Västen innanför eller västen utanför?

En sak jag tänkt på länge när man tävlar är om man ska ha västen innanför eller utanför? Därför ställer jag frågan till er, om ni tycker att man ska ha västen innanför kavajen eller utanför kavajen? Väldigt tacksam för svar!

Har beslutsångest inför imorgon om jag ska ha innanför kavajen eller utanför kavajen, det är därför jag vill höra av er vad ni tycker! Jag har ridit med väst alltid innanför kavajen, men man ser nästan lite tjock ut på något sett, det ser inte alls särskilt snyggt ut om man tänker efter. Därför ska jag nog rida med västen utanför på tävlingen imorgon. För det är nämligen så att jag alltid måste ha väst, så jag testade för någon timma sen vilket som var bekvämast och det var nog att ha västen utanför.

Kommentarer
Postat av: Wilma

Är det hoppning tycker jag man ska ha västen ovanför men dressyr är jag lite tveksam.. Innanför skulle jag tro ;)

2011-12-03 @ 19:46:55
URL: http://ewilmas.blogg.se/
Postat av: Emma ♥ Lydia

I dressyr behöver man inte ha väst eller ja, det passar med till hoppningen att ha de. Men ha västen utanför kavajen, har sett massor med ryttare på runsten ha så :)

2011-12-03 @ 21:26:58
URL: http://trueriders.blogg.se/
Postat av: Marie

det finns ingen regel att du måste ha väst i dressyr... men jag tycker oavsett hoppning eller dressyr så är det snyggare med västen utanpå. Det ger ett "smidigare" uttryck, annars med västen innanför kan jag tycka man ser opropotionerlig ut... :P

Gjorde ett inlägg om det för inte så länge sen ^^ http://ettbenivarjehorn.blogg.se/2011/november/sakerhetsvast-och-kavaj.html

2011-12-03 @ 22:47:08
URL: http://ettbenivarjehorn.blogg.se/
Postat av: farsan

finns visst en regel att ha väst i dressyr!! pappas regelbok innehåller väst och hjälm vid all ridning även skritt.och stålhätta på dojjorna..och hjälmen ska alltid vara på vid all hantering av häst så det så!!

2011-12-09 @ 14:37:00
Postat av: Julia W ( T E A M R Y T T A R N A )

Jag rider ALDRIG med väst för enligt svenska ridsports förbundet har dom sagt att ridväst hjälper inte, du kan flyga av hästen lätt och du har väst, so, du skyddar inte nacken & bara ryggen till 5%. Massa hoppryttare som haft väst under hopptävling, flygit av åkt in med prio ett till sjukhus så bara kastar pengar i sjön på västar.

2011-12-10 @ 09:45:16
URL: http://teamryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0