Tävling idag

Kan nog börja med att skriva att jag inte lyckas så speciellt bra med uppdateringen. Dom senaste dagarna har jag varit rätt så upptagen. I fredags var jag ute för första gången med min kanin, han tyckte att det var skitroligt! Igår var jag ute och cyklade en sväng. Varmt vare också, sommarkänsla! Har föresten gjort en ny design, det gick bli en enkel, då jag inte tyckte om den förra riktigt. Idag är det tävling som gäller. Blir min första lokaltävling, kommer bli awesome! Har inte ridit Meja på länge, och inte heller tävlat henne, så hoppas att det går bra! Börjar bli nervös nu.. Ska även fota lite idag och vara funktionär tror jag. Tyvärr kunde inte Emilie komma idag, så det kanske inte blir några bilder, får se.. Annars filmar pappa, som vanligt! Nu måste jag äta frukost, och sedan ska jag åka till stallet.


Tagga!

Trött

Godmorgon! Vaknade precis och ska strax kliva upp och göra mig iordning. Försov mig lite idag, men jag brukar hinna rätt bra ändå. Har inte så lång skoldag idag, vilket är skönt. På kvällen blir det US-möte, har aldrig varit med förut så hoppas att det är kul! Nu måste jag upp, så jag hinner.. Förlåt för att det inte blir ordentliga inlägg när jag mobilbloggar. Jag orkar aldrig sätta mig vid datorn längre..

Dagens ridpass

Idag red vi inte så mycket till markarbete. Vi red mer åt dressyr hållet och det gick sådär. Jag och Frank sammarbetade inte så bra idag, det blev lite hit och dit ibörjan. Men mot slutet gick det bättre. Då fick jag mer kontroll över honom och jag började då förstå vad jag höll på med. Var nog helt borta idag. Helt slut nu.. Vi gjorde lite framdelsvändningar och det gick nog helt okej. Måste iaf träna på att få upp handen, det har jag nog alltid haft problem med, åh, kan inte någon bara förvandla mina händer satt dom inte är förlåga? Nu ska jag iaf äta middag och därefter blir det en snabbdusch. Får se om jag orkar uppdatera mer ikväll.

Mot stallet

Hade sovmorgon imorse, skönt vare! Dagen gick ruskigt fort! Sitter i bilen påväg till stallet nu. Markarbete idag, på Frank tror jag :) Får se om jag mobilbloggar senare!

Next week

Måndag: Skola, har sovmorgon woohoo, hoppträning på kvällen (markarbete).
Tisdag: Skola, US-möte på Blåkulla.
Onsdag: Skola, tema teori på Blåkulla.
Torsdag: Skola, plugga (?).
Fredag: Skola, kanske shoppa (?).
Lördag: Kanske bio.
Söndag: Lokaltävling i dressyr på Meja.

Kommer antagligen plugga varje dag också, vilket inte är ovanligt. Nu ska jag sätta igång med pluggandet.


Slumpad bild från senaste klubbdressyren.

Jag <3 presentkort

Idag har jag suttit och pluggat, skrivit en uppsats om könssjukdomar, dock är jag inte riktigt klar än, utan jag ska så fort jag har skrivit klart detta inlägg fortsätta att skriva och sedan skicka till min lärare. Har även spenderat dagen med mupparna igen, vi stack upp till centrum och jag gick in på Gina Tricot. Provade 6 tröjor och två byxor. Valde att köpa två toppar och tänkte köpa ett par jeans, men dom kändes förtajta, så jag hoppade det. Har fortfarande pengar kvar från presentkorten, så det är skönt att jag inte handlade för allting. Kom nyss hem från farmor där jag åt middag där och lite sånt. Ska nu göra klart min uppsats och sen blir det att hoppa in i duschen och därefter Big Brother.

Bra födelsedag

Blir ett snabbt inlägg här då! Vaknade av att min lilla familj kommer med frukost på sängen och med massa presenter! Därefter blev det lite städning då några i släkten skulle komma å fira. Sen blev det ett varmt bad och fixa sig. Fick en sjukt snygg tröja av min mormor som jag hade/har på mig hela dagen. Käkade lunch och därefter kom min kusin, farmor, farbror, och min andra kusin. Blev lite tårta och sånt! Därefter har jag suttit och spelat tvspel med min kusin och hennes kompis. Ska strax äta middag och sen går jag nog hem till farmor och spenderar tiden där med två muppar - min kusin och hennes kompis.

