.
Söndag: Kanske vara med på klubbdressyren, om jag hittar någon häst.

Kom på nyss att det är klubbdressyr på söndag, maskerad. Tänkte anmäla mig, men har två problem, vilken häst ska jag ta & vad ska jag klä ut mig till..? Sen kanske jag anmäler mig på blåbärshoppningen också, men har verkligen dålig fantasi, kommer bli svårt att bestämma vad man ska klä ut sig till.

Måndag

Måndag idag, alltid lika död som vanligt på måndagar. Skönt att äntligen vara hemma från skolan! Sprang en ganska lång sträcka idag på idrotten, roligt vare men samtidigt sjukt jobbigt och jag känner att jag verkligen måste komma igång med konditionen. Tror att jag har skrivit det hundra gånger, men jag har inte kommit igång med det. Blir nog att gå ut och jogga en sväng imorgon, om jag inte har förmycket plugg. Ikväll är det hoppträning, tror det är markarbete idag. Hade Nobile förra veckan, undra vem man får idag. Alltid lika nyfiken, hehe! Drar om ca 2 timmar, så innan dess tänkte jag ta mig i kragen och plugga lite nu, när jag ändå har tid. Någon måste nästan slå mig i huvudet för att min hjärna ska vakna och inte tro att det är sommarlov redan.
Tänkte också redigera lite bilder från lokaltävlingen.


Söte Nobile


On the train

Sitter på tåget påväg hem från stan. Har varit på bio med min kusin, riktigt nice! Håller snart på att somna, vill till min varma & sköna säng, hehe.. Skola imorgon, segt. Har märkt att min hjärna redan gått på sommarlov. Failade t.ex på SO-provet i fredags.. Finns inte så mycket mer att berätta. Vi hörs när vi hörs!

Segt

Sitter och väntar på att NO:n ska börja. Har sedan två lektioner kvar. Kommer bli skönt sedan med helg! I helgen kanske jag ska gå på bio. Och slappa. Roligt inlägg, haha men jag lever iaf. Får se om jag överlever efter SO-provet, haha. Nu börjar lektionen, hörs senare!

Fredag <3

Godmorgon! Vaknade för en stund sen och funderar på om jag hinner läsa lite i SO boken. Börjar 08:05 idag, och slutar 14:20. Skönt att det är fredag! Har inte planerat nåt speciellt, kanske går ut och joggar eller cyklar efter skolan om orken finns kvar. Får se om det blir uppdatering efter skolan om jag inte hittar på nåt som hindrar det.

Vad gör man om man inte har några krafter kvar?

Ursh. Har SO-prov imorgon och ärligt talat, det finns inga krafter kvar, jag orkar inte. Fan, fan, fan! Får paniiiik! Får göra mitt bästa ändå, men känns verkligen som att jag kommer svika mig själv om jag misslyckas.. Sänka betyget är ju inte det jag kämpar för. Har typ redan gett upp.. Men ska iaf läsa lite i svenskaboken, läsa några sidor i fysikboken och därefter fortsätta med SO om jag nu inte somnar. Hade tänkt se Big Brother, men då hinner jag inte plugga.. Snacka om jobbigt lääääge! Bara negativt nu, men det positiva är att det snart är helg! Ska fortsätta att plugga nu så jag hinner klart någon gång!

Torsdag

Gårdagens ridpass gick ursh, fy och blä eller rättare sagt skit! Kan verkligen inte rida Fritz. Idag är det torsdag och jag har SO prov imorgon - paniiiik! Har iaf ganska lugna lektioner. Dagen brukar gå rätt fort ändå. När jag kommer hem blir det att sitta och plugga. Nu måste jag upp satt jag hinner!

Gamla sommarbilder








Bilder från förra sommaren, tur att man har utvecklats inom fotografering från då till nu

10% rabatt på Hööks

Just nu har Hööks 10% rabatt på hela sortimentet. Dock är 10% inte så mycket, men det är iaf något! Gillar ni Hööks, passa på!


Klicka på bilden för att komma till Hööks hemsida

Onsdag

Onsdag idag då, satan vad dagarna går fort! Vaknade iaf nyss och ska strax kliva upp och göra mig iordning. Idag är det en ganska lång skoldag, därefter är det ridning. Sedan blir det nog att plugga som vanligt. Börjar 08:45 idag, så det är skönt! Nu måste jag gå upp, så jag hinner. Ska försöka uppdatera så bra som möjligt idag då.
En bild från i söndags

Smakprov från helgen


Sugna på mer bilder..? :)

Gårdagens hoppträning

Red lille Nobile igår. Vi red omhoppningssvängar, vilket gick ganska bra. Dock måste jag tänka på att lita på honom mer, vet inte riktigt hur, men något gick snett iaf som jag inte förstog. Annars kändes det okej. Länge sedan man red Nobile på lektion, så det var roligt! Saknar Frank, men Nobile är bra han med.

Idag skulle jag egentligen gå på bio med min kusin, men det blev inte av. Måste ist plugga och sånt. Kanske träna lite också. Blir kanske en joggingtur eller kanske cyklar en sväng. Måste iaf sätta igång med pluggandet nu, har rätt mycket att göra..


Två bilder på Nobile från i söndags

Mejafreja






Foto: Johanna Ahlström

Söndagens tävling

Framridningen kändes nog helt okej. Marie hjälpte mig lite också, vilket kändes bättre, tack! Försökte göra lite skänkelvikningar, rida på åttvolter och mindre volter för att få igenom ställningen. På banan larvade hon sig när vi kom nära domaren. Tur att hon skärpte sig när jag väl började programmet. Det kändes iaf okej, kan nog inte påstå att det var snyggt ridet.. Red slarvigt och var okoncentrerad. Meja var duktig iaf! Red på 53,929%, inte så bra, men det blir nog mer lokaltävlingar, och hoppas då att jag iaf får över 60%. Stannade sedan kvar och var funktionär och fotade lite i lagklassen. Tävlingen var väl slut runt 6, och hjälpte till att plocka undan. Kom hem runt 8 typ. Trött blev man och fick lite ont i ryggen, men det var verkligen roligt ävens fast det inte gick så bra för just mig.


Foto: Johanna Ahlström


RSS 2.0