Kan berätta vad jag fick också.

Presentkort 800:- sammanlagt på Gina Tricot (fick tre presentkort därifrån).
Två linnen.
Ett par strumpor, tjocktröja och mjukisbyxor.
En tidning, en prydnad, godis, pennor.
Koppar, tallrikar med blommor på.
Ja, det var det jag fick om jag inte glömt nåt. Juste, kommer gå på bio med min kusin och hon bjussar, dock blir det inte imorgon som vi hade planerat utan det blir kanske nästa helg. Ska sedan få ett presentkort från pappa på 300:- på valfri affär. Bästa födelsedagen hittills! Jag är väldigt nöjd! Nu ropar magen på mat, så jag måste äta middag nu.

Lägga sig som en fjortonåring och vakna som en femtonåring

Godkväll! Sitter nu vid köksbordet och ska alldeles strax äta middag. Idag gick dagen rätt så fort vilket var skönt! Nu på kvällen har klockan dragit iväg som en kanot eller vad man ska säga. Nu ska jag fortsätta att längta tills imorgon och snart lägga mig. Eller det blir nog att glo på Big Brother först, sorry för dålig uppdatering. Får se om det blir uppdatering imorgon. Kan bli så att jag inte hinner då vi ska ha gäster och sånt imorgon. Bloggar så fort jag hinner iaf!

Fredag

Fredag idag då, äntligen! Snart helg, wihoo!

Helgens planer då.

Lördag (imorgon): Jag fyller år, så det blir det slags ''kalas'' med släkten.

Söndag: Bio med kusin, blir att kolla på Titanic i 3D.

Nu börjar min lektion, får se om det blir bättre uppdatering senare.

Torsdag

Godmorgon! Vaknade för en stund sedan och ska strax kliva upp. Igår red jag Fritz och det gick inge vidare. Vi gjorde inte nåt speciellt på lektionen förutom att ställa hästarna åt olika håll typ. Idag är det äntligen torsdag och det är en ganska lugn dag i skolan. Nu måste jag kliva upp och göra mig iordning, börjar 8 så jag har lite brottom nu. Får se om jag lyckas hålla uppdateringen.

Hoppträningen igår

Måste först och främst be om ursäkt för den usla uppdateringen igår. Lovade att blogga efter jag hade slutat skolan men så blev det inte. Var död när jag kom hem. Somnade i soffan och vaknade precis en halvtimma innan jag och pappa skulle åka till stallet.

Igår på hoppträningen gick det otroligt bra! Jag och Frank funkar mycket bättre nu, det går framåt för varje gång, det är super roligt! Vi hoppade bana igår och jag tyckte att han skötte sig väldigt bra och det är jag sjukt nöjd med! Dock vägrade han 2-3 gånger men bortsett från det gick det verkligen över förväntan. Synd med dom där jäkla vägringarna, attans! Mitt fel var det iaf, kände inte att jag tog halvhalterna riktigt och han gasar på då går det inte. Det där blir nästa steg. Vi har börjat fixa bort vägringarna, nu är det halvhalterna och tänka på galoppen så hoppas jag att vi kommer klara det galant så småning om, men det lär väl ta ett tag. Men det går iaf väldigt bra nu! Pappa filmade så jag tror att jag lägger upp dom sen!

Idag är det redan tisdag. Just nu slappar jag i soffan och ska strax börja plugga. Har ingen lust men jag tvingar mig själv. Nu ska jag plocka fram böckerna och sätta igång, hörs nog lite senare.

Måndag

Måndag idag, känns väl helt okej ändå. Skoldagen har varit rätt lugn. Har nu en rätt lång rast så jag knallade hemåt. Snart ska man gå tillbaka till helvetet, ursh, idag orkar jag verkligen inte. Är helt seg i huvudet och jag är trött också, fast det måste varit för att jag satt uppe sent igår, hehe. Börjar om en halvtimma ungefär, så jag ska nog börja förbereda mig på att gå ut igen. Jäklar vad varmt det är ute! Det snöade ju igår eller när det nu var. Pappa sa att det skulle bli minusgrader, men det verkar ju inte stämma. Slängde på mig vinterjackan imorse, men nu blir det skinnjackan. Ska nog börja avsluta nu, så jag hinner till lektionen. Har bara två lektioner kvar, sen slutar jag, skönt! Bloggar när jag kommer hem, innan jag åker till stallet.

´
Lägger nästan aldrig in bilder på mig själv, så det fick bli en från imorse när jag hade tråkigt. xD


Länkbyte

Fick förfrågan om länkbyte, och jag gör gärna länkbyten, så frågar ni så jag gör sjävklart ett länkbyte! 


Den här gången gör jag ett länkbyte med Matilda - matildanordquist.blogg.se. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.


Nästa vecka

Måndag: Skola, hoppträning.
Tisdag: Skola.
Onsdag: Skola, ridning.
Torsdag: Skola.
Fredag: Skola.
Lördag: Fyller år!
Söndag: Kanske gå på bio med kusin.

Blir nog en rätt skön vecka nästa vecka, dock tror jag att det blir mycket plugg.. På lördag fyller man år då. Måste erkänna att det är rätt så skönt att inte fylla år på en skoldag, haha. Nu ska jag fortsätta att glo på Big Brother.


Försenade bilder

Jag och Bandit förra helgen.








Vet inte vad jag ska säga om den här bilden, haha






Ny design

Det var ett tag sedan nu.. Har inte hänt något speciellt under den här veckan. Det har mest varit slappvecka, kände för att ta det lugnt nu när man ändå har lov. Idag är det sista dagen på lovet, det suger. Jag har iaf suttit och gjort en ny design som nu är uppe. Lovade förut att jag skulle fixa en, men det blev aldrig av. Så ja, nu är den uppe iaf! Vad tycker ni?


Tired.

Igår fick jag rida Bandit på påskkursen, och det gick sådär. Vi hade markarbete och vi gjorde lite olika övningar, och satte sen ihop det till en liten bana. Ramlade även av också, haha.. Måste sett lite roligt ut. Pappa fick det inte på film men han fick en bild precis innan jag ramlade av där man ser att han vägrar och att jag är påväg att hamna på marken.

Red Bandit idag också, och det gick sådär det med. Vi hoppade. Hade dock problem med stigbyglarna, lyckat alltså.. Säkerhetsstigbyglar, det går verkligen inte för mig, antingen åker dom runt i stigbygeln eller så tappar jag dom. Störde mig på dom under hela ridpasset. Men hoppningen gick väl sådär, kändes kanske inte sådär jättebra, men vi kom över iaf. Och han fick lite fart idag än igår då han knappt kunde hoppa och sprang förbi några gånger. Kändes som att jag fick skänkla som en galning och vägarna blev nog inte så snygga heller. Haha, jag och fjording går verkligen inte. Men ja, det blev en utmaning kan man väl säga då.


Jag och Bandit igår.

Glad Påsk!


Glad Påsk på er! Idag och imorgon ska jag vara med på en Påskkurs på Blåkulla. Sen ska jag ikväll öppna paket från mormor, eller ja rättare sagt påskpresenter. Rolig dag kommer det bli! Jag tar med mig min kamera, så pappa kommer nog ta några bilder. Idag är det markarbete och imorgon hoppning, awesome! Jag ska nog strax hoppa in i duschen, sen åker jag kring 1-tiden. När jag kommer hem, kommer nog min kusin över och vi hittar nog på något skojigt. Får se om jag uppdaterar i stallet!

<3

Prisutdelningen




Hehe, söööte


Jag och Nobile.


Ritten idag! :D

Nobile är grym!

Tävlingen idag gick otroligt bra! På framridningen var han seg som en snigel, och jag tänkte att jag nästan skulle behöva sporrar, men det visade sig vara annorlundare inne på banan. Framhoppningen gick helt okej, som sagt lite seg. På banan blev jag ganska nervös och det ända jag tänkte var ''Kom ihåg banan nu, annars jävlar!''. Och det gick grymt bra, Nobile var så fin runt hela banan och det blev en väldigt mjuk ritt och det är jag jättenöjd med! Första hopptävlingen på honom, och det var verkligen inte sista gången jag tävlar honom. Var jättenöjd efteråt. Precis innan jag gick ut från banan fick man reda på att jag var i ledning! Sen när alla hade ridit klart ritten ropade dom upp mig. Jag hann nästan inte tänka något alls, jag blev sjukt lycklig! Jag och Nobile vann, kändes jättebra! Fick sen göra ärevarv, wooho. Lämnade honom sedan i stallet, tog av tränset, sadeln och benskydden och gick sedan upp på läktaren och kollade när dom andra red. Hade velat efteranmält mig i 80 cm, men han hade redan gått två gånger. Skulle ha varit kul att starta 80 cm också, men det får bli nästa gång kanske.

Början på påsklovet börjar skitbra! Är nöjd med dagen, Nobile var grym! :D ♥
Tyvärr vet jag inte om någon fotade, men film blir det iaf, och kan fixa bilder från filmen ;) Även film från ärevarvet kommer!


Godmorgon!

Godmorgon! Nu är man redan vaken, hehe. Ska strax gå upp och göra mig iordning. Idag är det tävling som gäller! Börjar bli lite små nervös och taggad på samma gång. Hoppas bara inte att banan är försvår, hehe. xD jag ska nog kliva upp nu och väcka papi. Och därefter fixa frulle. Lite snabbt inlägg nu på morgonskvisten, bloggar nog när jag kommer hem om inte mobilinlägg i stallet.

Nu = sova!

Idag slutade jag vid 12 och då fick jag även påsklov! Det sitter inte helt fel med ett lov, för det behöver jag verkligen! Har bara varit hemma i stort sett hela tiden sen jag kom hem förutom att jag hämtade min lillebror från hans dagis. Nu ska jag sova för imorgon är det tävling som gäller! Klubbhoppning 70 cm på Nobile! Blir sjukt kul! Har aldrig tävlat Nobile förut, så jag ser fram imot morgondagen. Hoppas att någon fotar.. Någon som ska dit imorgon och vill ha min kamera? Eller ha och ha, om någon vill fota med den så är det fritt fram! Nu ska jag tagga inför imorgon och sova! Godnatt. Hörs imorgon!

Blir själv så jäkla tävlingssugen när jag tittar på bilder jag fotat när andra tävlar. Har redan lagt ut den här bilden en gång innan, sorry men jag bloggar från mobilen.. :(

Lov snart!

Igår red jag Dillon och det gick väl sådär. Kändes inte bra från början. Vi red fram i en halvtimma kanske, sen började vi hoppa och ja, det gick inte så bra. Var inte på så bra humör och ja, det gick inte bra helt enkelt så det finns väl inte så mycket mer att skriva om lektionen. Idag är det äntligen torsdag, har slöjd snart sen slutar jag, grymt skönt! Så jag slutar typ 12, nice! När jag kommer hem ska jag nog inte göra nåt speciellt. Tror att jag ska smörja mina ridskor och chaps eftersom att det är tävling imorgon. Hörs senare!

Slumpad bild på mig och Conquest.

Hoppning idag.

Ska strax slänga på mig ridkläderna, pappa borde komma om ca en halvtimma, trekvart eller nåt sånt. Det har varit en rätt lugn dag idag, började som sagt 08:45, och slutade ungefär halv 3, tidigare än vad vi brukar, men NO:n blev inställd. Lite skönt då dagen är så lång annars. Vi har hoppning idag, blir nice! Imorgon har vi en kort skoldag, slutar runt 12, sen får jag påsklov, woho! :D Nu ska jag strax byta om, uppdaterar i stallet, eller när jag kommer hem.




Två slumpade bilder på framridningen på senaste blåbärsdressyren på Conquest.

Bästis fyller år idag!

Som rubriken säger, min bästavän fyller år idag, nämligen Maja Lindberg! :D Tänkte genom detta inlägg ge henne ett STORT GRATTIS! Har skrivit grattis till henne två gånger idag, men hon kan vara värd många fler grattis! :D


Grattisgrattis bästis! <3 Glöm inte att kolla hennes blogg, www.oskdos.blogg.se

Pay & Jump.

Bilder från en Pay & Jump för ganska länge sedan.










Jag saknar dig.


Saknaden finns fortfarande kvar, 20 juni 2010 åkte du.. Om några månader är det ett år sedan. Jag skulle göra allt för att få träffa dig en sista gång, jag saknar dig älsklingsplutt. <3

5 saker du kanske inte visste om mig.

• Jag fyller år den 21 april, 15 år blir man då och byxmyndig!

• Jag har inte varit allvarligt sjuk på mer än ett år, eller sjuk överhuvudtaget. För ett år sedan hade jag lunginflammation, fick vara hemma i 3 veckor.

Jag har inte ridit barbacka på länge, men skulle vilja göra det snart, eftersom att det är så sjukt roligt!

• Jag har aldrig åkt utomlands eller åkt flygplan.

• Det var ganska länge sedan jag tävlade hoppning, om man bortser från Skogslotten.


Fina Conquest <3


Sjukling?

Slutade tidigare idag från sista lektionen, skönt, så jag kom väl hem runt halv 1. Galet nice! Har sovit, pluggat endast pyttelite (hehe, dåligt av mig), är så sjukt trött just nu. Har nyst nästan hela dagen och varit snuvig, kul. Hoppas inte att man blir sjuk nu. Jag måste vara frisk på fredag och i helgen. På fredag är det klubbhoppning och i helgen är det påskkurser. Vill inte missa det.. Ska nog lägga mig lite tidigare idag, så jag får sova ut. Har iochförsig ''sovmorgon'' imorgon, börjar 08:45, nice, dock slutar jag 16:00.. Ska glo lite på Big Brother, sedan hoppar jag in i duschen och därefter går jag nog och lägger mig.. Missar dock Big Brother klockan 22:00, men aja.. Sover nog hellre, hehe, då är jag väl lite piggare imorgon kanske. Dog nästan idag, kändes nästan som att jag skulle ramla ihop, var nästan svimfärdig.. Kände mig lite risig, men jag klarade dagen, så hoppas att jag inte bli sjuk nu på påsklovet. Det vore ett helvete om jag blev sjuk på påsklovet, isf tar jag väl självmord eller nåt. Nu ska jag nog fortsätta att slappa och ta det lugnt.


En bild jag fotade på sportlovet när jag var hos min mormor.

Hiss/diss?

Vad tycker ni om dessa ridstövlar?

Hiss/diss?

20% rabatt på Hööks.

Hööks har nu 20% rabatt på skor, chaps och ridstövlar. Tänkte rycka in men ska nog spara till kläder ist för det är nog det viktigaste just nu! Skulle vilja köpa ett par ridstövlar men det kanske blir om några månader kanske. Kommer typ inte ha råd nu, så mycket som jag vill ha, haha.. xD

Tisdag.

Hallo everybody! Sitter på en bänk i skolan och väntar på att mattelektionen ska börja. Har sedan lunch och därefter biologi. Idag ska jag nog inte göra nåt speciellt, tror att det blir plugg och skicka bilder till några från söndags. Vi börjar typ nu, så jag uppdaterar mer senare!

Saknar dig kusin vitamin! <3

Lyckat ridpass igår!

Igår red jag Frank och det gick riktigt bra. Redan när vi red fram hittade jag honom typ på en gång. Han var lugn och lyssnade på bra! När vi hoppade fram red jag en skitskum anridning så han sprang förbi. Men det gick bättre andra gången. Vi hoppade sedan en bana. Det gick sådär första rundan. På oxern missade jag halvhalterna och han ångade på så det blev två vägringar totalt och det är jag jättenöjd med. Andra och tredje rundan gick det som bäst, dock lite korsgalopp här och där och vi kom lite nära hindrerna ibland, men han lyssnade på bra så jag är sjukt nöjd. Dessutom gjorde vi en väldigt rolig övning! En lyckad ridlektion skulle jag vilja beskriva det som!
Vaknade nyss och funderar på om jag ska gå upp nu så jag hinner. Börjar 08:00 så, som tur är så är inte dagen så lång, så jag överlever nog! Aja, dags att kliva upp och göra mig iordning!

Gammal bild på mig och Frank.

Kan man inte spola tillbaka i tiden..?


Saknar enormt mycket, senaste ponnycupsmatchen på hemmaplan, och förmodligen den sista på finaste.. :(

Plugg, sedan stallet.

Ska plugga lite nu, delvis engelska, svenska och bild. Fast det blir väl inte så mycket till pluggande nu kanske, just nu är jag typ död. Kom knappt upp i morse, vilket resulterar i att jag nästan inte har någon energi kvar på dagen.. Åker till stallet om ungefär trekvart. Det ända jag har gjort är att läsa klart de få sidorna jag hade kvar, som ska vara läst till på onsdag. Skönt att redan vara klar. Ska börja med ''Boken om mig själv'' lite smått innan jag åker till stallet, ganska rolig uppgift faktiskt.

Tror att jag ska rida lille Frank idag, hoppas på det, känner verkligen för att rida honom. Om jag minns rätt hade vi markarbete förra gången, så det bli nog hoppning idag om jag inte blandar ihop allting. Håller knappast koll på om vilka vecka vi har markarbete och vilken vecka vi har hoppning, hehe, vore ju kul om man hade lite bättre koll iaf. Pappa kommer nog och hämtar mig snart, så jag ska nog dra på mig ridkläderna så jag är redo.


Åååh, blir gaalen, vill ha sommaaar!


Old pictures.

Hittade dessa gamla bilder i mobilen, hehe.. :)
 
 



John Whitaker ridbyxa.

Funderar på att skaffa mig sånna ridbyxor, jag tycker att dom är skitsnygga! Skulle vara coolt med dom röda. Någon som vet vart man kan köpa dessa förutom på internet? :)

Måndag.

Tjo! Måndag idag då, har två lektioner kvar. Efter skolan ska jag hem och skicka bilder, samt käka mellis och runt 6-tiden blir det stallet. Jag tror att jag ska rida Frank, lille söten! Har språk och bild kvar, dagen går skitsegt! Kort inlägg, sorry, uppdaterar när jag kommer hem.

Söte.


Nästa vecka.

Måndag: Skola, hoppträning på Frank (?).

Tisdag: Skola, slappa.

Onsdag: Skola, ridning, hoppning på schemat.

Torsdag: Skola, slutar runt 12 tror jag, sedan påsklov!

Fredag: Klubbhoppning på Nobile.

Lördag: Inget planerat.

Söndag: Inget planerat.

Nu ska jag glo klart på Big Brother sen ska man sova, hörs imorgon!


Jag och Mistel för inte så länge sedan.

Jag och Dillon idag.

















Lite bilder från framridningen kommer nog när jag redigerat dom!


Dagens tävling.

Det var rätt många som tävlade idag, så blev hemgång för mig runt 3-4 tror jag det var. Kom dit och tittade när några red fram, dels Dillon. Tog sedan imot honom efter andra ryttaren ridit klart. Hoppade upp och började skritta fram. Framridningen kändes sådär, och på banan gick det betydligt mycket bättre än förra gången jag red honom. Dock blev det 59%, skitsurt, fick ingen rosett.. :( Ingen placering eller nåt, dels inga bra poäng. Kul, men aja, sånt som händer. Det jag är nöjd med är att han var sjukt mycket lugnare än förra gången jag tävlade Dillon. Han tillochmed saktade av i galoppen, fast det kunde ju ha varit jag också. Jag var okoncentrerad, tror att jag bara bli svagare och svagare i dressyren.. Borde kanske satsa mer på hoppningen, men jag kan ju inte ge upp i dressyren. Kanske ska börja tävla Dillon mer, men nu blir det lite blandat framöver. Klubbhoppning på Nobile och lokaldressyr på Meja. Nu när jag är förstor för Conquest vet jag inte alls vem jag ska gå över till, men det kommer väl! Somsagt, dagens tävling blev lite sisådär, jag är iaf glad över att det blev en rejäl skillnad från förra gången. Ska nu skicka bilder till några, Emilie bombade, hehe. Nästan 1000 bilder, kul, men aja. Ska även lägga upp några som blev bra här, sen kanske videon kommer ;)



Snart stallet!

Hej på er! Vaknade för en stund sen, ska strax kliva upp och väcka pappsen sen äta frukost och sånt. Hoppas inte att knopparna är förstörda. xD Nu ska jag gå upp och göra mig iordning! Blir tyvärr ingen bild, bloggar från iPoden, men det ska jag fixa, så jag kan lägga in bilder. Jag kommer hem runt 1-2 kanske, bloggar nog då, bye!


RSS 2.0